Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kızlar telden giriyorum ..bu hafta izinliyim diye biliyorum listede yokum yani .. Ama pazartesi 78,1 din şuan 77,6 yım ..aslında çarşamba günü 77,00 dım ama annemin hastane isine kostururken dikkat edemedim sporunu aksattim.. Hatamın farkındayım :KK14:
İyi dileklerinin içinde teşekkür ederim .annemin yanındaydım dün giremedim dun zaten liste falan hak getiren yemek yemedim ayak üstü hep :KK43:

Kızlar telden gidiyorum ..bu hafta izinliyim diye biliyorum listede yokum yani .. Ama pazartesi 78,1 din şuan 77,6 yım ..aslında çarşamba günü 77,00 dım ama annemin hastane isine kostururken dikkat edemedim sporunu aksattim.. Hatamın farkındayım :KK14:
İyi dileklerinin içinde teşekkür ederim .annemin yanındaydım dün giremedim dun zaten liste falan hak getiren yemek yemedim ayak üstü hep :KK43:
geçmiş olsun canım evet biliyoruz uzun zamandır bir anacığın bir kv arada hırpalandın sende :( stres yapma diyetine dikkat et canım zaten listede dğilsin

geçmiş olsun canım bir sorun yoktur umarım
Yeni bi sorun yok olagan seyler..ilaclari bitmis raporunu yeniletmeye gitmis..bizin tontikte hersey var..hipertansiyon,vertigo,midesinde ulser var,eklem romatizmasi var var oglu var yani kaptanim..daha 46yasinda ama bizim nesil hastaliklariyla meşhurdur erkenden basladi ugrasmaya maalesef

kızlar sade türk kahvesine tarçın attım güzel oldu haberiniz olsun :super:
aromalı kahvelere bayılırım canım bir ara bende deneyim. ben de hiçkahve sevmezdim. sağ olsun komşum alıştırdı beni Necmettin diye bir kahve var onu içiyorum ben de bulursanız mutlaka deneyin derim. Billur kahve Necmettin diye geçiyor

Bende tebrik ederim kilo veren canları:KK36:bugünkü menüm morordek morordek nilsub nilsub inatettimolacak inatettimolacak
Sabah
1 bardak badem sütü
Omlet dereotlu
Öğle
Ispanak yemeği
1 kase yoğurt
Akşam
Fırında tavuk
Salata
3 litre su
Ödemçayı bitki içmedim kızlar reflüm olduğundan ara sıra ara veriyorum
45 dk dışarda yürüyüş yaptım

Yeni bi sorun yok olagan seyler..ilaclari bitmis raporunu yeniletmeye gitmis..bizin tontikte hersey var..hipertansiyon,vertigo,midesinde ulser var,eklem romatizmasi var var oglu var yani kaptanim..daha 46yasinda ama bizim nesil hastaliklariyla meşhurdur erkenden basladi ugrasmaya maalesef
çok geçmiş olsun canım.

Bende tebrik ederim kilo veren canları:KK36:bugünkü menüm morordek morordek nilsub nilsub inatettimolacak inatettimolacak
Sabah
1 bardak badem sütü
Omlet dereotlu
Öğle
Ispanak yemeği
1 kase yoğurt
Akşam
Fırında tavuk
Salata
3 litre su
Ödemçayı bitki içmedim kızlar reflüm olduğundan ara sıra ara veriyorum
45 dk dışarda yürüyüş yaptım
her zamanki süper bir menü haftaya 68 küsürleri görürsün inşallah :)

kızlar sade türk kahvesine tarçın attım güzel oldu haberiniz olsun :super:
deneyelım hemen:kahve:
allah sıfa versın canım hastalıgı olmayan yok kı

aromalı kahvelere bayılırım canım bir ara bende deneyim. ben de hiçkahve sevmezdim. sağ olsun komşum alıştırdı beni Necmettin diye bir kahve var onu içiyorum ben de bulursanız mutlaka deneyin derim. Billur kahve Necmettin diye geçiyor
bırazcık yaglı ama canım turk kahvesıne gore bız de her zmn olur esım sever ıcınde kakao ve suttozu vardı dogru hatırlıyorsam

Annene acil şifalar tatlım 46 yaşında bu kadar hastalık aman allahım:eek:

kız anacığınıda katalım takıma bak gör zayıflayınca hastalığı falan kalmaz :KK70:

Acil şifalar canım :(

Back
X