Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

canım ben 10 gündür falan tartılmıyorum artık bugunden başlasın listem :KK49:

geldim geldim evi kaldırdım bankamatiğimi bulamadım deli olucam yahu :işsiz:

ben yeni bir formul buldum kızlar kabızlık gibi metabolizma yavaşlığına sonn reklam gibi oldu :KK55:
1 lt lik kavonaza veya sürahiye bir kaç parça kabuk tarçın koyuyorum sonra 2 tane veya 3 tane 5 'i bir arada çay sonra 3çk yeşil çay koyuyorum 10 dk demleyip süzüyorum dolapta soğutup içine limon sıkıp içiyorum gün içinde acayip faydalı kızlar haberiniz olsun:halay:

olsun liste dışı bizede katıl:KK50:
canım bu bitki çaylarını 5dk dan fazla demlemek zararlı diye okumuştum ben

Som kızlarrr dün tartıldığımda 69.700 düm bu sabah 70 gösterdi:KK12:çok su içtim ondan herhalde morordek morordek nilsub nilsub inatettimolacak inatettimolacak menumu yazayim oruç tuttum bugün 7 gün borcum var bu haftada veremiyebilirim önce oruç borcumu bitereyim :dondurma:
Sahur
2 dilim kepek ekmeği
3 yemek kaşığı yağsız kıyma kavurdum:kk77:
3 zeytin
2-3 çatal peynir
Akşam az önce yaptım:halay:
Biber yoğurtlusu
2 tavuk çöp şiş
2 kaşık konserve mısır
Tatlı olarak 45 kalorilik bebek maması:KK53:eşim kocaman pastayı karşımda götürdü:olamaz:ondan bende bebek maması yedim bide eşim görmesin diye gene kavanozdan tabağıma koydum o ne bee diye soran beyefendiye elma rendeledim üzerine tarçın dökdüm dedim:KK56::super:
700 ml bardak yeşil çay:eğlence:
2.500 lt su:eğlence:
Daha yeni oturdum kahve içiyorum :KK50:sporuda 30 dk yapıcam kesin:spor::rapci:sakın ceza faleeeeeennn vermeyin :21:

Bayramdan önceki hafta 61.8 dim bayram dönüşü 62 cuma bildirim de 61.3 bugün de 61 geldim canim

Som kızlarrr dün tartıldığımda 69.700 düm bu sabah 70 gösterdi:KK12:çok su içtim ondan herhalde morordek morordek nilsub nilsub inatettimolacak inatettimolacak menumu yazayim oruç tuttum bugün 7 gün borcum var bu haftada veremiyebilirim önce oruç borcumu bitereyim :dondurma:
Sahur
2 dilim kepek ekmeği
3 yemek kaşığı yağsız kıyma kavurdum:kk77:
3 zeytin
2-3 çatal peynir
Akşam az önce yaptım:halay:
Biber yoğurtlusu
2 tavuk çöp şiş
2 kaşık konserve mısır
Tatlı olarak 45 kalorilik bebek maması:KK53:eşim kocaman pastayı karşımda götürdü:olamaz:ondan bende bebek maması yedim bide eşim görmesin diye gene kavanozdan tabağıma koydum o ne bee diye soran beyefendiye elma rendeledim üzerine tarçın dökdüm dedim:KK56::super:
700 ml bardak yeşil çay:eğlence:
2.500 lt su:eğlence:
Daha yeni oturdum kahve içiyorum :KK50:sporuda 30 dk yapıcam kesin:spor::rapci:sakın ceza faleeeeeennn vermeyin :21:
afiyet olsun canım tamam tamam yap sen sporunu birazdan yediklerini eritirsin :KK49:

afiyet olsun canım tamam tamam yap sen sporunu birazdan yediklerini eritirsin :KK49:
Sağol bebişim:KK36:ayyy tatlım akşam yediklerim nasıl iyimi kız öğleye kadar sayıkladım sadece smoothie içiçem diye ezana az kala gözüm döndü:eek:bende zararsız ne varsa buzlukda bakdım tavuk çöp şiş çıkarıp ızgarada hemen kızarttım yanınada onları ekledim yemesem ölcem sankim aç gözlülük işte:olamaz:

Sağol bebişim:KK36:ayyy tatlım akşam yediklerim nasıl iyimi kız öğleye kadar sayıkladım sadece smoothie içiçem diye ezana az kala gözüm döndü:eek:bende zararsız ne varsa buzlukda bakdım tavuk çöp şiş çıkarıp ızgarada hemen kızarttım yanınada onları ekledim yemesem ölcem sankim aç gözlülük işte:olamaz:
yok yok iyi butun gün açmışsın ben beğendim pilav makarna ekmek yok daha ne olsun :KK9:

ızgara tavuk yemişsin canım,daha sağlıklı ne yiyceksin ,güzel olmuş bence :)

Back
X