Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

elin eşeği kimmiş , sana mı diyo ver numarasını ben saydırcam senin yerine , terbiyesiz ahlaksız , torununun annesine dediği lafa bak . mide mulandırıcı mahluklar ,insana benzer yaratıklar :KK62:
Yürü be kim tutar seni :D
Hayır gelinine elin eşeği diyorda damatları el değilmi ne aptallarmış gerçekten aaa benimkilere kv kp oğlan dedi mi akan su durur ..

O tüm Türkiye icin gecerli sanırım ya, kız evlat degil ama erkek evlat :D

Heh evet en iyisi :D
Ya malesef neden acaba benimde kızım büyük oğlum küçük azcık ayrım yapıyırmuyum diye soruyorum kendime bilerek yapmıyorum acaba erkek diyemi küçük diyemi kuran hocama sormuştum benimde iki kızım var kuçuğun her dediği oluyor küçük diyedir dedi yoksa ikiside canımım parçası :)

Ya malesef neden acaba benimde kızım büyük oğlum küçük azcık ayrım yapıyırmuyum diye soruyorum kendime bilerek yapmıyorum acaba erkek diyemi küçük diyemi kuran hocama sormuştum benimde iki kızım var kuçuğun her dediği oluyor küçük diyedir dedi yoksa ikiside canımım parçası :)
Yani kücükken bence de ayırmazsın ikisini birbirinden ya da kücük diye öyledir. Asıl büyüyünce erkekler kıymete biniyor bence. Hele ki evlendilerse kızını ele verdin gitti, erkek evlat sana kaldı gibi düsünülüyor ama coooook yanlıs bence! Sinir oluyorum bu düsünce tarzına! Neyse tamam sakinim :D

Yani kücükken bence de ayırmazsın ikisini birbirinden ya da kücük diye öyledir. Asıl büyüyünce erkekler kıymete biniyor bence. Hele ki evlendilerse kızını ele verdin gitti, erkek evlat sana kaldı gibi düsünülüyor ama coooook yanlıs bence! Sinir oluyorum bu düsünce tarzına! Neyse tamam sakinim :D
Sonra izinleri kv denin yanında geçiriyor gelinler :D

Kızlar ben yemeğimi yedim kahve içiyorum birazdan yürüyüşe çıkacağım akşama görüşürüz malum yumurtalarımı toplıcam:)
IMG-20160720-WA0002.webp

eneee çok kalabalıkmııış yerim ben onlarııı...
yok kız yenmiyor geçen horozlar kavga ediyo diye birini kestik birde yumurtlamayan bir tavuk vardı onuda kestik pişirdim yedik sonra tiksindim nedense şimdi kesmemde yememde gelde sen kesde yeee....:işsiz:
çoğu piliç geçen aldık 22 tane kümestekilerle baya oldu

yok kız yenmiyor geçen horozlar kavga ediyo diye birini kestik birde yumurtlamayan bir tavuk vardı onuda kestik pişirdim yedik sonra tiksindim nedense şimdi kesmemde yememde gelde sen kesde yeee....:işsiz:
çoğu piliç geçen aldık 22 tane kümestekilerle baya oldu
canlı halini görsem bende yemezdim

Back
X