Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Benim saçma sapan gidiyor.Baklava tarzı tatlıları çok sevmediğimden tatlı yemedim topalmda 1 adet şeker, 1 adet çikolata yedim.Ama öğünlerim bi saçma oldu akşam zaten sadece salata yiyebildim.Ne yediğimide anlamadım hem öğünlerim şaştı hem yediklerim.Bide çok misafirimiz geldi onlara getir götür yapmakta spor gibi oldu :)
ay ne güzel işte tatlı sevmiyormuşsun. benim de damak tadımı iki çocuk değiştirdi. çikolata şeker tatlı hiç yemezdim. ilk hamileliğimde çikolatalı şeyler yemeye başladım ikincide de baklava. arkadaşım da grçen gün diyor ki senin damak tadın ne kadar değişmiş, baklava hiç yemezdin sen. ahhh bu bebişler hep onların suçu.senin durum iyiymiş yine de saçma saoanda olsa aşırıya kaçmamışsın ne guzel

ay ne güzel işte tatlı sevmiyormuşsun. benim de damak tadımı iki çocuk değiştirdi. çikolata şeker tatlı hiç yemezdim. ilk hamileliğimde çikolatalı şeyler yemeye başladım ikincide de baklava. arkadaşım da grçen gün diyor ki senin damak tadın ne kadar değişmiş, baklava hiç yemezdin sen. ahhh bu bebişler hep onların suçu.senin durum iyiymiş yine de saçma saoanda olsa aşırıya kaçmamışsın ne guzel
Yok be canım sadece şerbetli tatlı sevmiyorum :KK48: yoksa sütlü ,çikolatalrı tatlılara dayanamam.Ramazanda güllaç ve dondurma yedim mesela :) kışın pasta sezonu açılır :KK48: ama kendimi tutmaya çalışıyorum mecbur

oğlumla babasını havuza gönderdim ben de küçüğü uyuttum şimdi bir temizlik yapacağım. öpüldünüz kızlar
not: buraya uğramayınca diyet niyet kalmıyor, ihmal davranmayalım, destek olalım birbirimize
Yaa yaaa buranin kiymetini anlayin istee :-) bas bas bagiriyoruz menu yazin diye, keyfimize mi sanki :p
Yok be canım sadece şerbetli tatlı sevmiyorum :KK48: yoksa sütlü ,çikolatalrı tatlılara dayanamam.Ramazanda güllaç ve dondurma yedim mesela :) kışın pasta sezonu açılır :KK48: ama kendimi tutmaya çalışıyorum mecbur
Cıssss onlar cıssss :KK20:

Yaa yaaa buranin kiymetini anlayin istee :-) bas bas bagiriyoruz menu yazin diye, keyfimize mi sanki :p

Şükürki türk milleti olarak bayramlarda şerbetli tatlı yapıyorlar bende yemiyorum :KK49: sütlü çikolatalı tatlı olsa bir dayanırdım 2 dayanırdım amannn nolacak azcık yeyim derdim.

Slm canlarım:KK36:nasıl gidiyor diyet bakim kaçamak falan yapıyormusunux :cool:ben yaptım :mad:artık sonnnn dedim bugün uslu oldum:KK66:
Sabah
Omlet
Peynir zeytin
Domates
Salatalık
Azıcıkda yeşillik tırtıkladım:KK68:
Öğle
Tantuni ama lavaşını yemedim içini yedim:KK66:
Akşam
Pirzola 3 tane
1 kaşık bulgur pilavı :sopa:
Cacık:rapci:
Kavun 2-3 çatal
3 litre su
30 dk yürüyüş:KK71:

Şükürki türk milleti olarak bayramlarda şerbetli tatlı yapıyorlar bende yemiyorum :KK49: sütlü çikolatalı tatlı olsa bir dayanırdım 2 dayanırdım amannn nolacak azcık yeyim derdim.
Bende çook seviyorum sütlü tatlıları:KK36:şerbetli olarak çoçukluğumdan beri vazgeçemediğim tulumba tatlım oldumu hiç dayanamam hiççç:eek:ama baklava tatlımız çoookk meşhur hiçççmi hiçç sevmem millet bayılıyor yabancılar bile ben sevmiyorum

önceden Bayram'da 1 dilim tatlı ancak yiyordum diyette olmadığım halde ama şimdi ... (anladım sen :KK53:)bu aradatatlı zevkimiz çok tersmiş Canım ya.

zamanında az demediniz kaptanın mesaj sayınız şu kadar olacak ne diye. şimdi hak verdim size neden öyle dediğinizi. zararın neresinden dönersen kardır diyelim:KK54:

Iyi akşamlar kızlar bayramınız mübarek olsun.
biz malatya ya geldik. Ama ben 4 gündür diyeti saldim. O yüzden ne kadar erken aranıza dönersem o kadar iyi diyorum ve yarın dan itibaren menu paylasacagim.
nilsub nilsub morordek morordek iplerim eliniz de artık.
O zaman sana ödül falan yok zaten kendi kendini odullendirmissin :KK12:

günaydın kızlar, diyet kahvaltımı yaptım. bir dilim baklava vardı yetip yememek arasında kaldım sonra çöpe attım:KK76:sarma vardı az bir şey kayınvalideden getirmiştim onu da attım.ohh bu sefer kesin olarak başladım

günaydın kızlar, diyet kahvaltımı yaptım. bir dilim baklava vardı yetip yememek arasında kaldım sonra çöpe attım:KK76:sarma vardı az bir şey kayınvalideden getirmiştim onu da attım.ohh bu sefer kesin olarak başladım

Çok iyi yapmışsın canim. Ben de dikkat etmeye çalışıyorum bakalım kilo almadan eve gitmek istiyorum

Çok iyi yapmışsın canim. Ben de dikkat etmeye çalışıyorum bakalım kilo almadan eve gitmek istiyorum
canım sen çok iyi gidiyorsun, tamamen dikkat etmen zor ama biraz da olsa dikkat etmelisin. sonra toparlaması çok zor oluyor. tecrübeyle sabittir 1 ay önce bende şehir dışı sebebiyle bırakmıştım daha da toparlanamadım yani:KK43::kızgın:

Back
X