Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

fıstık dün rüyamda 3. ye hamile olduğumu gördüm ama ne üzüldüm ne üzüldüm,kabustu resmen eşime Nasıl kızıyorum bu çocuk hangi ara oldu diyorum da diyorum. bu rüyamı sana yorayım belkim tutar da bebiş gelir.
Belki senin olcak tatliş bende rüyamda doğum yaptım anneannemin evindeymişiz rahmetli anneannemle teyzem doğum yaptırttılar bebeği pembe bebek kuvetinde yıkadı teyzem anneannem sonra pembe kundağa sarıp kucağıma verdiler türkiyede kim varsa aradım kim hamile söyleyin bakim diye abovvv kendim hamileymişim :eek:

Belki senin olcak tatliş bende rüyamda doğum yaptım anneannemin evindeymişiz rahmetli anneannemle teyzem doğum yaptırttılar bebeği pembe bebek kuvetinde yıkadı teyzem anneannem sonra pembe kundağa sarıp kucağıma verdiler türkiyede kim varsa aradım kim hamile söyleyin bakim diye abovvv kendim hamileymişim :eek:
okurken bile daral geldi Can'ım ya. yokkk ben daha yeni doğum yaptım bebiş 6aylık. ve biz doğal korunuyoruz canım bebişin olması imkansız yanı

ortim öncelikle geçmiş olsun. bende bu sabah sabit geldim cuma günü bizi topa tutacaklar kendimize Çekidüzen vermezsek eğer
Evet Canım Daha Dikkatli Olalım Gerçi Kaçamak Yapmıyorum Spor Da Yapıyorum Da bundan sonra hızlı gideceğini düşünmüyorum çünkü 58 kilo ile hamile kalmıştım kızıma

geçen hafta kendime pantolon almıştım ve bol geliyor şimdi. üzülsem mi sevinsem mi bilemedim ya. keşkr bir küçüğünü alsaymışım
sevin tabiki canım biraz daha kilo verince daralttirirsin

savurgan savurgan geçmişi bugün okudum da neler çekmişsin kız, ben de çok çektim derdim ama senin yanında benimkiler bir hiçmiş. eşini de tebrik ediyorum sana bu kadar destek olduğu için. çekirdek aile olarak Yanyana Sevgiyle anlayışla yürüyeceğiniz çok yolunuz var anlaşılan.diğerleri de dış kapının dış mandalı olsun salla gitsin. isteselerde senin gibi capcanlı iyi niyetli birisini bulamazlardı. çokkk geçmiş olsun fıstık.
evet canım çok çektirdiler ama ben kendime çok kızıyorum ne gidip gidip elin delisinden özür diledimkiii sonra bi yerleri kalktı bide hiç suçum yokken neysekii aklım başıma geldi bundan sonra evliliğimde bitse dilemem :63:gerçi eşim halen daha kızar bana neysekiii geçmişde kaldı ben mutluyum eşimle fındığımla çok şükür:nazar::nazar:

Ben aldım vallahi bir sürü şeyler aldım küçük size sonra nemi yaptım heves ettim birini deneyim dedim totomdan geçmiyor uğraşa uğraşa soktum:63:sonra robot gibi koltuğun üzerine oturdum :KK39:geri bi kalkdım çartttt diye ses geldi bu neydiii gızzz dedim aynada koştum bide ne göreyim benim toto meydanda:eek::eek::KK70::KK70:

Ay beni güldürdün kiz hemde kahkaha ile

Düşünüyoruz ama sanmıyorum yeni bitti regl benim.. 1 aydır ara ara oluyordu bu ara sıklaştı kansızlık var bende ileri derecede sıcaklarda yaramıyor kan verdim sabah bakalım ne çıkıcak ..ama bebiş varsa bomba haber olur.. Teyzem 9 ay regl oldu doğuma kadar :KK30::KK68:

Inşallah bebis vardır. Canim yoksa da en kisa surede olur inşaallah

evet canım çok çektirdiler ama ben kendime çok kızıyorum ne gidip gidip elin delisinden özür diledimkiii sonra bi yerleri kalktı bide hiç suçum yokken neysekii aklım başıma geldi bundan sonra evliliğimde bitse dilemem :63:gerçi eşim halen daha kızar bana neysekiii geçmişde kaldı ben mutluyum eşimle fındığımla çok şükür:nazar::nazar:
Bencede hatırlayıp bile moralini bozmaya değmez...

Sen kuşanamı başladın?

Evet desem tam da değil ama bugun kuşhanımsı olacak. Eşim evde olunca mutfağa güreşi tuttu. Sabah patatesli yumurta yaptı. Benim de 1 dilim ekmek hakkım vardı sabah. Onu yemedim. Patatesli değişim yaptım. Sabahlar öğlen de birleşti. Sabah hastaneye gidince.
aksama da çiğ köfte yapacam diyor.. sayılı yiyecem ama kaç tane yesem karar veremedim. 4-5 sıkım yerim yanında bol salata ile.
Ama yarın aynen uyacam. 10 gun kocam gündüz çalışıyor. Sabah 7 akşam 7 olacak.

Kız gece dayanamadim emziriyorum zaten ama bugun daha vermem yoksa zor bırakır çok duskun zaten.
Sende kocam gibi vicdan yaptırıyosun bana yaaa
Bakma sen ona kız emzirmekte kolay değil hemde yaşı dolmuş...
Bende 16 aylıkken ayırdım ama benimki çok aşırı düşkündü gece yanımda yatıyodu memem dışarda sabaha kadar çekiyodu yalancı meme durumuna sokmuştu sadece oşekilde susuyordu bi sabah uyandım goğusumun ucu yarılmış o gün bıraktırdım çok zor oluyor bıraktırmakta:(

Back
X