Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Canim seni oğlan kaç yaşında ki ve yu yaz döneminde ne kreşi hayirdir
4 yaşında Canım, yaz kış fark etmeksizin gönderiyorum. çok seviyor kreşini ve arkadaşlarını. evde çok sıkılıyor ee beş buçuk aylık bir bebiş de olunca bende zorlanıyorum. yanı ikimiz içinde faydalı oluyor. hem çok güzel bir yaz programları var onun yerinde ben olsam seve seve giderdim mesela bıgün elma şekeri yapacaklar su savaşı da var. daha ne olsun. onun en sevdiği şeyler

kızlar Kuşhan doğru bir diyet mi ya, çok zorlamıyor mu? geçen tvde izledim de kuşhanın kliniğinde bir kişi ağır diyete dayanamayıp ölmüş. dikkat edin

4 yaşında Canım, yaz kış fark etmeksizin gönderiyorum. çok seviyor kreşini ve arkadaşlarını. evde çok sıkılıyor ee beş buçuk aylık bir bebiş de olunca bende zorlanıyorum. yanı ikimiz içinde faydalı oluyor. hem çok güzel bir yaz programları var onun yerinde ben olsam seve seve giderdim mesela bıgün elma şekeri yapacaklar su savaşı da var. daha ne olsun. onun en sevdiği şeyler
İyi yapıyosun canım hem gitmeyi seviyosa ne güzel senin içinde iyi olur tabiki ;)

WP_20160719_001.webp

Kızlar yeşil leğendeki dun mayalayıp suzduğum peynir turuncu leğendeki şimdi mayalayıp peynir bezinde suzulmeye hazır peynir çok lezzetli oluyorlar bir yeseniz bir daha market peyniri yemezsiniz yapmak hoşuma gidiyor çocuklarıma miss gibi yediriyorum...:)

Uyuma canım bak ben işlerimi yaptım peynirimi bile yaptım dün başladım 10gun kadar yapıcam kışlık peynirimi:KK66:

Masaallah sana. Ben bir evi temizlemeye bile useniyorum. Belki de sıcaklarda ya da bu eve alısamadım ondan . Yok yok bu ev kocaman temizlemek ten korkuyorum ondan

Seviyorsa iyi o zaman. Sana da güzel oluyordur bebise rahat ilgilenirsin

Eki Görüntüle 1859663
Kızlar yeşil leğendeki dun mayalayıp suzduğum peynir turuncu leğendeki şimdi mayalayıp peynir bezinde suzulmeye hazır peynir çok lezzetli oluyorlar bir yeseniz bir daha market peyniri yemezsiniz yapmak hoşuma gidiyor çocuklarıma miss gibi yediriyorum...:)

Ay imkanım olsa ben de yaparım. Ama çok süt lazım dimi peynir yapmak için. Kaç tane ineğiniz var canim.. kayinvalidemin 1 tane var 1 kilo peynir 10 kilo süt gidiyor diyor

Ay imkanım olsa ben de yaparım. Ama çok süt lazım dimi peynir yapmak için. Kaç tane ineğiniz var canim.. kayinvalidemin 1 tane var 1 kilo peynir 10 kilo süt gidiyor diyor
Evet canım 10 kilo sütten 1kilo peynir oluyor:)
Normal şartlarda ama hazır peynirlerde kattı ve kimyasal çok olduğu için daha az sutle daha fazla peynir çıkartıyorlar ...
Ben peynirlerime 20kilo inek sutu 10 kilo koyun sutu koyuyorum dun yaptığımı tarttım 3.800 olmuş bugün yaptığım biraz daha fazla geldi gozume peynirin suyunu ocağa koyup kaynatıyorum kaynayınca lor peyniri oluyor içinde suzuyorum küçük bir leğende lor peyniri çıkıyor kalan suya tuz atıyorum peynirlerimi kendi suyunda saklıyorum o zaman bozulmuyor...;) ama çok bulaşık çıkıyor hepsi leğen olduğu için makineyede koyamıyorum bi o tarafı kötü oluyor....:D

Back
X