Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kızlaarr bugün bol bol dünya ayaklarımın altından çekildi ama bilincim kaybolcak kadar değiil ..
menümü yazıyım hemen nilsub nilsub morordek morordek inatettimolacak inatettimolacak toplight toplight
sabah
1 dl kepek ekmeği
2 fincan şekersiz çay
yarım domates
2 kk peynir
3 yeşil zeytin

ara sade kahve

öğlen
5 ızgara köfte
yarım domates yarım sogan
1 bardak ayran

ara 4 tane badem

akşam
1 kepçe tarhana çorbası
4 yk salata yağsız
3 yk kaşığı taze fasulye

su 3 lt
spor 2 mil 100 ip atlama
20 şer kol hareketleri

İyi akşamlar kızlar bende menümü paylaşayım morordek morordek inatettimolacak inatettimolacak nilsub nilsub savurgan savurgan
Sabah: 1 haşlanmışmyumurta+1 dl ekmek+az peynir,zeytin+domates,salatalık,maydonoz

Öğlen:1 tabak taze fasulye+1 tabak salata
Akşam:1 peynirli omlet+ dilim karpuz
Aralarda: sade kahve+kuru üzüm 1/4 avuç+sade sosa limonlu
Su:3 lt üstü
Spor:spor yapmadım

geçmiş olsun canım iyi çıkar inşallah sonuçların sadece kontrol amaçlı değilmi başka bir sorun yok?
kontrol amaçlı canım sıcaklar birde kansızlık baş dönmesi yapıyor zaten bende.. yarın diyetisyene kilo ölçümüm var öğleden sonra sabahtan kan değerlerimi ölçtüreyim dedim :)

şşş hoppp nerdesiniz bakiimmm?
morordek morordek im ben bu hafta listedemiyim ne zaman dönüşüm oluyo ?
Canım bu hafta da degil sonraki cuma dönebiliyorsun ama eger o cuma isin olacaksa sonra da alabiliriz seni, sana baglı yani.

Bir de biz seni kafadan izne cıkarmıstık ne zaman dönecegini bilmedigimizden, o yuzden 2016 yılı izin hakların doldu maalesef :KK43: Yani eger listeye döneceksen bir daha izne ayrılamayacaksın canım istersen ona göre dön. Senin hedef kilonu 70 yazmısız mesela, sen ondan asagıya ceker misin hedef kilonu ileride? Eger aynı kalacaksa direkt listeye aldıgımızda seni mezun da edebiliriz...

Kizlarr selam yazayim ben de menuyu sonra donecem herkese
morordek morordek nilsub nilsub

Sabah
2haslanmis yumurta
2dl koy peyniri
Az domates salatalik cay

Ogleye geckince
Hamsi izgaraaaaaaaa ;)
Semaverde cayy.. ben yaptim hepsini ;) aferin bana :D
Sogan salatasi

Su baya oldu sayamadim bahcedeydik
Spor tum gun bahcede hareket halindeydik :KK76:

@tuğçe1325 kız ortim Nasıl gidiyor bakem diyet, bu hafta tekrardan geçiyoruz di mi diğerlerini? sana güvenim tam ben en az 1 kilo vereceğim senin hedef kaç? bak nilsub nilsub un da ödemleri bitmiş kolay kolay veremez artık:KK28:
iyim ortim bugün pazar eşim evdeydi malum çok bakamadım buraya da 59.5 canım hedefim artık ödem gitti bende

tugce1325 tugce1325 tatlım Kayseri'de ablam var, ona geliyorum o da yılda 1 Zya da 2 kez ancak oluyor
anladım canim

bugünkü menüdeki hedefim
kahvaltı 1 dilim ekmek domates salatalık yumurta peynir
öğle salata
akşam 4 yk yeşil fasülye bol salata yoğurt
inşallah tutturabilirim
tutturmuşsun aferin canım :super:

