- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #197.781
gülme senin içinde geçerli butun gün pc'nin başında pinekledin

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gülme senin içinde geçerli butun gün pc'nin başında pinekledin
geçmiş olsun canım iyi çıkar inşallah sonuçların sadece kontrol amaçlı değilmi başka bir sorun yok?kızlar yarın dr a gidicem kan vericem bakalım neyim var neyim yok sonrada ölçüm günüm geldi ona gidicem bakalım ne durumdayım![]()
3. hafta dönebiliyorsun galiba
kontrol amaçlı canım sıcaklar birde kansızlık baş dönmesi yapıyor zaten bende.. yarın diyetisyene kilo ölçümüm var öğleden sonra sabahtan kan değerlerimi ölçtüreyim dedim :)geçmiş olsun canım iyi çıkar inşallah sonuçların sadece kontrol amaçlı değilmi başka bir sorun yok?
bu cuma değil haftaya cuma yani .. hımm tatilde olucam ama ölçtürürüm eczanede o zaman gelsin de3. hafta dönebiliyorsun galiba
Canım bu hafta da degil sonraki cuma dönebiliyorsun ama eger o cuma isin olacaksa sonra da alabiliriz seni, sana baglı yani.
iyim ortim bugün pazar eşim evdeydi malum çok bakamadım buraya da 59.5 canım hedefim artık ödem gitti bende@tuğçe1325 kız ortim Nasıl gidiyor bakem diyet, bu hafta tekrardan geçiyoruz di mi diğerlerini? sana güvenim tam ben en az 1 kilo vereceğim senin hedef kaç? baknilsub un da ödemleri bitmiş kolay kolay veremez artık
![]()
anladım canimtugce1325 tatlım Kayseri'de ablam var, ona geliyorum o da yılda 1 Zya da 2 kez ancak oluyor
tutturmuşsun aferin canımbugünkü menüdeki hedefim
kahvaltı 1 dilim ekmek domates salatalık yumurta peynir
öğle salata
akşam 4 yk yeşil fasülye bol salata yoğurt
inşallah tutturabilirim
hahaha bir an eşim geldi aklimaYukkkk kızzz o kadanda delüüü değilyok ısrar etmeme kızar hayır demişse evet dedirtmeye uğraşmam onu çileden çıkartır bak mesela birgün türkiyede kuzenin düğününe gittik buda hadi eve gidelim yeter bu kadar dedi bende biraz daha duralım az sonra bitcek dedim masadayız hee bende oynayanlara doğru yüzüm dönük kafayı bi çevirdim adam yok
gittim bakdım hiçbirde yok kuzenim vardı sigara içiyordu dışarda ooo enişte çokdan gitti dedi
bende mesaj attım şimdi geri dönüp beni almazsam bir daha kapımıza gelme diye
bi gözüm kapıda bekliyorum bakdım paşa paşa gülerek geliyor
bende güya çakdırmıyom niye geldinkiii yemedimi kızzz sabaha kadar alay ettim durdum
bende az değilimdir yaneee
![]()
en güzeli tatlım bende hep kendim halletme tarafiyimAynen kendi kaybeder hiccc umrumda olmaz kendiside cok iyi bilir bir kere koparsa ipler bir daha bir araya gelmeyiz ben cok inatciyimdir
Onuda yapardimda kuzu annemler ogrenirse babamla annem eve almaz sonra islerrr buyurde buyurrrhele kayinvalide ortaliga girdimi tozu dumana katar birdaha iki dunya bir araya gelse biz birlesemeyiz kvdem cok uydurmasyonlar yapar yalan yalnis esim demesede o demis gibi anlatir
her zaman kendi isimi kendim cozerim ben
koca benim nikah benim misaliii
![]()
cooook şükür canimKiz bacim dedim yaa olu gibi yatmisim cogu gunlerimi bile hatirlamiyorum çok serum yedimot gibi yasadim bu 2 yil icinde
agir depresyon gecirdim rabbim bir daha yasatmasin insaallah
cok kotu gunlerimdi
hastaneyede vermislerde vermisler serum ilac igne mama bu ne is arkadas eve bi geldim okuze donmusum
bide bizim komsu teyzenin kizida aynisini yasamis o simdi bizim gibi degil
tipatip aynisini yasamis benim yasadigimin onun iki bebesi var hic ilgisi bile yok cocuklarina anneanneleri bakiyor hem cocuklara hem kizina oda çıtıpıtıyken simdi rahat 180-200 kilo var bide beynin yarisi yok
ben cok cooookkk iyi atlatmisim sukurler olsun
![]()
