Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

bende izliycek yabancı dizi arıyorum ,seninki kesin türktür :)
hhahaahahhah yabancı diziler benden sorulur şekerim sen kiminle dans ettiğini bilmiyosun :rapci:
şuan kore drama izliyorum ama abd dizilerininde çoğunu izlemişimdir ayrıca hiç türk dizisi izlemem en son muhteşem yüzyılı izlemiştim

pek çok kore dizisi izlemişimdir bunlar güncel olanlar ama çok güzeller izle tavsiye ederim
hahahahaahah kimmiş türk dizisi izleyen :eğlence:
zaten psh hayranıyımdır
kime sorsam türk dizisi izliyo ,canıma tak ettiler :D bende yabancıları çok seviyorum .bi daldım mı sabahtan akşama kadar bütün sezonları izliyorum . hadi ben şunlara dalıyım sonra konuşuruz mucckkk mucckkk:-)

kime sorsam türk dizisi izliyo ,canıma tak ettiler :KK70: bende yabancıları çok seviyorum .bi daldım mı sabahtan akşama kadar bütün sezonları izliyorum . hadi ben şunlara dalıyım sonra konuşuruz mucckkk mucckkk:-)
doctors izle yarın beğenip beğenmediği söylersin başka dizilerde tavsiye ederim :)

Kizlar niye dagildik sizce böyle?? Yok kimseler hakikaten..toparlanmak icin bi öneriniz var mi..ordekimiz rakibe listesi yapmisti takip ediyo mu herkes esini..
Bu da cozum olmazsa cuma pacamizi kurtaramazsak kaptanin yaptigi uyari sistemine mi dönsek napsak???

Kizlar niye dagildik sizce böyle?? Yok kimseler hakikaten..toparlanmak icin bi öneriniz var mi..ordekimiz rakibe listesi yapmisti takip ediyo mu herkes esini..
Bu da cozum olmazsa cuma pacamizi kurtaramazsak kaptanin yaptigi uyari sistemine mi dönsek napsak???

Böyle olunca insanından motivasyonu kalmıyor ki canım. Bence acımasız olalım kurallara uymayanları atalım. Ben de dahil buna. Uyarı kınama yapıyordunuz ya o sistem e donelim

Yazayim ben de menuyu
morordek morordek nilsub nilsub T tatlitambak

Sabah
2dl salam 1yumurta
Domates
5zeytin
Cay

Ara
2hurma

Aksam
1kepce fasulye yemegi
2-3lokma cavdar ekmeği

Su 2,5lt kadar
1ltlik yeşilçay karisimimi iciyorum simdi serin serin
Spor yok regli hali

Senin menu güzel canım. Ben daha tam toparlayamadim. Ama bu vurmaya kadar toparlama süreci olsun bana. Cuma günü bomba gibi dönüyorum. Menülerim le tabiki

ben ım grup arkadsım Ozaly Ozaly ama ıkı gundur goremıyorum cogu arkadasımız yok cuma ya ıkı gun var nasıl olacsk canım
Organikliğe organiğimde ...
Trafik kazası geçirdim canım belim ve omuriliğim çatladı sonra omurlarımdan biri biraz yamuk kaynamış çok yuklenince inanılmaz ağrılarım oluyor 3sene onceydi galiba ondan beri Olsun bunada hamdolsun kendi işlerimi yapıyırum çocuklarıma bakıyorum daha ne isterim böyle çuruk çarık idare edicez :KK66:
cok buyuk gecmıs olsun canım ....cok sukur cok kımseye muhtac degılsın

burdayım canım ateşim çıktı hasta oldum ya ben :KK43:
baş ağrısı ateş kolum bacağım kalkmıyo resmen bütüngün yattım :KK43:
gecmıs olsun tatlım

telefonum garantıye gıdecek yarın acılmıyor:KK42: laptop tan gırdım bugun ıkı cocukla bıraz zor oldu telefonum hemen gelır ınsallah:110::110: oyle foruma gırmek daha kolaydı yınede aktıf olmaya calısacagım kızlar :KK52:

Back
X