Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Arkadaşlar konuşuyoruz ama kim evli kim bekar ne iş yapıyorsunuz hiç bilmiyorum ben kendimi detayli tanitmamistim ramazan da geldim gruba herkes oruclu pek girmiyordu Hoppaismim aybike Tuğçe 24 yaşındayım 3 ay sonra 25 olacağım iki çocuk annesiyim 3.5 yaşında oğlum 10 aylık ta kızım var ev hanımıyım 157 boyum var buraya ilk katıldığında 64 kiloydum 2 kilocuk gitti sayılır :-) sizlerin desteğiyle ve boğazımı tutarak kilo vereceğim inşallah eşimle iddia miz var Ekim 15 e kadar 56 rakamını görürse bana bilezik alacak altını pek severim :KK22:motivasyon amaçlı bu iddia ....işte böyle hanımlar hepinizin de hedefleribize ulaşmanızı canı gönülden istiyorum:super:ne konuştum ay:-)
ay ufakmışsın canım sen yaaa.....
evet btlbetul btlbetul sen bunalıma girmicende kim gircek bacım :KK70::KK70::KK70:

ay inanamıyorum yahu kimseler yok!

Menümü yazıyım:
sabah: hindi fümeli jambonlu cheddar peynirli yulaf ekmeğine sandviç
öğle:6 tane parmak kadar ince haşlanmış içli köfte
akşam: avokadolu tavuklu sandviç ve yanında mantar(sıcaktan midem bulandı çıkardım yaa)

spor: 5 mil leslie
su 2 litreden fazla

yarın low-carb başlıyorum vatana millete hayırlı olsun :D

Bugün neler yedim
Sabah
1 haşlanmış Yumurta
1 kaşık sosis
Yarım dilim ekmek

Öğlen
1 kase mercimek çorbası
Azıcık Bulgur pilavı
1 kase salata

Akşam
Yarım kıymalı gözlememsi börek

Spor
Temizlik :)
Birde sizde göre göre merak ettim leslie yi 1 mil yapayım dedim ama beni pek sarmadı.
Birde aşağıya çok ses gider diye tedirgin oldum
Evet tamam kesin ben jilliancı olmuşum

Gerçi yazdım ama hiçbiriniz görmemiş zati hayaletmişim gibi kendi kendime konuşuyorum burda :(
Hiç cevap veren yok :(
Neyse Yarın karpuza başlıyorum detoxlayım 2 gün haftasonu abim gelene kadar :KK12::KK12:

Şimdi menüye yazıcanız biliom menümde olmasa kimse bana laf atmayacak zaten :(
Sizin yüzünüzden yiyom bak ;)

Menü
Sabah
Az yağda yumurta
Bir dilim ekmek

Ara
Bir bardak kahve

Öğle
Haşlanmış iki orta boy patates

Ara
Bir avuç sarı leblebi

Aksam
Bir kase patates yemeği

İki bardak ödem atıcı çay
3 litre su
Spor temizlik

Ozaly Ozaly
Ne güzel ya bende jillian yapamıyorum :KK12:leslie iyi geliyor zevkle yapıyorum:KK49:benimde 2. Günüm bakalım detoksla kaç kilo gidecek:KK76:[/QUOTE]

Günaydın ahaliiii
Ben tartıya çıktım ama kilom az çıktı inanmadım. Tartıda hata var diye. deterjan kutusuyla çıktım Fark doğru. Tatil dönüşü yani 2 gün önce çıktığımda 58.5 di.gerçi Sabah tartılmadım ama. 2 günde o kadar kilo veremem yani.hasta oldum o 58.5 çıkan gün. Hastalığın o kadar etkisi olurmu ya tartıya. Vallahi kafam karıştı. 57,8 diyor yahuu sevinemmi bilemedim

Ozaly Ozaly
Ne güzel ya bende jillian yapamıyorum :KK12:leslie iyi geliyor zevkle yapıyorum:KK49:benimde 2. Günüm bakalım detoksla kaç kilo gidecek:KK76:
[/QUOTE]
Ayyyy bana biri bişi yazmış :KK76:
Ya Jillian şimdi yalan yok bana büyük faydası ve etkisi oldu o geçen sene zayıfladığımda hiç sarkma olmadı hatta sıkılaştım.
Ama artık Jillian sıkmaya başladı hergün aynı hareket ezberledim artık.
Yeni taze kan arayışındayım ;)

Günaydın günaydıııınnn...
Kızlar dün kv ye geldikbikaçgün buradayız
Giden 100 gr cık 76.600den 76.500 e düşmüşüm sinir bozucu;(
Burda alma dan gelirsem çok iyi ;((((

ay inanamıyorum yahu kimseler yok!

Menümü yazıyım:
sabah: hindi fümeli jambonlu cheddar peynirli yulaf ekmeğine sandviç
öğle:6 tane parmak kadar ince haşlanmış içli köfte
akşam: avokadolu tavuklu sandviç ve yanında mantar(sıcaktan midem bulandı çıkardım yaa)

spor: 5 mil leslie
su 2 litreden fazla

yarın low-carb başlıyorum vatana millete hayırlı olsun :KK70:

low-carb ta ne kız anam bu sosyetenin hiç bi şeyini anlamıyom.... neyseki böyle arkadaşlarımız varda öğreniyoz cahallığımız gidiyo.....

füme jambon cheddar aman yarebbim fransız mısınız nesiniz hanfendü.... benim kahvaltım gayet osmanlı 2 haşlama yumurta... bak dolu dolu söylerken bile o ağarlığı mehter marşını yüreğinde hissediyor insan....

Bugün neler yedim
Sabah
1 haşlanmış Yumurta
1 kaşık sosis
Yarım dilim ekmek

Öğlen
1 kase mercimek çorbası
Azıcık Bulgur pilavı
1 kase salata

Akşam
Yarım kıymalı gözlememsi börek

Spor
Temizlik :)
Birde sizde göre göre merak ettim leslie yi 1 mil yapayım dedim ama beni pek sarmadı.
Birde aşağıya çok ses gider diye tedirgin oldum
Evet tamam kesin ben jilliancı olmuşum

Gerçi yazdım ama hiçbiriniz görmemiş zati hayaletmişim gibi kendi kendime konuşuyorum burda :KK43:
Hiç cevap veren yok :KK43:
Neyse Yarın karpuza başlıyorum detoxlayım 2 gün haftasonu abim gelene kadar :KK12::KK12:

sosis nee leynnn :KK67:

börek neee :KK11:

aşağıya ses gitmez bahane uydurma benim üst kat komşumun bebesinin nalları var hiç sesim çıkmıyo idare ediyoruz seni de etsinler....

Günaydın kızlar ben yollardayım belki fırsatık olmaz diye yazim dedin.Ben sabitim ama haftabaşında +1.5 kilo olduğumdan şu anki sabitime mutluyum.Demekki vücutta sağlam ödem varmış.Bu hafta çoğumuz için hazin olacak galiba :( kollontai kollontai morordek morordek nilsub nilsub

Back
X