Yukkkk kızzz o kadanda delüüü değil :63:yok ısrar etmeme kızar hayır demişse evet dedirtmeye uğraşmam onu çileden çıkartır bak mesela birgün türkiyede kuzenin düğününe gittik buda hadi eve gidelim yeter bu kadar dedi bende biraz daha duralım az sonra bitcek dedim masadayız hee bende oynayanlara doğru yüzüm dönük kafayı bi çevirdim adam yok :KK12:gittim bakdım hiçbirde yok kuzenim vardı sigara içiyordu dışarda ooo enişte çokdan gitti dedi :eek:bende mesaj attım şimdi geri dönüp beni almazsam bir daha kapımıza gelme diye:rapci:bi gözüm kapıda bekliyorum bakdım paşa paşa gülerek geliyor :KK70:bende güya çakdırmıyom niye geldinkiii yemedimi kızzz sabaha kadar alay ettim durdum :pbende az değilimdir yaneee:KK39::KK39:
hahaha bir an eşim geldi aklima:-)

Aynen kendi kaybeder hiccc umrumda olmaz kendiside cok iyi bilir bir kere koparsa ipler bir daha bir araya gelmeyiz ben cok inatciyimdir:lülülü:

Onuda yapardimda kuzu annemler ogrenirse babamla annem eve almaz sonra islerrr buyurde buyurrr :KK17:hele kayinvalide ortaliga girdimi tozu dumana katar birdaha iki dunya bir araya gelse biz birlesemeyiz kvdem cok uydurmasyonlar yapar yalan yalnis esim demesede o demis gibi anlatir:kızgın:her zaman kendi isimi kendim cozerim ben:KK8:koca benim nikah benim misaliii:confused::KK70::KK70:
en güzeli tatlım bende hep kendim halletme tarafiyim

Kiz bacim dedim yaa olu gibi yatmisim cogu gunlerimi bile hatirlamiyorum çok serum yedim :KK12:ot gibi yasadim bu 2 yil icinde :olamaz:agir depresyon gecirdim rabbim bir daha yasatmasin insaallah:dua::dua:cok kotu gunlerimdi :mad:hastaneyede vermislerde vermisler serum ilac igne mama bu ne is arkadas eve bi geldim okuze donmusum:KK34:bide bizim komsu teyzenin kizida aynisini yasamis o simdi bizim gibi degil :cry:tipatip aynisini yasamis benim yasadigimin onun iki bebesi var hic ilgisi bile yok cocuklarina anneanneleri bakiyor hem cocuklara hem kizina oda çıtıpıtıyken simdi rahat 180-200 kilo var bide beynin yarisi yok :KK61::KK61:ben cok cooookkk iyi atlatmisim sukurler olsun:nazar::nazar:
cooook şükür canim

Evet herkesler sasirdi zaten oncelikle ailem sokaaa girdiler cok neselidirim ama cok kafaya takan biriyimdir ozellikle esimin ailesi beni cok sevdi annesi babasi esimin kucuk ablasi buyuk ablasi meger beni sevmezmis herkese ama herkesle beni dusman etti sonra birgun telefon acip neler dedi nelerrr bende deli gittim ayagina sen beni yalnis tanimissin yalnis kararlar vermissin ben oyle bir insan degilim senide daha ilk gunden abla bildim dedim bu beni kovdu evinden ve hergun hergun bikmadan usanmadan taciz etti hakaretler etti telefondan yetmedi anasini babasini sisirip sisirip ustume saldi birgun esimle tartismislar esim isteydi buda beni aradi arkadasimla oturuyoruz bizde guya ben o kardesiyle tartisirken keyif alip gulmusum abla ben arkadasimla oturuyorum evde haberim bile yok dedim ama bu agza alinmayacak laflar beddualar etti sag tarfimdan bir usume uyusma geldi arkadas ambulans cagirmis heryerim kilitlendi gunlerce olu gibi yattim uzun oldu canim kusura bakma:KK66:
pis kadın Rabbim ıslah etsin :KK67:

