Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Gelirim gelirim merak etmeyin. Inanilmaz sıkıcı muhabbetler döndüğü icin dayanamiyorum :KK70: telefondan falan caktirmadan sizle yazisirim. Su an bile mutfaktayim, iceri gitmemek icin burayi okuyayim dedim :KK70:

Bence sende de var bi cilginlik :KK70:

Canim menulerin gayet guzel, bu sekilde guzel kilo vereceğine inaniyorum :KK66:
Teşekkür ederim inşallah canim

Bu arada takim ici pazartesi bildirimi yapip liste olusturalim bence..ayni cuma bildirimi gibi olur haftasonunun gunahlari ne gorururz en azindan ben baslatayim liste ekleyin siz de kendinizi

Nilgun abla senin cuma kilonu hatirlayamadim sen duzeltirsin..
Kiz tambak nerdesin rakibem bak bana bakem hani bildirim tartina da kavusmus olman lazim..bak tatil pek yaramamisti bu hafta senden iyi sonuç gelir ödem atarsin yesilcayla spor diyet hop hop eksiler gelir..yap bakem bildirimini T tatlitambak

Bu arada benim bildirimdeki eksinin sebebi de regli canavari sanirim..carsambaya kadar ins baslarda cumaya kadar yuzdemi toparlayabilirim umarim..yesilcaya da baslicam bugun ama bakalim nasil bi hafta olacak :(

kızlar bugün eşim geç gidiyo az onunla ilgileniyim sonra perdelere girişicem ev temizliği modu yani.. akşam 7 gibi buralardayım.. kendinize cici davranın görüşürüz:KK15:

Nilgun abla senin cuma kilonu hatirlayamadim sen duzeltirsin..
Kiz tambak nerdesin rakibem bak bana bakem hani bildirim tartina da kavusmus olman lazim..bak tatil pek yaramamisti bu hafta senden iyi sonuç gelir ödem atarsin yesilcayla spor diyet hop hop eksiler gelir..yap bakem bildirimini T tatlitambak
canım ben 10 gündür falan tartılmıyorum artık bugunden başlasın listem :KK49:
Gruplarin rakibeleri nerelerdesinizzzz huuuu ses verin bakayimmmm:KK3:
geldim geldim evi kaldırdım bankamatiğimi bulamadım deli olucam yahu :işsiz:
Bu arada benim bildirimdeki eksinin sebebi de regli canavari sanirim..carsambaya kadar ins baslarda cumaya kadar yuzdemi toparlayabilirim umarim..yesilcaya da baslicam bugun ama bakalim nasil bi hafta olacak :KK43:
ben yeni bir formul buldum kızlar kabızlık gibi metabolizma yavaşlığına sonn reklam gibi oldu :KK55:
1 lt lik kavonaza veya sürahiye bir kaç parça kabuk tarçın koyuyorum sonra 2 tane veya 3 tane 5 'i bir arada çay sonra 3çk yeşil çay koyuyorum 10 dk demleyip süzüyorum dolapta soğutup içine limon sıkıp içiyorum gün içinde acayip faydalı kızlar haberiniz olsun:halay:
canım ben 4.takımda yarışıyorum bu takıma misafir olarak uğruyorum:KK22:
olsun liste dışı bizede katıl:KK50:

canım ben 10 gündür falan tartılmıyorum artık bugunden başlasın listem :KK49:

geldim geldim evi kaldırdım bankamatiğimi bulamadım deli olucam yahu :işsiz:

ben yeni bir formul buldum kızlar kabızlık gibi metabolizma yavaşlığına sonn reklam gibi oldu :KK55:
1 lt lik kavonaza veya sürahiye bir kaç parça kabuk tarçın koyuyorum sonra 2 tane veya 3 tane 5 'i bir arada çay sonra 3çk yeşil çay koyuyorum 10 dk demleyip süzüyorum dolapta soğutup içine limon sıkıp içiyorum gün içinde acayip faydalı kızlar haberiniz olsun:halay:

olsun liste dışı bizede katıl:KK50:
bana uyar :):KK60:

Back
X