pis kadın Rabbim ıslah etsinEvet herkesler sasirdi zaten oncelikle ailem sokaaa girdiler cok neselidirim ama cok kafaya takan biriyimdir ozellikle esimin ailesi beni cok sevdi annesi babasi esimin kucuk ablasi buyuk ablasi meger beni sevmezmis herkese ama herkesle beni dusman etti sonra birgun telefon acip neler dedi nelerrr bende deli gittim ayagina sen beni yalnis tanimissin yalnis kararlar vermissin ben oyle bir insan degilim senide daha ilk gunden abla bildim dedim bu beni kovdu evinden ve hergun hergun bikmadan usanmadan taciz etti hakaretler etti telefondan yetmedi anasini babasini sisirip sisirip ustume saldi birgun esimle tartismislar esim isteydi buda beni aradi arkadasimla oturuyoruz bizde guya ben o kardesiyle tartisirken keyif alip gulmusum abla ben arkadasimla oturuyorum evde haberim bile yok dedim ama bu agza alinmayacak laflar beddualar etti sag tarfimdan bir usume uyusma geldi arkadas ambulans cagirmis heryerim kilitlendi gunlerce olu gibi yattim uzun oldu canim kusura bakma![]()
eşini takdir ettim canım o da çoktan hakketti bunları terbiyesiz insanHeee bu arada tum bunlardan sonra kv kpderin yuzunden gittim ozur dileyip bu insandan ozur diledim tamamen aptalligimdan oda kasilip durduve her arkadasina esine dostuna bak bana saygisizlik yapanlar pisman olup gelip ayagimi elimi opuyor dedi birgun esim denk geldi sen kimsinde benim esim senin elini ayagini opecek kendini bi b....kk zannediyorsun o sadece nezaketinden geldi akrabayiz diye derdemez yine kovdu gaciiii bizi evden bide kapiyi cok hizli sekilde kutttt diye vurduu
simdi turkiyede hanim efendi bizle konusmuyor cokda tinnn
![]()
ay yavrum benim çok şükür sağlığına kavuşmuştur canım allah hayırlı uzun ömür versin hepinizeEvet annemle babamda cok kizdilar bana hep iyiliginden geliyor basina ne gelirse dediler hatta annem babam onume durdular turkiyeye gittigimde bak burasi senin yuvan gitme biz seni elimizden geldigince mutlu ederiz kimseler uzemez dediler de iste ben kuzuma kiyamadim hem esime kizsamda etsemde onu cookk seviyorum o zaten ailesinin degil hep benim yanimda oldu bana gidip sakin ozur dileme bak dilersen ben bile kollayamam seni birsey sanir kendini dedi ama kvdem olcak kadin surekli rahatsiz etti beni bende aman samimi olmam barisayim dedim ama yine olmadii artik umrumdada degil once sagligim benim dusunmem gereken evladim var o buz gibi odalarda dokulmus saclarimla olu gibi yatarken kuzum hergun beni sormus babasina bikmadan usanmadankimselerde bakmamis cocuguma babasida olmasa sokakda kalirmis kuzum
![]()
aâa şunlara bakk ben bile şok oldumBurdalardi canimda bayrama bir hafta kalami ne turkiyeye gittiler aniden gorumceler gelcekmis kv kpder 2 yil kalcaklarmis bu gorumce denilen mahlukat butun mallarida esimin haberi yokken ustlerine yaptirdi biliyormusun esim soklara girdi duyunca babasiyla limoni arasi cunku babasida elin esseginemi yedircem tabiki kizlarima yedircem demis gecen hafta ogrendik son kalan mallarida almis iki gorumce demek onun icin apar topar gittile turkiyeye
tabiki de öyle de küçüğe kıyamıyoruz canimYa malesef neden acaba benimde kızım büyük oğlum küçük azcık ayrım yapıyırmuyum diye soruyorum kendime bilerek yapmıyorum acaba erkek diyemi küçük diyemi kuran hocama sormuştum benimde iki kızım var kuçuğun her dediği oluyor küçük diyedir dedi yoksa ikiside canımım parçası :)
aferin canım benim böyle devam edelimben geldimmmm ve hiç de bir şey yemedim canım eve 4,5 gibi geldim kahvaltıyı da az yapmıştım ama kendime söz verdim yemeyeceğim diye yemedim de. eşim ve oğluşum yemeklerini yediler ben yememmmm diyetteyim dedim veee yemedim sadece 1 ısırımlık tantuni yedim.sütüm çekti da öyle yedim. neyse eve geldim yorgun argın yeşil fasülye pişirdim ve onu yedim. bana kocamannn bir alkış kızlar. uzun zamandır ilk defa bu kadar azimli ve kararlıyım.
pst yarin basliyor muyuz?kızlar iyi geceler herkese Allah rahatlık versin![]()