Heee bu arada tum bunlardan sonra kv kpderin yuzunden gittim ozur dileyip bu insandan ozur diledim tamamen aptalligimdan oda kasilip durdu:sopa:ve her arkadasina esine dostuna bak bana saygisizlik yapanlar pisman olup gelip ayagimi elimi opuyor dedi birgun esim denk geldi sen kimsinde benim esim senin elini ayagini opecek kendini bi b....kk zannediyorsun o sadece nezaketinden geldi akrabayiz diye derdemez yine kovdu gaciiii bizi evden bide kapiyi cok hizli sekilde kutttt diye vurduu:KK14:simdi turkiyede hanim efendi bizle konusmuyor cokda tinnn:confused:
eşini takdir ettim canım o da çoktan hakketti bunları terbiyesiz insan

Evet annemle babamda cok kizdilar bana hep iyiliginden geliyor basina ne gelirse dediler hatta annem babam onume durdular turkiyeye gittigimde bak burasi senin yuvan gitme biz seni elimizden geldigince mutlu ederiz kimseler uzemez dediler de iste ben kuzuma kiyamadim hem esime kizsamda etsemde onu cookk seviyorum o zaten ailesinin degil hep benim yanimda oldu bana gidip sakin ozur dileme bak dilersen ben bile kollayamam seni birsey sanir kendini dedi ama kvdem olcak kadin surekli rahatsiz etti beni bende aman samimi olmam barisayim dedim ama yine olmadii artik umrumdada degil once sagligim benim dusunmem gereken evladim var o buz gibi odalarda dokulmus saclarimla olu gibi yatarken kuzum hergun beni sormus babasina bikmadan usanmadan:cry::cry:kimselerde bakmamis cocuguma babasida olmasa sokakda kalirmis kuzum:cry:
ay yavrum benim çok şükür sağlığına kavuşmuştur canım allah hayırlı uzun ömür versin hepinize

Burdalardi canimda bayrama bir hafta kalami ne turkiyeye gittiler aniden gorumceler gelcekmis kv kpder 2 yil kalcaklarmis bu gorumce denilen mahlukat butun mallarida esimin haberi yokken ustlerine yaptirdi biliyormusun esim soklara girdi duyunca babasiyla limoni arasi cunku babasida elin esseginemi yedircem tabiki kizlarima yedircem demis gecen hafta ogrendik son kalan mallarida almis iki gorumce demek onun icin apar topar gittile turkiyeye
aâa şunlara bakk ben bile şok oldum

Ya malesef neden acaba benimde kızım büyük oğlum küçük azcık ayrım yapıyırmuyum diye soruyorum kendime bilerek yapmıyorum acaba erkek diyemi küçük diyemi kuran hocama sormuştum benimde iki kızım var kuçuğun her dediği oluyor küçük diyedir dedi yoksa ikiside canımım parçası :)
tabiki de öyle de küçüğe kıyamıyoruz canim

ben geldimmmm ve hiç de bir şey yemedim canım eve 4,5 gibi geldim kahvaltıyı da az yapmıştım ama kendime söz verdim yemeyeceğim diye yemedim de. eşim ve oğluşum yemeklerini yediler ben yememmmm diyetteyim dedim veee yemedim sadece 1 ısırımlık tantuni yedim.sütüm çekti da öyle yedim. neyse eve geldim yorgun argın yeşil fasülye pişirdim ve onu yedim. bana kocamannn bir alkış kızlar. uzun zamandır ilk defa bu kadar azimli ve kararlıyım.
aferin canım benim böyle devam edelim

Bugün pazar ve malum biz dışarıdaydik ama yediklerine dikkat ettim kızlar kahvaltıya gittik sonra da eşimin babaannesine yediklerimi yazayım
Sabah
Bir dilim çavdar ekmeği
4 yeşil 5 siyah zeytin
3 dilim çok ince salam
4 tane çeri domates
Yarım salatalık
Yeşillik
2 çay bardağı cay
(Gözleme katmer de vardı ama almadım)

Ogle
bir kase ayran aşı

Aksam