Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ayyyy bana biri bişi yazmış :KK76:
Ya Jillian şimdi yalan yok bana büyük faydası ve etkisi oldu o geçen sene zayıfladığımda hiç sarkma olmadı hatta sıkılaştım.
Ama artık Jillian sıkmaya başladı hergün aynı hareket ezberledim artık.
Yeni taze kan arayışındayım :KK66:[/QUOTE]
kız yazıp duruyoruz ya sen cevap vermiyosun :KK70:

elif hergün listeni bizimlede paylaşda kolaysa bizde yapalım :)

Tamamdir canim; bak bugunku listemi hemen yazayim, bir aksilik olmazsa bunu uygulayacagim :
Baya kolay liste ya; oglen ve aksam yarimsar domates, salatalik vs de yenilebilir ama buzdolabindakiler bozulmus ben bugunluk yiyemeyecegim.

Sabah: 1/4 avokado, 2 haslanmis yumurta
Ogle: Haslanmis tavuk gogsu(175-200g), 2 yk haslanmis mercimek
Aksam: Haslanmis tavuk gogsu(175-200g), 2 yk haslanmis mercimek
Gece: Lor peyniri, 10 badem(opsiyonel ama yemem sanirim)

Suyu 3 litreden fazla icmeyi planliyorum.

Aralarda kahve, cay, su ne istersen icebilirsin sekersiz olmak kaydiyla; ben serbest gunlerimde de sebze yemegi, salata ya da saglikli andvicler yemeyi planliyorum; sekere baya dayanikliyim zaten artik canim istemiyor dondurma disinda pek; onu da tatil disinda yemedim, yemiyorum. Meyve vs guzel olur.

Tamamdir canim; bak bugunku listemi hemen yazayim, bir aksilik olmazsa bunu uygulayacagim :
Baya kolay liste ya; oglen ve aksam yarimsar domates, salatalik vs de yenilebilir ama buzdolabindakiler bozulmus ben bugunluk yiyemeyecegim.

Sabah: 1/4 avokado, 2 haslanmis yumurta
Ogle: Haslanmis tavuk gogsu(175-200g), 2 yk haslanmis mercimek
Aksam: Haslanmis tavuk gogsu(175-200g), 2 yk haslanmis mercimek
Gece: Lor peyniri, 10 badem(opsiyonel ama yemem sanirim)

Suyu 3 litreden fazla icmeyi planliyorum.
ye ama gece lor peynirini ben okumuştum gece lor yemenin sebebi uyurken lordaki enzimler çok güçlü olduğu için kasları onarıyormuş canım yoksa neden koysunlar geceye yemek ...

Aralarda kahve, cay, su ne istersen icebilirsin sekersiz olmak kaydiyla; ben serbest gunlerimde de sebze yemegi, salata ya da saglikli andvicler yemeyi planliyorum; sekere baya dayanikliyim zaten artik canim istemiyor dondurma disinda pek; onu da tatil disinda yemedim, yemiyorum. Meyve vs guzel olur.
zaten benim burda avokado bulmam imkansız canım yaa ..

ye ama gece lor peynirini ben okumuştum gece lor yemenin sebebi uyurken lordaki enzimler çok güçlü olduğu için kasları onarıyormuş canım yoksa neden koysunlar geceye yemek ...
haklisin, badem de ayni sekilde saglikli yag oldugu icin gece yag eritmeye yardimci oluyormus mesela; o yuzden yiyebilirim.
Protein beni cok tikiyor ya mesela sabah 1 yumurtamin sarisini yemedim ona ragmen su an bogazima kadar doluyum.

haklisin, badem de ayni sekilde saglikli yag oldugu icin gece yag eritmeye yardimci oluyormus mesela; o yuzden yiyebilirim.
Protein beni cok tikiyor ya mesela sabah 1 yumurtamin sarisini yemedim ona ragmen su an bogazima kadar doluyum.
gıcıksınya sabah dünyaları yedim yani yumurta peynir domates ekmek ama şuan yemek verseler yicek gibiyim ay ben regl olucam zaman çok aşırı iştahım açılıyor acı tatlı turşu herşeyi istiyor canım....:(

ya bu diyetin amaci yag yakmak aslinda, benim yaptigim bu halimle asiri kaslanmam, sadece kas kaybetmem. Cunku sabahlari 7-8 yumurta oneriyor ben hastanelik olurum onu yersem :D Ben biraz daha diyeti birakinca da kilo almayacagim bir yol bulmaya calistim.

