Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

günaydın canım, bence sen Nilgün ün beşi bir yerde çayını dene. etkiler diye düşünüyorum. ve bu hafta senden çok güzel sonuç bekliyorum. 70 de sabit kaldın ne zamandır. ben de 1 ay sabit kaldım 70 de hoppp 68 kiloya düştüm birden. Hadi bakem bi atılım yap sende
Hadi yaa ciddimisin.evet ben bayadır 70 civarı geziniyorum bakalım alimde deneyeyim şu çayı o zaman.nefret geldi 70 rakamından zaten :bicak:

kızlar yanlışlık yapmayın sabah kahvaltıyı çok güzel yapın yumurta peynir yeşillik domates salatalık bolca yiyiyorum yani doyuyorum artık çok yemeden ekmeğimide yiyiyorum sabah karbo alımı gün içinde şeker isteğini azaltıyormuş o yüzden sabah ekmek yiyin ama öğlen ve akşam yememeye çalışın :KK76:

nereye gittiniz kızlar kimse yok neyse bende akşam yemeklerimi hazırlayayım toplaşınca gelirim :KK15:
Geldim tatlım bugün pazarya kahvaltıya gittik.Akşam hafif yediğimden kurt gibi acıkmıştım valla.Akşam hafif yeyince sabah kahvaltı yapmak çok güzel oluyor yaa.Akşamları hafif yiyelim.arkadaşlarr :KK54:

Geldim tatlım bugün pazarya kahvaltıya gittik.Akşam hafif yediğimden kurt gibi acıkmıştım valla.Akşam hafif yeyince sabah kahvaltı yapmak çok güzel oluyor yaa.Akşamları hafif yiyelim.arkadaşlarr :KK54:
Neler yedin bakalım dökül...:)
Tabiki akşam hafif yemek erken yemek rahat uyumak içinde önemli ..;)

kızlar yanlışlık yapmayın sabah kahvaltıyı çok güzel yapın yumurta peynir yeşillik domates salatalık bolca yiyiyorum yani doyuyorum artık çok yemeden ekmeğimide yiyiyorum sabah karbo alımı gün içinde şeker isteğini azaltıyormuş o yüzden sabah ekmek yiyin ama öğlen ve akşam yememeye çalışın :KK76:
Valla kankim senin herseyin benim tam tersim oluyor:KK43:mesala ornek ekmek yarim dilim yesemde o hafta kesin sabit geliyorum 5 den sonra yememe olayida daha oncede dedigim gibi benim icin gecerli degil:KK43:haftanin en az 5 gunu 3-4 arasinda yemis oluyorum bir daha yemiyorum yinede gr gitmiyor:kızgın:herkesin farkli isteee

Valla kankim senin herseyin benim tam tersim oluyor:KK43:mesala ornek ekmek yarim dilim yesemde o hafta kesin sabit geliyorum 5 den sonra yememe olayida daha oncede dedigim gibi benim icin gecerli degil:KK43:haftanin en az 5 gunu 3-4 arasinda yemis oluyorum bir daha yemiyorum yinede gr gitmiyor:kızgın:herkesin farkli isteee
evet canım dedim ya herkes kendini tanısın ona göre menü belirlesin akşam 5 ten sonra yememe bende çok işe yarıyor :halay:

Ayyyy aksamda oldu iftarimi yaptim sukurrr bugun cok zorlandim migrenim tuttugundan:olamaz:@morordek nilsub nilsub inatettimolacak inatettimolacak
Sahur
1 dilim kizarmis ekmek yedim
Canim hicbirsey istemedi:KK43:
Iftar
1 kase corba
Bugun epey acikdigimdan normalde 150-200 gr yedigim somon 300-400 gr :oops:arasiydi izgarada yagsiz
Bol limonlu bol yesillikli salata
Sekersiz puding 100 gr
Sabahdan enerjim varken 30 dk pilates yaptim:spor::spor:
Henuz su icmedim yatana kadar 2 litre icerim iftari yeni yaptim:dondurma:

Hadi yaa ciddimisin.evet ben bayadır 70 civarı geziniyorum bakalım alimde deneyeyim şu çayı o zaman.nefret geldi 70 rakamından zaten :bicak:
Sevgili takim esim sakin 70 lerde takili kalma benim 2 hafta ustuste sabit geldim sonra birden 73 cikdim ne yap ne et inmeye bak :KK66:bitki cayini kesinlikle ic biraz hareketlenme olsun kilonda aksamda karbonhidrat alma bi bakmissin 69 dasin hadi bakem goreyim seni:KK5:

Sevgili takim esim sakin 70 lerde takili kalma benim 2 hafta ustuste sabit geldim sonra birden 73 cikdim ne yap ne et inmeye bak :KK66:bitki cayini kesinlikle ic biraz hareketlenme olsun kilonda aksamda karbonhidrat alma bi bakmissin 69 dasin hadi bakem goreyim seni:KK5:
Sıkı tutmaya başladım zaten canım.Yediklerime dikkat ediyorum son gaz ,sporumuda yapıyorum bide şu çayları deneyeyim bu hafta.Yani son 1 aydır ne adam gibi azaldı nede öyle çıktı
Ama yeter yani artık 65 e doğru yol almak istiyorum.Bu cuma güzel bi eksi bekliyorum bakalım :)

Ayyyy aksamda oldu iftarimi yaptim sukurrr bugun cok zorlandim migrenim tuttugundan:olamaz:@morordek nilsub nilsub inatettimolacak inatettimolacak
Sahur
1 dilim kizarmis ekmek yedim
Canim hicbirsey istemedi:KK43:
Iftar
1 kase corba
Bugun epey acikdigimdan normalde 150-200 gr yedigim somon 300-400 gr :oops:arasiydi izgarada yagsiz
Bol limonlu bol yesillikli salata
Sekersiz puding 100 gr
Sabahdan enerjim varken 30 dk pilates yaptim:spor::spor:
Henuz su icmedim yatana kadar 2 litre icerim iftari yeni yaptim:dondurma:
canım akşamın güzel puding olmayaydı balık fazlada ızgara bir sorun olmazdı al cezanı yap paşa paşa:KK49:

Back
X