Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

girersin tabi diğerlerinden neyin eksik , bu takımlar çok motive ediyor ,1 hafta önce 80 den fazlaydım bugün 78.9 u gördüm :)
benim diyete başladığım kilodaymışsın kız, ilk Zaman'lar sporla haftada 1 2 kilo veriyordum şimdi ise 100 200 gram ancak gidiyor. spor şart yani pazartesi başlayayım bende

benim diyete başladığım kilodaymışsın kız, ilk Zaman'lar sporla haftada 1 2 kilo veriyordum şimdi ise 100 200 gram ancak gidiyor. spor şart yani pazartesi başlayayım bende
ip atlıyorum o bayağı işe yarıyor,metabolizmayı çok hızlandırıyor tavsiye ederim :)yavaş yavaş gitsin ama kalıcı gitsin boşver :)

diğer kızlar yine sustu ben gelince herkes susuyo :KK61: morordek morordek ne diyosun bu işe milleti kaçırıcı elektrik saçıyorum heralde :-)
Hahah yok ya buralardadir onlar :D
Sen bi ara baya iyiydin aslinda ama son zamanlarda saldigini kabul edelim. Gerci gene de kilo vermis geldin bu hafta o yuzden aslinda cok kotu durumda da degilsin ama gaza gelip devam etmen iyi olur tabi ;)
ya kızlar tekrardan rakip mi olsak ya da ikişerli grup olsak da diğerleriyle mi yarışsak. morordek morordek ne dersin? herkese bir orti mi oluştursan ya da rakip mi?o Zaman daha çok gaza geliriz belki
Evet ya aslında benim aklima da geldi. Ben bi bakayim kilo durumlarına bi liste olusturayim bari

Back
X