- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #196.341
Duygucum sen yoğurda maden suyu kurunu nasıl yapıyorsun?alalım valla bu gazla ağustosun 15 ne 70 i görmek istiyorum![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Duygucum sen yoğurda maden suyu kurunu nasıl yapıyorsun?alalım valla bu gazla ağustosun 15 ne 70 i görmek istiyorum![]()
Kıskandım aferin çekirge
hiç kıskançlık belirtisi göremedim ama neyseKıskandım aferin çekirge![]()
haaa sen yorgun olduğun için geçiştirdin beniAy kızlar benim hiç akşamcılığım yok uyku gözümden akıyor:)
Ne yapmamı bekliyodunhiç kıskançlık belirtisi göremedim ama neyse![]()
biraz şundanNe yapmamı bekliyodun
Alemsin![]()
Yok ya çekilmede çok uykum var jeton geç düşüyorhaaa sen yorgun olduğun için geçiştirdin beniozaman bu gecelik seni senlen bırakıp çekiliyorum bebiş :)
bebeğin felan mı var yoksa işe mi gidiyosun canım ,ozaman sen 9 oldumu uyumalısın ki uykunu alabilesinYok ya çekilmede çok uykum var jeton geç düşüyor
Canım ben her sabah 05.30 uyanıyorum o yüzden![]()
Vay süpersin beni geçmişsin harikasın kurban bayramına kadar 6 lı rakamları görürsün...biraz şundanbiraz bundan
falan bekliyodum yani
![]()
Yok canım çalışmıyorum eşimi işe yolluyorum onunla beraber çıkıyorum yuruyorum 40dk kadar bahçemdeki tavuklarımı çıkartıyorum eve giriyorum ben kahvaltı hazırlayana kadar 7yaşında kızım 4 yaşında oğluşum uyanıyor sonra akşama kadar evde 2çocukla iş bitmiyor :)bebeğin felan mı var yoksa işe mi gidiyosun canım ,ozaman sen 9 oldumu uyumalısın ki uykunu alabilesin
anladım canım ,Allah kolaylık versinYok canım çalışmıyorum eşimi işe yolluyorum onunla beraber çıkıyorum yuruyorum 40dk kadar bahçemdeki tavuklarımı çıkartıyorum eve giriyorum ben kahvaltı hazırlayana kadar 7yaşında kızım 4 yaşında oğluşum uyanıyor sonra akşama kadar evde 2çocukla iş bitmiyor :)
Evet bence de öyle olsun, kızıssın ortalık bakalım birazEvet kızlar herkes ortisiyle birbirini gaza getirsin gruplar rakip olacak...
Kazanan grup cuma kilo bildiriminden sonra 1 öğününde tatlı yesin..
morordek canım bu şekilde yapalım..
Kızlar herkes kendi ortisine özel msj atıp haber versin
İnşallah ya işe yarar :)Evet bence de öyle olsun, kızıssın ortalık bakalım birazişe yarar insallah
Sağol canım Allah bütün annelerin yardımcısı olsun:)anladım canım ,Allah kolaylık versin
tatlım ben yoğurt pulbiber zerdeçal zencefil limon kürü yaptım sodayı sade içtim arada içine limon sıktım falan ama iki kürü aynı anda yapma mideni bozarsınDuygucum sen yoğurda maden suyu kurunu nasıl yapıyorsun?
amin:)Sağol canım Allah bütün annelerin yardımcısı olsun:)
Yok canım ayranamı koyuyordun öyle hatırlıyorum sanki maden suyu limon ayran dı sankitatlım ben yoğurt pulbiber zerdeçal zencefil limon kürü yaptım sodayı sade içtim arada içine limon sıktım falan ama iki kürü aynı anda yapma mideni bozarsın
yoğurt kürünü haftada 2 gün yapıyordum sadece
1 bardak maden sodasına 2 kaşık yoğurdu karıştırıp içtiğim oldu ama tadını sevmedim çok..düzenlide yapmadımYok canım ayranamı koyuyordun öyle hatırlıyorum sanki maden suyu limon ayran dı sanki