- 8 Şubat 2012
- 2.165
- 449
- 163
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #198.621
Kız Nilgün varken sen hiç kıskanç olur musunşimdi kıskanç bana mı didin ona mı didin algılayamadım
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kız Nilgün varken sen hiç kıskanç olur musunşimdi kıskanç bana mı didin ona mı didin algılayamadım
![]()
bu çocuklarla siz nasıl tığ gibi olmuyosunuz hayret :)aynen şekerim biz nelerle uğraşıyoz da onların haberi olmuyo
mesela sabah yürüyüşe gittim geldim saat 7 de eve girdiğimde küçük sıpa ortalığı birbirine katmış ağlıyo neden beni de yürüyüşe götürmedin diye güç belam karnını doyurup kreş servisine bindirmeden önce paşamın gönlü olsun diye 500 m daha yürüdüm arkasında ben hastayım kreşe gitmek istemiyom diye ağladı kreş dr unu aradım sonrasında işyerinde koşturdum ama hatuun saçlarını düzleştrip makyajını yapıp işe gelmiş sadecebiz o arada bi sürü iş becerdik(@btlbetul )
iveeeeeetttttttKız Nilgün varken sen hiç kıskanç olur musunnilgün kıskanç nilgüüüüün
![]()
valla tatilde aynı şeyi söylediler biz o çocukların peşinde koşsak bi deri bi kemik kalırız diye ama metı yavaş anam naparsınbu çocuklarla siz nasıl tığ gibi olmuyosunuz hayret :)
veletler bizi bir yandan koşturup terletirken diğer yandan stresten şişiriyolllaaaa ondanbu çocuklarla siz nasıl tığ gibi olmuyosunuz hayret :)
eline sağlık canım***5. Takım 476. Etap***
nilsub (76,7/75,4/1,3/%1,69)
savurgan (69/68,6/0,4/%0,58)
denhizx (69,5/69/0,5/%0,72)
melampusefe (68,6/68,1/0,5/%0,73)
parkbyull (93,1/92,3/0,8/%0,86)
inatettimolacak (77,3/76/1,3/%1,68)
umutlayasasen (76,5/74,3/2,2/%2,88)
tugce1325 (60,3/)
5. Takım Ortalama: %
Takım içi liste:
d_mndc (77,6/) 474. etapta izne ayrılan üye, izne ayrıldığı kilo: 75
plasticwoman (107/) yeni üye başlangıç: 27 Temmuz, hedef: 79 kg
btlbetul (65,8/65,2/0,6/%0,91)
toplight (74,8)
blanche_ea (60,6)
asıl kıskanç garular sizlersiniz gördünüz yüzdemi moral bozmaya çalışıyorsunuz
hahaha bir yerden soğuk bir rüzgar geldi sendenmiş demekAhahah işte şimdi 5. takımlı oldun
Nilgün'ün kıskanclıgını bilmeyene 5. takımdan diyemeyiz![]()
burda öyle bir kampanya yokben bilmem 70 çıkarken düşüncektin....
bizim çukulata kaslı kocamız yok bize alacak napalım....
ben de gelceeem..... bak beni beslemek sevaptıp :)) kedi besleyin diye kampanya var :)))
tabiki sana +300 ben gelmedim sen geldin kıskançşimdi kıskanç bana mı didin ona mı didin algılayamadım![]()
birde çok iş yapmış gibi anlatıyorlar dimiaynen şekerim biz nelerle uğraşıyoz da onların haberi olmuyo
mesela sabah yürüyüşe gittim geldim saat 7 de eve girdiğimde küçük sıpa ortalığı birbirine katmış ağlıyo neden beni de yürüyüşe götürmedin diye güç belam karnını doyurup kreş servisine bindirmeden önce paşamın gönlü olsun diye 500 m daha yürüdüm arkasında ben hastayım kreşe gitmek istemiyom diye ağladı kreş dr unu aradım sonrasında işyerinde koşturdum ama hatuun saçlarını düzleştrip makyajını yapıp işe gelmiş sadecebiz o arada bi sürü iş becerdik(@btlbetul )
tabi tartı farkı var dedim ya ondan olduKız Nilgün varken sen hiç kıskanç olur musunnilgün kıskanç nilgüüüüün
![]()
stres şişiriyor bacımbu çocuklarla siz nasıl tığ gibi olmuyosunuz hayret :)
seni akıllı bıdıklıktan terfi ettiriyorum kızkanç gacı seniiveeeeeettttttt![]()
ağla sen ağlaBenim gibi tel.den çene çalmaya çalışıp anası ağlayan var mıııı![]()
söyleme bariBen de dun resim kursuna gittim, cok eglenceliydi. Spor yapamadim ama...
Kalori ve karbo-protein-yag hesapliyorum iyi gidiyor baya
Haftasonu pizza ve sarap yapacagim tabii bu arada![]()
dimi aynen bende öyle dedim aklın yolu birveletler bizi bir yandan koşturup terletirken diğer yandan stresten şişiriyolllaaaa ondan![]()
seni akıllı bıdıklıktan terfi ettiriyorum kızkanç gacı seni
ağla sen ağla
söyleme bari![]()
Oh valla tamda keyif kadını hatunben kalkayım kahvaltımın üzerine bir kahve içim![]()
Çocukla tatile çıkmak akılkarımıdır sizce??? İlk kez kuzumla tatile çıkmayı düşünüyoruz ama cesaret edemiyoruuuummmvalla tatilde aynı şeyi söylediler biz o çocukların peşinde koşsak bi deri bi kemik kalırız diye ama metı yavaş anam naparsın
gel kız sanada yapayım bol köpüklüOh valla tamda keyif kadını hatunkahvaltının üstüne bi koş sen kooooşş bence
![]()
bencede bebekle zor olur canım ya tabi siz bilirsinizÇocukla tatile çıkmak akılkarımıdır sizce??? İlk kez kuzumla tatile çıkmayı düşünüyoruz ama cesaret edemiyoruuuummm![]()
Bende şimdi anneciğimle kendime yapıcam Booool köpüklü karşılıklı içeliiiimmmmgel kız sanada yapayım bol köpüklü![]()