Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Evet canım 10 kilo sütten 1kilo peynir oluyor:)
Normal şartlarda ama hazır peynirlerde kattı ve kimyasal çok olduğu için daha az sutle daha fazla peynir çıkartıyorlar ...
Ben peynirlerime 20kilo inek sutu 10 kilo koyun sutu koyuyorum dun yaptığımı tarttım 3.800 olmuş bugün yaptığım biraz daha fazla geldi gozume peynirin suyunu ocağa koyup kaynatıyorum kaynayınca lor peyniri oluyor içinde suzuyorum küçük bir leğende lor peyniri çıkıyor kalan suya tuz atıyorum peynirlerimi kendi suyunda saklıyorum o zaman bozulmuyor...:KK66: ama çok bulaşık çıkıyor hepsi leğen olduğu için makineyede koyamıyorum bi o tarafı kötü oluyor....:KK70:

Insanin yaptığı daha lezzetli ve kıymetli oluyor canım. O kadar zor şeyleri hallettikten sonra bulasiklari da halledersin sen.
Afiyetle yiyin insaallah

Slm kızlarrr:KK54:burda yine akşam oldu benim mutfak kapandı:KK53:menümü yazayım morordek morordek nilsub nilsub inatettimolacak inatettimolacak
Sabah
1 avuç kiraz
1 avuç ananas :KK48:
3 yemek kaşığı yoğurt
Tabikiii smoothie:rapci:
Öğle
Meat pie pastry (etli milföy)vardı ben sadece etini yedim milföy hamurunu yemedim:dondurma: bol salatayla:kk77:
Akşam
2 şeftali
1 mandalina
2 yemek kaşığı yoğurt yine
Smoothie yaptım:kk77:
Elmalı tarçınlı öddm atıcı çay yaptım 1 litre:eğlence:
2 litrede su içtim
3 tanede çiğ badem yedim
45 dk yürüdüm:spor:

Naber hatun bu sabah tartıldınmı?
Slm kankim maşaallahın var peynirler falan afiyet bal şeker olsun:KK66:bu sabah ben ne varsa çıkardım üzerimden heyecanla tartıya koştum :KK66:sen tartı low battery yazıyor:mad:okul çıkışı markete uğrayıp aldım :KK71:ama tartılmadım içmişim o kadar suyu çıkardım dana kadar :KK70:cuma tartılcam süpriz olsun:KK39:

Slm kızlarrr:KK54:burda yine akşam oldu benim mutfak kapandı:KK53:menümü yazayım morordek morordek nilsub nilsub inatettimolacak inatettimolacak
Sabah
1 avuç kiraz
1 avuç ananas :KK48:
3 yemek kaşığı yoğurt
Tabikiii smoothie:rapci:
Öğle
Meat pie pastry (etli milföy)vardı ben sadece etini yedim milföy hamurunu yemedim:dondurma: bol salatayla:kk77:
Akşam
2 şeftali
1 mandalina
2 yemek kaşığı yoğurt yine
Smoothie yaptım:kk77:
Elmalı tarçınlı öddm atıcı çay yaptım 1 litre:eğlence:
2 litrede su içtim
3 tanede çiğ badem yedim
45 dk yürüdüm:spor:
Yapıcam yapıcam bende senin smotielerinden;)

Slm kankim maşaallahın var peynirler falan afiyet bal şeker olsun:KK66:bu sabah ben ne varsa çıkardım üzerimden heyecanla tartıya koştum :KK66:sen tartı low battery yazıyor:mad:okul çıkışı markete uğrayıp aldım :KK71:ama tartılmadım içmişim o kadar suyu çıkardım dana kadar :KK70:cuma tartılcam süpriz olsun:KK39:
Haahhhaa çok alemsin canım ya benim mutfak işim bitti ohh miss oldu ama belim ağrıdı sabahtan beri ayaktayım...
Cuma sürprizi patlatıcam diyosun;) hadi bakalım

Haahhhaa çok alemsin canım ya benim mutfak işim bitti ohh miss oldu ama belim ağrıdı sabahtan beri ayaktayım...
Cuma sürprizi patlatıcam diyosun:KK66: hadi bakalım
Yukkkk beeee in çık arası niye böyle oldu anlamıyorum :KK12:bakalım kaç çıkıcam

Çok güzel canım afiyet olsun :KK66:
tesekkur ederım ablam:KK68:

Uyuma canım bak ben işlerimi yaptım peynirimi bile yaptım dün başladım 10gun kadar yapıcam kışlık peynirimi:KK66:
kolay gelsın becerıklı hatunnn:hamarat:

ya ne yapayim moralim bozuktu haftasonu yasananlara; simdi biraz toparlamaya calisiyorum.
e ne zaman basliyoruz yahu muzaffer'e? ptesi?
benı de alın aranıza:rolleyes: arastırdım ben doyarım o dıyetle canlar

Eki Görüntüle 1859663
Kızlar yeşil leğendeki dun mayalayıp suzduğum peynir turuncu leğendeki şimdi mayalayıp peynir bezinde suzulmeye hazır peynir çok lezzetli oluyorlar bir yeseniz bir daha market peyniri yemezsiniz yapmak hoşuma gidiyor çocuklarıma miss gibi yediriyorum...:)
ellerıne saglıkkk :kk77:

Evet canım 10 kilo sütten 1kilo peynir oluyor:)
Normal şartlarda ama hazır peynirlerde kattı ve kimyasal çok olduğu için daha az sutle daha fazla peynir çıkartıyorlar ...
Ben peynirlerime 20kilo inek sutu 10 kilo koyun sutu koyuyorum dun yaptığımı tarttım 3.800 olmuş bugün yaptığım biraz daha fazla geldi gozume peynirin suyunu ocağa koyup kaynatıyorum kaynayınca lor peyniri oluyor içinde suzuyorum küçük bir leğende lor peyniri çıkıyor kalan suya tuz atıyorum peynirlerimi kendi suyunda saklıyorum o zaman bozulmuyor...:KK66: ama çok bulaşık çıkıyor hepsi leğen olduğu için makineyede koyamıyorum bi o tarafı kötü oluyor....:KK70:
oda kollarına spor olsun tatlımm:spor::KK76:

Back
X