- 14 Mayıs 2012
- 10.215
- 25.460
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #196.161
bugün ki hedefim 200100 sguat yaptıysan tabi oturamazsın....![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bugün ki hedefim 200100 sguat yaptıysan tabi oturamazsın....![]()
benimde belim ince kız hepsi kalçaya toplanmış ....Anladim canım benim üst kısmım küçük o yönden skntm yok 80 numara
aaaa çok yapma sonra daha fazla kalınlaşıyor haberin olsun yağlarda kasa dönüşüyormuş....bugün ki hedefim 200![]()
arkadaş bi benim ki mi büyük ,ameliyatla küçüttürcem canıma tak dediAnladim canım benim üst kısmım küçük o yönden skntm yok 80 numara
ne güzel işte 90 derken bile dolu dolu söyleniyorarkadaş bi benim ki mi büyük ,ameliyatla küçüttürcem canıma tak dedi90 nedir yaaaaaaa
![]()
hadiya eminmisin ,kalça yuvarlaklaşsın derken sakata gelmeyelimaaaa çok yapma sonra daha fazla kalınlaşıyor haberin olsun yağlarda kasa dönüşüyormuş....
Kimseden öğrenmedim canım profesyonel degilim amaoynamayı çok severim kociss e hiç oynamadimayyyy hep oryantel oynamak istemişimdir ,hele o yılanla yapılan yok mu hastasıyımkimden öğrendin kız , kocişin çok şanslı
![]()
evet burda kaptan uyarıyor zayıf değilseniz sguat fazla yüklenmeyin zayıflayınca sıkılaşmak için yüklenin diye yap yinede spor yapınca peşinden 40 50 kadar yap ...hadiya eminmisin ,kalça yuvarlaklaşsın derken sakata gelmeyelim
ohaa oryantel biliyosun ve evde yalnızken kocişine oynamadın mıKimseden öğrenmedim canım profesyonel degilim amaoynamayı çok severim kociss e hiç oynamadimzaten düğünlerde de o beni oynatmaz kıskançlıktan ölecek 2 çocuk annesine kim bakar ayol
![]()
Toparlanacak inşallah kuzum benim iki dogumum da normal oldu karnım da pek kalmadı canım hala birde simitleri var yanda bende pis simitlerbenimde canım kalça ve sarkık bir karnım var![]()
dolu doluymuş muşne güzel işte 90 derken bile dolu dolu söyleniyorbenimde 80
ay bende severim oryanteli bende fena oynamam ama bende kocama hiç oynamadım ayrıca düğünlerde döktürürdüm zayıfken şimdi utanıyorum bu kilo ile...Kimseden öğrenmedim canım profesyonel degilim amaoynamayı çok severim kociss e hiç oynamadimzaten düğünlerde de o beni oynatmaz kıskançlıktan ölecek 2 çocuk annesine kim bakar ayol
![]()
neydi onun adı kim kardeşyan mı neyse onun gibi mibenimde belim ince kız hepsi kalçaya toplanmış ....![]()
bende oynamadım oynamak mı lazımohaa oryantel biliyosun ve evde yalnızken kocişine oynamadın mı![]()
sizi odun gibi hatunlar sizi , ben oryantel bilecem bide evli olacam her gün oynardım kocişimeay bende severim oryanteli bende fena oynamam ama bende kocama hiç oynamadım ayrıca düğünlerde döktürürdüm zayıfken şimdi utanıyorum bu kilo ile...![]()
çok çirkin o kadının vucudu ya ne o öyle öyle olsunda istemem...neydi onun adı kim kardeşyan mı neyse onun gibi miayyy bugün ne çok güldüm yaaa kendi kendimi eğlendirdim
![]()
tabi tabi bende öyle diyordum çocuklar ev işi yemek çamaşır ütü bulaşık akşam yatağın yolunu zor buluyorum kız ben...sizi odun gibi hatunlar sizi , ben oryantel bilecem bide evli olacam her gün oynardım kocişime![]()
aynen sen kalçam büyük diyince gözüme o geldi :)çok çirkin o kadının vucudu ya ne o öyle öyle olsunda istemem...
ben ondan güzelim dermişim ....aynen sen kalçam büyük diyince gözüme o geldi :)
Bende hemen belden veririm kilo kalça dan azar azar..benimde belim ince kız hepsi kalçaya toplanmış ....![]()
Hayır oynamadım canım o bana odun der kisacaohaa oryantel biliyosun ve evde yalnızken kocişine oynamadın mı![]()
Gururla oynayacağın günlerde gelecek canım insallahay bende severim oryanteli bende fena oynamam ama bende kocama hiç oynamadım ayrıca düğünlerde döktürürdüm zayıfken şimdi utanıyorum bu kilo ile...![]()
haklısın canım odun gibiyim ama böylede sever beni canım kocam isveli olmak isterdim ama maaalesefsizi odun gibi hatunlar sizi , ben oryantel bilecem bide evli olacam her gün oynardım kocişime![]()