Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ah kızlar ben bugun diyetime başlayacaktım. Ama canım sıkıldı sabah sabah. Tatil boyunca yemedigim kadar yedim.

Kaynana da çok sıkıldım artık evime gitmek istiyorum. Kilo alsana veririm kendime güveniyorum kızlar.

Odem atici cayin tarifi nasildi yahu bana da verin yapayim madem :KK70:
Ben im bildiğim yeşil elma çubuk tarçın karanfil limon tane karabiber ı cay olarak yapıyorsun ben çok yaptım bir önceki kilo verme maceram da ama biber ı katmadan yinede çok işe yarıyor yarım saatte bir wc☺

Canım sen zaten baska bir takımdan izne ayrılan bi üyesin. İstedigin zaman istedigin takımda listeye girebilirsin. Takıma alısman icin 2 haftalık deneme süresini sana da yapmıstık hem de biraz daha kilo vermis olursun diye. Karar senin yani canım.
Morordekçim yanlış anladın sanırım canım hanişimdi biz ortalamayı etkilemiyoruzya kilo verirseniz bu hafta ortalamaya sizde girin diye etiketlemiştiniz ya ondan dedim bu hafta kilo alırsam ortalamaya gireyim mi girmiyeyim mi diye gurubu kötü etkilemek istemedim de ondan canım yoksam ben halimden gayet memnunum gitmemkine hiçbiryere

Ah kızlar ben bugun diyetime başlayacaktım. Ama canım sıkıldı sabah sabah. Tatil boyunca yemedigim kadar yedim.

Kaynana da çok sıkıldım artık evime gitmek istiyorum. Kilo alsana veririm kendime güveniyorum kızlar.
Ah su kayın valideleeeeer gidipte söyle katınvalidesinden güle oynaya dönen var mı acep ;(

"nilsub, post: 47245705, member: 738404"]Ödem atıcı çayında ne var?
Kardeşim görmüş birinin sitesinde çok güzel ödem atıyormuş kardeşimde denemiş 4 günde 2 kilo verdim dedi bende deniyorum
1 tane ortaboy kırmızı elma
1 çubuk tarçın benim evde yoktu toz koydum 1 tatlı kaşığı
8 bardak su koyup kaynatıyorsun indirmeye yakın limon at içine parça parça:KK66:gün boyu bu suyu bitir:KK36:[/QUOTE]
Ay bunu bende yapiiim rakibem ya

Canim sporun guzel ama biraz fazla kacamak olmus bugun icin..gunu kurtarmis gozukebilrisin ama cepten yemissin biraz..cikilat var uzumde riskli bi arkadas dikkatli tuketmek lazim eriste mercimek koftesi dondurma... olmamis gibi daha guzel doldurabilirsin bence canim gününü :KK66:
Bi ara bizim tambak karpuza sarmisti spora ragmen veremiyodu hatta arti geldigi oluyodu.. yazin en sinsi arkidesler meyveler maalesef dikkatli tuketmek lazim
Valla ben aşırı meyvecilik canım ya bende bi bırakabilmek meyveyi bayaaa bi mutlu olucam valla genellikle tadımlık yapıyorum kuzum kaçamaklarımı zira iki aydır ilk çikolatam çok spor yapınca süt gider diye tırstım acık ondan tatlı yedim

Morordekçim yanlış anladın sanırım canım hanişimdi biz ortalamayı etkilemiyoruzya kilo verirseniz bu hafta ortalamaya sizde girin diye etiketlemiştiniz ya ondan dedim bu hafta kilo alırsam ortalamaya gireyim mi girmiyeyim mi diye gurubu kötü etkilemek istemedim de ondan canım yoksam ben halimden gayet memnunum gitmemkine hiçbiryere
Aaa ben yanlis anlamisim o zaman :) ama hemen onu da aciklayayim.
Senin izne ayrildigin kilo 70. Bu kilodan yuksek oldugun surece grup ortalamasini kotu etkileyeceksin ama izne ayrildigin etabin uzerinden 100 kusur etap gectigi için aradaki fark da 100 kusura bolunecek. Yani sadece 1 haftalik ortalamaya kucuk de olsa kötü katkin olacak ama listeye alındıktan sonraki hafta artik kilo vermeye baslamis olacagin icin ortalamaya faydan olur.
O acidan ben acikcasi seni bu hafta listeye alalim diye dusunuyordum. Haftaya eksi gelirsin nasil olsa. Sen ne dersin?

Bugünkü menum
Bir dilim tahıllı ekmek
Yarım domates
Bir salatalık
Bir tane haşlanmış yumurta
3 yeşil zeytin
2 siyah zeytin
Limonlu ıhlamur

Ara
5 6 çubuk kraker
Öğle
Bir kase sarımsaklı yoğurtlu makarna
Ara
Yağı suda yıkanmış ton balığı
Aksam
5 yemek kaşığı tavuklu türlü
6 yemek kaşığı bulgur pilavı
Ayran

Sabah bir saat
Aksam 45 dk spor yaptım
3.5 litre su

Ayrıca bugün adet olmuşum

evlenince kurtlar gidiyo tatile sen yerinde oturuyon kurtlarda bir daha geri dönmüyor şekerim :KK70::KK70::KK70:

yok ya benim sevgilim de çok seviyor seyahat etmeyi biz gezeriz karı koca :D çocuğum olsa bile durulmam ben gibime geliyor :D bebeyi alırım bir koluma gezerim :D
menü yazayım ben de:

sabah: kepek ekmeğinebeyaz peynirli domatesli zeytin ezmeli yeşilikli sandviç
öğle: levrek buğulamalı salata + 1 küçük kurabiye + 2 lokma ekmek
akşam: tavuk suyuna şehriye çorbası + 2 kasık mevsım salata

spor : 9k yürüyüş
su 2 küsür litre

Kızlar merhaba cuma için çok ozur dilerim ailevi bir takım muhabbetlerimiz oldu beni çok etkileyen ve internet sorunum vardı internetin olsa bile bu sorunlardan ötürü pek bir etkin olmayacaktım ama öncelikle sabit kiloda kaldığımı üzülerek bildireyim.
toplight toplight sen bana istersen telefonunu yollada diğer cumaya fire vermeyeyim..saygılarımla.

Back
X