Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Günaydın kizlar ben sabitim 60.3 geldim benimde hiiiic halim yok üsütmüsüm galiba boğazım ağrıyor burnum gece tıkalıydi hala ara ara tıkanıyor çok hapsuruyorum bir başladım mi 5 tane :KK1:

yaz günü nasıl baardın bunu...geçmiş olsun...

yok canım ben temsili söyledim istediğin üzerine hangi beden oluyorsa illa kilo verdikçe bedenin küçülüyor motive amaçlı :)
Ben aldım vallahi bir sürü şeyler aldım küçük size sonra nemi yaptım heves ettim birini deneyim dedim totomdan geçmiyor uğraşa uğraşa soktum:63:sonra robot gibi koltuğun üzerine oturdum :KK39:geri bi kalkdım çartttt diye ses geldi bu neydiii gızzz dedim aynada koştum bide ne göreyim benim toto meydanda:eek::eek::KK70::KK70:

Kızlar 2 gün oruç tuttuğumdan geç yemek yememden ve özellikle su içmem geceleri buldu bu sabah 69.500 geldim geçen haftada aynısıydı panik yokkk yaniii cumaya kadar 68.500 en az 68 olmayı hedefliyorum bakalım:KK39:burada çok ünlü olan binlerce kişinin denemiş güzel kilo verip yağ yakdığı yüksek protein diyetini yaptım bugün :KK71:@morordek nilsub nilsub inatettimolacak inatettimolacak
Sabah
3 haşlama yumurta
1 koca fincan yeşil çay
Öğle
3 suda haşlama yumurta
1 küçük elma
1 kocaman bardak yeşil çay
İkindi vakti
1 elma
1 kocaman bardak yeşil çay
Akşam
5 kaşık yulaf kepeği
1 çay kaşığı bal
1 yemek kaşığı çiğ badem
Yarım çay bardağı süt
Yarım çay bardağı su
Hepsini karıştırıp pişirdim
Kaseye koydum üzerine yaban mersini
Çilek böğürtlen koydum 1 avuç kadar toplam hepsi:KK71:
3.200 lt su içtim:eğlence:
30 dk yarı tempolu yarı koşu yaptım:spor::spor:

Tatlim menu sagligini etkilyecek kadar zor degil hatta cok hos bi menu olmus.. bu basdonmelerinin sebebi baska bi saglik sorunu mu acaba..iyi misin simdi?? Ya da baska bir sevindirikli ihtimal var bebis olabiler mi acaba?? Siz gibi bi maviş geliyodur belki :KK66: düşünüyo musunuz bilmiyorum ama
Düşünüyoruz ama sanmıyorum yeni bitti regl benim.. 1 aydır ara ara oluyordu bu ara sıklaştı kansızlık var bende ileri derecede sıcaklarda yaramıyor kan verdim sabah bakalım ne çıkıcak ..ama bebiş varsa bomba haber olur.. Teyzem 9 ay regl oldu doğuma kadar :KK30::KK68:

günaydın kızlarr haftasonu giremedim maşallah döktürmüşsünüz etiketlendiğim mesajları ancak okuyabildim
bende dün regli oldum artık bendan sonra dikkat edecem
nilsub nilsub tatlım regliye ragmen bu kg daysan muhteşem şekerim yaa helşal sana
seni de aramıza bekliyoruz canım, listeye girsene sen de. o zaman daha da dikkat ediyorsun. bak nilsub nilsub a listeye girdi 1 haftada ne kadar verdi

Düşünüyoruz ama sanmıyorum yeni bitti regl benim.. 1 aydır ara ara oluyordu bu ara sıklaştı kansızlık var bende ileri derecede sıcaklarda yaramıyor kan verdim sabah bakalım ne çıkıcak ..ama bebiş varsa bomba haber olur.. Teyzem 9 ay regl oldu doğuma kadar :KK30::KK68:
fıstık dün rüyamda 3. ye hamile olduğumu gördüm ama ne üzüldüm ne üzüldüm,kabustu resmen eşime Nasıl kızıyorum bu çocuk hangi ara oldu diyorum da diyorum. bu rüyamı sana yorayım belkim tutar da bebiş gelir.

savurgan savurgan geçmişi bugün okudum da neler çekmişsin kız, ben de çok çektim derdim ama senin yanında benimkiler bir hiçmiş. eşini de tebrik ediyorum sana bu kadar destek olduğu için. çekirdek aile olarak Yanyana Sevgiyle anlayışla yürüyeceğiniz çok yolunuz var anlaşılan.diğerleri de dış kapının dış mandalı olsun salla gitsin. isteselerde senin gibi capcanlı iyi niyetli birisini bulamazlardı. çokkk geçmiş olsun fıstık.

Günaydın kizlar ben sabitim 60.3 geldim benimde hiiiic halim yok üsütmüsüm galiba boğazım ağrıyor burnum gece tıkalıydi hala ara ara tıkanıyor çok hapsuruyorum bir başladım mi 5 tane :KK1:
ortim öncelikle geçmiş olsun. bende bu sabah sabit geldim cuma günü bizi topa tutacaklar kendimize Çekidüzen vermezsek eğer

Back
X