Tavuk yerine mesela yagsiz kiyma kavurmasi vs yapacagim ilerleyen gunlerde, light ton baligi vs de olabilir. Mercimek yerine de bulgur ve kepekli makarna koyabilirsin.

ya bu diyetin amaci yag yakmak aslinda, benim yaptigim bu halimle asiri kaslanmam, sadece kas kaybetmem. Cunku sabahlari 7-8 yumurta oneriyor ben hastanelik olurum onu yersem :KK70: Ben biraz daha diyeti birakinca da kilo almayacagim bir yol bulmaya calistim.

Tavuk yerine mesela yagsiz kiyma kavurmasi vs yapacagim ilerleyen gunlerde, light ton baligi vs de olabilir. Mercimek yerine de bulgur ve kepekli makarna koyabilirsin.
bende araştırmıştım canım gramla makarnada veriyor öğlenleri 30 gr dı galiba

gıcıksınya sabah dünyaları yedim yani yumurta peynir domates ekmek ama şuan yemek verseler yicek gibiyim ay ben regl olucam zaman çok aşırı iştahım açılıyor acı tatlı turşu herşeyi istiyor canım....:KK43:
ya ben de sabahlari kocaman sandvicler yiyorum ama acikiyorum; 1 dilim ekmek yiyorum yumurtayla onda da acikiyorum; ama 2 haslanmis yumurta yiyince cok geliyor, omlet de mesela aciktiriyor normal saatimde haslanmis yumurtayla derdim var :D

ya ben de sabahlari kocaman sandvicler yiyorum ama acikiyorum; 1 dilim ekmek yiyorum yumurtayla onda da acikiyorum; ama 2 haslanmis yumurta yiyince cok geliyor, omlet de mesela aciktiriyor normal saatimde haslanmis yumurtayla derdim var :KK70:
ben bu ara çok fenayım canım ne yapıcam bilmiyorum motivayonum sıfır bu ara :(
sana hayranım vallahi maşallah

ben bu ara çok fenayım canım ne yapıcam bilmiyorum motivayonum sıfır bu ara :KK43:
sana hayranım vallahi maşallah
yok ya hepimizin anlari oluyor, ben de bu hafta basinda ptesi sali cars 0 motivasyon gezdim ama zorladim kendimi spor yapayim diye. Tatilde evet dikkat ettim ama yine de almisim kilo mesela, sporumu yaptim ama ozellikle son 3 gun cok dikkat edemedim; dondurma, borek, makarna falan yedim yani. Ama ben sunu anladim 3 gunde kilo alinmiyormus, vucut normale donunce hemen toparliyor kendini. Ya iste genel olarak dikkat etmek lazim, %100 mumkun degil pek.

yok ya hepimizin anlari oluyor, ben de bu hafta basinda ptesi sali cars 0 motivasyon gezdim ama zorladim kendimi spor yapayim diye. Tatilde evet dikkat ettim ama yine de almisim kilo mesela, sporumu yaptim ama ozellikle son 3 gun cok dikkat edemedim; dondurma, borek, makarna falan yedim yani. Ama ben sunu anladim 3 gunde kilo alinmiyormus, vucut normale donunce hemen toparliyor kendini. Ya iste genel olarak dikkat etmek lazim, %100 mumkun degil pek.
bende başlıcam sporuma bugun :KK49:
o kadar spor aleti aldım şimdide eliptik bisiklet bakıyorum

Back
X