Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ayyyy hep oryantel oynamak istemişimdir ,hele o yılanla yapılan yok mu hastasıyım :KK70: kimden öğrendin kız , kocişin çok şanslı :KK70:
Kimseden öğrenmedim canım profesyonel degilim amaoynamayı çok severim kociss e hiç oynamadim:KK53: zaten düğünlerde de o beni oynatmaz kıskançlıktan ölecek 2 çocuk annesine kim bakar ayol :-)

Kimseden öğrenmedim canım profesyonel degilim amaoynamayı çok severim kociss e hiç oynamadim:KK53: zaten düğünlerde de o beni oynatmaz kıskançlıktan ölecek 2 çocuk annesine kim bakar ayol :-)
ay bende severim oryanteli bende fena oynamam ama bende kocama hiç oynamadım ayrıca düğünlerde döktürürdüm zayıfken şimdi utanıyorum bu kilo ile...:KK61:

benimde belim ince kız hepsi kalçaya toplanmış ....:KK61:
Bende hemen belden veririm kilo kalça dan azar azar..:işsiz:
ohaa oryantel biliyosun ve evde yalnızken kocişine oynamadın mı :KK70:
Hayır oynamadım canım o bana odun der kisaca:rolleyes:

ay bende severim oryanteli bende fena oynamam ama bende kocama hiç oynamadım ayrıca düğünlerde döktürürdüm zayıfken şimdi utanıyorum bu kilo ile...:KK61:
Gururla oynayacağın günlerde gelecek canım insallah

sizi odun gibi hatunlar sizi , ben oryantel bilecem bide evli olacam her gün oynardım kocişime :KK70:
haklısın canım odun gibiyim ama böylede sever beni canım kocam isveli olmak isterdim ama maaalesef:KK35:

Back
X