- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #197.341
ay komik ben 6 günde 2kilo verdim sen bir haftada 1.5 kilo veremicen mi ayıpaynen ya bu hafta 1.5kg vermek istiyorum , ne yapsakkkkkk neeeeeederdime birr çareeeee
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay komik ben 6 günde 2kilo verdim sen bir haftada 1.5 kilo veremicen mi ayıpaynen ya bu hafta 1.5kg vermek istiyorum , ne yapsakkkkkk neeeeeederdime birr çareeeee
![]()
AhahahahOrtağım Y Yuppiyayye nerelerdesin ayolll senle hep ortak oluyoz birlikde mezun olcaz inşaallahkız sonracıma kaynım olsaydı keşkeee here elti olurduk rakip olurduk daha fazla başarı elde ederdik abovvvvv
avrupada fırtınalar estirirdikkkk ne kadanda güzel olurdu
ayyy bugün yarın oruçluyum aslına bakarsanızda kaçamak yapmıyorum hafta içidemi tutsam o zamanda metabolizmam çalışmıyor su aygırı gibi içtiğim su bile midemde duruyor
kiloda sabit çıkıyor neyse borçlarımı hafta sonu verip hafta içi full çalışayım ben
![]()
Napıyosun sen yaaa
hahah takıl bana hayatını yaşaNapıyosun sen yaaasüpersin valla bende istiyorummm
Hadi bakalım iyi eğlenceler :) kaçamağı sen yapma geçerim seni sabahakızlar bugün oğluşum havuza götüreceğim sonra kayınvalideye geçeceğim. akşama ancak gelirim. öpüldünüz, sakın kaçamak ne yapayım demeyin
menün çok güzel ama canım kahvenide sade iç lütfen şeker kadar feci düşman yokKızlarr günaydın okuya okuya anca gelebildim :) ne uyudum bugün anlatamam.haftanın yorgunluğu herhalde 8 gibi uyuyakalmışım dhaa spor yapcaktım oysakineyse bugün telafi ederim artık.Dünkü menümü paylaşayım ben onuda paylaşamadan uyuyakalmışım
nilsub
morordek
inatettimolacak
savurgan
Sabah:1 dl t.b.e.+1 kk peynir+5 zeytin+domates,salatalık
Öğlen:yarım kase çorba+1 porsiyon et döner+1 kase salata
Ara:az şekerli türk kahvesi
Akşam:4 adet köfte+1 tabak salata+1 bardak ayran
Su:3 lt üstü
Spor:yok bugün telafi edicem :)
ay aya inşallah diyorumya bireysel derece yapmak istiyorum bu hafta feci gaza geldimnilsub bak nazar değecek tamma gaza geliyoruzda :) kendi kendine nazar etcen.Ama sen bu hızla gidersen haftaya _4 le filan gelirsin ayyyy çok kıskandım
![]()
teşekkür ederim tatlım kızının ve senin adına sevindimSağol canım rabbim hepimizin dualarını ibadetlerini kabul etsin aminnn
Dedene rabbim acil şifalar versintelefonunuda güle güle kullan
Kızlar bu arada kızımı türk okuluna götürdüm türk okulu yine kolejin devamı kolejde öğrenci doldu kızlarrr fetönün koleji boşaldı bizim kızımın kolejde yoğunluk oluşdu bu sabah müdürle konuşdum türk okulunuda o yönetiyor esra hanım endişe etmeyin çok kalabalık olursa ikinci okul hazır çoçuklarımız mağdur olmayacak yedekde öğretmenlerimizde var dediçok kalabalık olursa eğitimi düşer diye endişe etmiştim ama adamlar ikinci okulu ayarlamışlar helal valla hangi ara yapmışlar
eee o zaman ne diyelim en büyük türkiye türk insanı bir kez daha gurur duydum
![]()
çok güzel devamı da gelir insallah
aynen canım tel e alışınca pc zor oluyor teşekkür ederim bu aradaöncelike geçmiş olsun canım sonra gözün aydın,çocukla bilgisayardan girmek çok zor oluyor onun için ben hep telden giriyorum
gelir misiniz kayseriye canım ben kayseri de yasiyorumCanım cepa nın yakınlarında oturuyorum. bu arada kahveyi de Kayseri'den aldım Can'ım. Ankara'da nerede satılıyor hiç bilmiyorum
Kızzz sen yoksam kuşhan amcanın diyetini yapıyon çaktırmadan deyiver bakemmm bana diğerlerine dememHadi bakalım iyi eğlenceler :) kaçamağı sen yapma geçerim seni sabaha![]()
menün güzel canım iyi eğlenceler sanada ama mısıra başladınmı durmak zor olur yanına su al yemek istedikçe su içersin bastırırsın kendini :) yok kuşana başlamadım başlamıcamda bu şekilde kendime göre ayarlıcam menülerimi listeye bağlı kalmak kasıyo benideKızzz sen yoksam kuşhan amcanın diyetini yapıyon çaktırmadan deyiver bakemmm bana diğerlerine demembirlikde yapar havam atarız onlara
Menümüde yazayımmorordek
nilsub
inatettimolacak
Sahur
1 dilim salçalı ekmek
3 zeytin
1 yumurta
İftar
1 dilim ekmek
1 büyük tabak roka ayyy mis gibi bahçe rokası bol limonlu yedim
1 tabak bol soğanlı et sote
1 kase mercimek çorbası
30 dk yürüyüş
Henüz 2 litre su
Birazdan sinemaya gideceğiz patlamış mısır 1 avuç yemeği düşünüyorum koca kartonla alcağı için eşim darılır yemezsem![]()
Yaa onu yapamıyorum işte çok denedim keyif alamıyorum şekersiz kahvedenmenün çok güzel ama canım kahvenide sade iç lütfen şeker kadar feci düşman yok![]()
Olmaz olurmu canım Karatay be diyor 1çk yağ vücudda yağ yakar 1çk şeker vücuda yağ yapar :) alıştırmaya bak kendiniYaa onu yapamıyorum işte çok denedim keyif alamıyorum şekersiz kahvedençok az şeker olduğundan bişey olmaz diyorum ama
Biraz daha zorlayayım kendimi o zaman :)Olmaz olurmu canım Karatay be diyor 1çk yağ vücudda yağ yakar 1çk şeker vücuda yağ yapar :) alıştırmaya bak kendini
Kizz az dur da yetiseyim ben de sana da :) dünkü kosturma bende de ise yaradi dün 77,3ken bu sabah 76,8di
Ayyy noluyor size hepiniz kilo kilo veriyosunuz kiloları ay çok kıskandım ben yaaaaKizz az dur da yetiseyim ben de sana da :) dünkü kosturma bende de ise yaradi dün 77,3ken bu sabah 76,8dinapsam ben tarti gününden önce horon günü mu yapsam
![]()