- 1 Haziran 2009
- 14.516
- 25.748
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #197.921
senin eve yeni dadanan kedi ne oldu :) şişmanlattın mı kediyi
az kaldı dombilik olcak....
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
senin eve yeni dadanan kedi ne oldu :) şişmanlattın mı kediyi
işin yokken bi fotosunu çekte atsana ,dişiyse seni torun sahibide yapar oaz kaldı dombilik olcak....
Az dursan yetisecem de bu da bunye bebeğim bu kadar zorlanıyo ancaama sinsi sinsi gelip gecebilirim de seni belli olmaz
betusu allaha havale ediyorum artik zaten..sarilsin o jelibonlara mucverlere topitoplara daha.ne diym ben ona
![]()
hep stresten yiyo
işin yokken bi fotosunu çekte atsana ,dişiyse seni torun sahibide yapar o![]()
aslında bir sürüde hayvanın var,hayvanlar stresi azaltır derler ama oda bir yere kadar demekki. ben senle zayıflarımda seni yakalaya bilene aşk olsunsarılcak başka bişi olsa ona sarılırdık.... elimdekiylen yetiniyom işte...
ahhh canııım beni bi sen anlıyosun bunlar pek fenamuska77 de bastı gitti sözle beni zayıflatacaktı hatun gelirim dedi gelmedi....
torun sahibi olmakta güzelevde bakmıyorum canımcım kafasına göre geliyor camın önüne bir kaseye kedi maması koyuyorum geliyor yiyip gidiyor... geçen yanına takmış bi tane daha adım kedici teyzeye çıkıcak.... ayyy o yaşlarım geldi demek... mukadderat :)))
torun sahibi olmakta güzel![]()
benden uzak dur ozaman gözünü seveyimyok anam benim eve gelen kuşlar balıklar bilem üremekten vazgeçiyo :)))
benden uzak dur ozaman gözünü seveyim![]()
kuşlara gelmiştir o ,havalanma sana geldi diyeayıp kız aaa nasıl çağarcam gel kız zilli mi dicem ele güne karşı :))) geçen oda havalansın diye camı aralık bıraktım ama arka oda yani orlarda dolaşmaz önünde de çamaşırlık vardı bir şangırtı koptu hıhh dedim geldi benim ki :)) zor çıkardım dışarı gitmicekmiş senle yaşayamayız söz olur dedim :))))
çok ilginç ,senin kuşun ayarları bozulmuş :/en çok üreyen hayvan hintbülbülü anam yok yumurtluyo kırıp yiyiyo :))) bu dünyaya çocuk getirmek istemiyo galiba :)))
kuşlara gelmiştir o ,havalanma sana geldi diye![]()
hayat acı ,bunu kabullendik artık :) seninle cilveleşmeye gelecek değilyahaaaaaa öyle mi diyon... ben de beni seviyo sandım bak baaak kalbimi kırdın şimdi şangır şungur... vay beee vayyy vaayy vaayyy....
hayat acı ,bunu kabullendik artık :) seninle cilveleşmeye gelecek değilya![]()
sen kedilere ben köpeklere kadar düştük,Allah sonumuzu hayır etsinbi deneyeydik belkim onunda hoşuna giderdi![]()
sen kedilere ben köpeklere kadar düştük,Allah sonumuzu hayır etsinen sonunda hayvanlarımızla yaşlanıp gidecez
ıyyyyyy kusacammm valla mı hemen profil fotomu değiştirmem lazımkız kediler sahiplerini yiiyiyo... hiç aç kalmaz benim mendebur :))
A
Kız evin içindeni oynadınız halılar eşyalar ne oldu ay ben oynatmam valla![]()