Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ortağım Y Yuppiyayye nerelerdesin ayolll senle hep ortak oluyoz birlikde mezun olcaz inşaallah:dua::dua:kız sonracıma kaynım olsaydı keşkeee here elti olurduk rakip olurduk daha fazla başarı elde ederdik abovvvvv:confused::confused:avrupada fırtınalar estirirdikkkk ne kadanda güzel olurdu:KK39:ayyy bugün yarın oruçluyum aslına bakarsanızda kaçamak yapmıyorum hafta içidemi tutsam o zamanda metabolizmam çalışmıyor su aygırı gibi içtiğim su bile midemde duruyor:cry:kiloda sabit çıkıyor neyse borçlarımı hafta sonu verip hafta içi full çalışayım ben:KK73:
Ahahahah :KK70:kız alemsin valla dimi hep biz ekip oluyoruz kilolar yakın takip ettiğinden.Sen bul bana ordan kısmet ben geliriö yaparım eltilik sana :KK48:Hadi bakalım bu hafta diğer grupları geçelim ezelim onları :)

Kızlarr günaydın okuya okuya anca gelebildim :) ne uyudum bugün anlatamam.haftanın yorgunluğu herhalde 8 gibi uyuyakalmışım dhaa spor yapcaktım oysaki :( neyse bugün telafi ederim artık.Dünkü menümü paylaşayım ben onuda paylaşamadan uyuyakalmışım
nilsub nilsub morordek morordek inatettimolacak inatettimolacak savurgan savurgan
Sabah:1 dl t.b.e.+1 kk peynir+5 zeytin+domates,salatalık
Öğlen:yarım kase çorba+1 porsiyon et döner+1 kase salata
Ara:az şekerli türk kahvesi
Akşam:4 adet köfte+1 tabak salata+1 bardak ayran
Su:3 lt üstü
Spor:yok bugün telafi edicem :)

Kızlarr günaydın okuya okuya anca gelebildim :) ne uyudum bugün anlatamam.haftanın yorgunluğu herhalde 8 gibi uyuyakalmışım dhaa spor yapcaktım oysaki :KK43: neyse bugün telafi ederim artık.Dünkü menümü paylaşayım ben onuda paylaşamadan uyuyakalmışım
nilsub nilsub morordek morordek inatettimolacak inatettimolacak savurgan savurgan
Sabah:1 dl t.b.e.+1 kk peynir+5 zeytin+domates,salatalık
Öğlen:yarım kase çorba+1 porsiyon et döner+1 kase salata
Ara:az şekerli türk kahvesi
Akşam:4 adet köfte+1 tabak salata+1 bardak ayran
Su:3 lt üstü
Spor:yok bugün telafi edicem :)
menün çok güzel ama canım kahvenide sade iç lütfen şeker kadar feci düşman yok :(

Sağol canım rabbim hepimizin dualarını ibadetlerini kabul etsin aminnn:dua::dua:

Dedene rabbim acil şifalar versin:dua::dua:telefonunuda güle güle kullan :KK36:
Kızlar bu arada kızımı türk okuluna götürdüm türk okulu yine kolejin devamı kolejde öğrenci doldu kızlarrr fetönün koleji boşaldı bizim kızımın kolejde yoğunluk oluşdu bu sabah müdürle konuşdum türk okulunuda o yönetiyor esra hanım endişe etmeyin çok kalabalık olursa ikinci okul hazır çoçuklarımız mağdur olmayacak yedekde öğretmenlerimizde var dedi :KK73:çok kalabalık olursa eğitimi düşer diye endişe etmiştim ama adamlar ikinci okulu ayarlamışlar helal valla hangi ara yapmışlar :KK71:eee o zaman ne diyelim en büyük türkiye türk insanı bir kez daha gurur duydum En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE
teşekkür ederim tatlım kızının ve senin adına sevindim :KK39:

Bombayıda patlatayım :KK70:
Eki Görüntüle 1861167
Pazartesi kilo bildirimim77.6 bu sabah 75.6 :-o
çok güzel devamı da gelir insallah:KK73:

öncelike geçmiş olsun canım sonra gözün aydın,çocukla bilgisayardan girmek çok zor oluyor onun için ben hep telden giriyorum
aynen canım tel e alışınca pc zor oluyor teşekkür ederim bu arada:KK68:

Canım cepa nın yakınlarında oturuyorum. bu arada kahveyi de Kayseri'den aldım Can'ım. Ankara'da nerede satılıyor hiç bilmiyorum
gelir misiniz kayseriye canım ben kayseri de yasiyorum:KK31:

Hadi bakalım iyi eğlenceler :) kaçamağı sen yapma geçerim seni sabaha:KK70:
Kızzz sen yoksam kuşhan amcanın diyetini yapıyon çaktırmadan deyiver bakemmm bana diğerlerine demem :sus:birlikde yapar havam atarız onlara:KK71:
Menümüde yazayım morordek morordek nilsub nilsub inatettimolacak inatettimolacak
Sahur
1 dilim salçalı ekmek:kk77:
3 zeytin
1 yumurta
İftar
1 dilim ekmek
1 büyük tabak roka ayyy mis gibi bahçe rokası bol limonlu yedim:kk77:
1 tabak bol soğanlı et sote
1 kase mercimek çorbası:kk77:
30 dk yürüyüş:spor:
Henüz 2 litre su:eğlence:
Birazdan sinemaya gideceğiz patlamış mısır 1 avuç yemeği düşünüyorum koca kartonla alcağı için eşim darılır yemezsem:KK12:

Kızzz sen yoksam kuşhan amcanın diyetini yapıyon çaktırmadan deyiver bakemmm bana diğerlerine demem :sus:birlikde yapar havam atarız onlara:KK71:
Menümüde yazayım morordek morordek nilsub nilsub inatettimolacak inatettimolacak
Sahur
1 dilim salçalı ekmek:kk77:
3 zeytin
1 yumurta
İftar
1 dilim ekmek
1 büyük tabak roka ayyy mis gibi bahçe rokası bol limonlu yedim:kk77:
1 tabak bol soğanlı et sote
1 kase mercimek çorbası:kk77:
30 dk yürüyüş:spor:
Henüz 2 litre su:eğlence:
Birazdan sinemaya gideceğiz patlamış mısır 1 avuç yemeği düşünüyorum koca kartonla alcağı için eşim darılır yemezsem:KK12:
menün güzel canım iyi eğlenceler sanada ama mısıra başladınmı durmak zor olur yanına su al yemek istedikçe su içersin bastırırsın kendini :) yok kuşana başlamadım başlamıcamda bu şekilde kendime göre ayarlıcam menülerimi listeye bağlı kalmak kasıyo benide

Back
X