- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #196.401
Hakkında hayırlısı olsun canım inşallah istediğin puanı alırsınokuyodum da tekrar sınava girdim bugün açıklancak puanlar . bakalım yeni bölümüm ne olacak:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hakkında hayırlısı olsun canım inşallah istediğin puanı alırsınokuyodum da tekrar sınava girdim bugün açıklancak puanlar . bakalım yeni bölümüm ne olacak:)
sağ ol canım inşallah :)Hakkında hayırlısı olsun canım inşallah istediğin puanı alırsın
Teşekkür ederim inşallah canimGelirim gelirim merak etmeyin. Inanilmaz sıkıcı muhabbetler döndüğü icin dayanamiyorumtelefondan falan caktirmadan sizle yazisirim. Su an bile mutfaktayim, iceri gitmemek icin burayi okuyayim dedim
Bence sende de var bi cilginlik
Canim menulerin gayet guzel, bu sekilde guzel kilo vereceğine inaniyorum![]()
amin canım günaydınGünaydın herkese hayırlı bir gün olsun inşallah :)
canım ben 4.takımda yarışıyorum bu takıma misafir olarak uğruyorumPazartesi takim ici listesi
(Cuma-pazartesi-fark)
inatettimolacak (78,3/78,5/-0,2)
nilsub ( /77,6/ )
fyzanur (79,1/78,1/1)
yeşil çayı iyi hatırlattın bende içiyim :)Bu arada benim bildirimdeki eksinin sebebi de regli canavari sanirim..carsambaya kadar ins baslarda cumaya kadar yuzdemi toparlayabilirim umarim..yesilcaya da baslicam bugun ama bakalim nasil bi hafta olacak![]()
tartıldım tartıldım hiç iç açıcı değildi 1 haftada 3 kilo almışım 78,1 dim sabah
canım ben 10 gündür falan tartılmıyorum artık bugunden başlasın listemNilgun abla senin cuma kilonu hatirlayamadim sen duzeltirsin..
Kiz tambak nerdesin rakibem bak bana bakem hani bildirim tartina da kavusmus olman lazim..bak tatil pek yaramamisti bu hafta senden iyi sonuç gelir ödem atarsin yesilcayla spor diyet hop hop eksiler gelir..yap bakem bildirimini T tatlitambak
geldim geldim evi kaldırdım bankamatiğimi bulamadım deli olucam yahuGruplarin rakibeleri nerelerdesinizzzz huuuu ses verin bakayimmmm![]()
ben yeni bir formul buldum kızlar kabızlık gibi metabolizma yavaşlığına sonn reklam gibi olduBu arada benim bildirimdeki eksinin sebebi de regli canavari sanirim..carsambaya kadar ins baslarda cumaya kadar yuzdemi toparlayabilirim umarim..yesilcaya da baslicam bugun ama bakalim nasil bi hafta olacak![]()
olsun liste dışı bizede katılcanım ben 4.takımda yarışıyorum bu takıma misafir olarak uğruyorum![]()
bak yazdım çay tarifi oku süper çalıştırıyor metabolizmayıtartıldım tartıldım hiç iç açıcı değildi 1 haftada 3 kilo almışım 78,1 dim sabah
wc sorunum var inşallah ondandır karnım davul gibi![]()
bana uyar :)canım ben 10 gündür falan tartılmıyorum artık bugunden başlasın listem
geldim geldim evi kaldırdım bankamatiğimi bulamadım deli olucam yahu
ben yeni bir formul buldum kızlar kabızlık gibi metabolizma yavaşlığına sonn reklam gibi oldu
1 lt lik kavonaza veya sürahiye bir kaç parça kabuk tarçın koyuyorum sonra 2 tane veya 3 tane 5 'i bir arada çay sonra 3çk yeşil çay koyuyorum 10 dk demleyip süzüyorum dolapta soğutup içine limon sıkıp içiyorum gün içinde acayip faydalı kızlar haberiniz olsun
olsun liste dışı bizede katıl![]()
aferin kızzz bende gelicem inşallah o rakamlara
ay 7 ne yahu ara ara gir benimde işim var aaaaaaaaaaaaaakızlar bugün eşim geç gidiyo az onunla ilgileniyim sonra perdelere girişicem ev temizliği modu yani.. akşam 7 gibi buralardayım.. kendinize cici davranın görüşürüz![]()