Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Yukkkk kızzz o kadanda delüüü değil :63:yok ısrar etmeme kızar hayır demişse evet dedirtmeye uğraşmam onu çileden çıkartır bak mesela birgün türkiyede kuzenin düğününe gittik buda hadi eve gidelim yeter bu kadar dedi bende biraz daha duralım az sonra bitcek dedim masadayız hee bende oynayanlara doğru yüzüm dönük kafayı bi çevirdim adam yok :KK12:gittim bakdım hiçbirde yok kuzenim vardı sigara içiyordu dışarda ooo enişte çokdan gitti dedi :eek:bende mesaj attım şimdi geri dönüp beni almazsam bir daha kapımıza gelme diye:rapci:bi gözüm kapıda bekliyorum bakdım paşa paşa gülerek geliyor :KK70:bende güya çakdırmıyom niye geldinkiii yemedimi kızzz sabaha kadar alay ettim durdum :pbende az değilimdir yaneee:KK39::KK39:
Aferin güzel tehdit :D:D:D

Kocamı yok kendi bilir dönmezse :KK70:
Aynen kendi kaybeder hiccc umrumda olmaz kendiside cok iyi bilir bir kere koparsa ipler bir daha bir araya gelmeyiz ben cok inatciyimdir:lülülü:

ben olsam hiç tenezzül etmezdim mesaj atmaya giderdim annemin evine , beni döndürsün döndüre biliyosa :KK70:
Onuda yapardimda kuzu annemler ogrenirse babamla annem eve almaz sonra islerrr buyurde buyurrr :KK17:hele kayinvalide ortaliga girdimi tozu dumana katar birdaha iki dunya bir araya gelse biz birlesemeyiz kvdem cok uydurmasyonlar yapar yalan yalnis esim demesede o demis gibi anlatir:kızgın:her zaman kendi isimi kendim cozerim ben:KK8:koca benim nikah benim misaliii:confused::KK70::KK70:

Aa ne kadar şaşırdım oysa ki cok düzenli kilo veriyordun ne oldu acaba? :-)
Oooo 65 gorunce aman bosver ye gitsin takiliyordur bende 62 dustummu aman yeter deyip 78.400 firladim:cry:3 sefer iki yil icinde 62 dustum daha oncesi zayiftim zaten neyse aman 62 oldum super oldum deyip aynalara bakip tasss taşşşş deyip gaza getirdim kendimi 78.400 lerde krizler gecirdim:mad:betusde aman 65 oldum fazla kilom yok nasil olsa diye umursamiyor :KK35:

yerden terliği al ve kendi doğru at yorma beni....
:D :D
Daha terlik atmaya üseniyor, bi de kilo vericem diyor :p
Oooo 65 gorunce aman bosver ye gitsin takiliyordur bende 62 dustummu aman yeter deyip 78.400 firladim:cry:3 sefer iki yil icinde 62 dustum daha oncesi zayiftim zaten neyse aman 62 oldum super oldum deyip aynalara bakip tasss taşşşş deyip gaza getirdim kendimi 78.400 lerde krizler gecirdim:mad:betusde aman 65 oldum fazla kilom yok nasil olsa diye umursamiyor :KK35:
62'den 78'e nasıl fırladın? :KK57: İnsan kilo almaya basladıgını fark edince durdurur kendini.. Bak simdi de vermeye basladın az kaldı o kilolara, sonra sakın gene alayım deme haa :KK20:

:KK70: :KK70:

62'den 78'e nasıl fırladın? :KK57: İnsan kilo almaya basladıgını fark edince durdurur kendini.. Bak simdi de vermeye basladın az kaldı o kilolara, sonra sakın gene alayım deme haa :KK20:
Kiz bacim dedim yaa olu gibi yatmisim cogu gunlerimi bile hatirlamiyorum çok serum yedim :KK12:ot gibi yasadim bu 2 yil icinde :olamaz:agir depresyon gecirdim rabbim bir daha yasatmasin insaallah:dua::dua:cok kotu gunlerimdi :mad:hastaneyede vermislerde vermisler serum ilac igne mama bu ne is arkadas eve bi geldim okuze donmusum:KK34:bide bizim komsu teyzenin kizida aynisini yasamis o simdi bizim gibi degil :cry:tipatip aynisini yasamis benim yasadigimin onun iki bebesi var hic ilgisi bile yok cocuklarina anneanneleri bakiyor hem cocuklara hem kizina oda çıtıpıtıyken simdi rahat 180-200 kilo var bide beynin yarisi yok :KK61::KK61:ben cok cooookkk iyi atlatmisim sukurler olsun:nazar::nazar:

Kiz bacim dedim yaa olu gibi yatmisim cogu gunlerimi bile hatirlamiyorum çok serum yedim :KK12:ot gibi yasadim bu 2 yil icinde :olamaz:agir depresyon gecirdim rabbim bir daha yasatmasin insaallah:dua::dua:cok kotu gunlerimdi :mad:hastaneyede vermislerde vermisler serum ilac igne mama bu ne is arkadas eve bi geldim okuze donmusum:KK34:bide bizim komsu teyzenin kizida aynisini yasamis o simdi bizim gibi degil :cry:tipatip aynisini yasamis benim yasadigimin onun iki bebesi var hic ilgisi bile yok cocuklarina anneanneleri bakiyor hem cocuklara hem kizina oda çıtıpıtıyken simdi rahat 180-200 kilo var bide beynin yarisi yok :KK61::KK61:ben cok cooookkk iyi atlatmisim sukurler olsun:nazar::nazar:
neden depresyona girdin canım ,çokta neşeli duruyosun hiç depresyona uygun bi tipin yok gibi

:KK70: :KK70:

26 yaşındayım 50 den 80 e fırladım ,hep depresyon hapından oluyor :)

Back
X