Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

bebeğin felan mı var yoksa işe mi gidiyosun canım ,ozaman sen 9 oldumu uyumalısın ki uykunu alabilesin
Yok canım çalışmıyorum eşimi işe yolluyorum onunla beraber çıkıyorum yuruyorum 40dk kadar bahçemdeki tavuklarımı çıkartıyorum eve giriyorum ben kahvaltı hazırlayana kadar 7yaşında kızım 4 yaşında oğluşum uyanıyor sonra akşama kadar evde 2çocukla iş bitmiyor :)

Yok canım çalışmıyorum eşimi işe yolluyorum onunla beraber çıkıyorum yuruyorum 40dk kadar bahçemdeki tavuklarımı çıkartıyorum eve giriyorum ben kahvaltı hazırlayana kadar 7yaşında kızım 4 yaşında oğluşum uyanıyor sonra akşama kadar evde 2çocukla iş bitmiyor :)
anladım canım ,Allah kolaylık versin

Evet kızlar herkes ortisiyle birbirini gaza getirsin gruplar rakip olacak...
Kazanan grup cuma kilo bildiriminden sonra 1 öğününde tatlı yesin..
morordek morordek canım bu şekilde yapalım..
Kızlar herkes kendi ortisine özel msj atıp haber versin
Evet bence de öyle olsun, kızıssın ortalık bakalım biraz :KK48: işe yarar insallah

Duygucum sen yoğurda maden suyu kurunu nasıl yapıyorsun?
tatlım ben yoğurt pulbiber zerdeçal zencefil limon kürü yaptım sodayı sade içtim arada içine limon sıktım falan ama iki kürü aynı anda yapma mideni bozarsın
yoğurt kürünü haftada 2 gün yapıyordum sadece

tatlım ben yoğurt pulbiber zerdeçal zencefil limon kürü yaptım sodayı sade içtim arada içine limon sıktım falan ama iki kürü aynı anda yapma mideni bozarsın
yoğurt kürünü haftada 2 gün yapıyordum sadece
Yok canım ayranamı koyuyordun öyle hatırlıyorum sanki maden suyu limon ayran dı sanki

Back
X