Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Hala benim ortimle mi uğraşıyorsunuz siz..bi gun girmedim hemen cullanmissiniz hatunun üstüne :P topitop canavari haline bakmadan bize laf ediyiiiii pabucumun pisicik kedisi :63: ahahaha burhan altintop geldi aklima pabucumun satanisti sahnesi var ya :D :D :D bu hafta ezdik gectik ya seni grup olarak nabeeerrr :KK50: sizi gidi btlbetul btlbetul ve fyzanur fyzanur cenebazlar anca laaff öbür hatunda arti gelmis zatiii betus de kedicik haline bakmadan kaplan kaptana kafa tutmusss :D ay kollontai gelsin ezsin seni cooohhhhh eğlenecuuuuukkk :KK48::süslü::KK39:

kızlar en güzel kalori yakan merdiven çıkmakmış 15 dk 150 kalori diyor ben bugun step tahtamı yükseltip inip çıkıyım bari :KK76:
Kiz ben istanbuldayken 9kati inip cikiyodum burda yok o kadar mesafe :D zati evden de cikmiyom insan gormemek icin kafa izni malum ;)

Hala benim ortimle mi uğraşıyorsunuz siz..bi gun girmedim hemen cullanmissiniz hatunun üstüne :p topitop canavari haline bakmadan bize laf ediyiiiii pabucumun pisicik kedisi :63: ahahaha burhan altintop geldi aklima pabucumun satanisti sahnesi var ya :KK70: :KK70: :KK70: bu hafta ezdik gectik ya seni grup olarak nabeeerrr :KK50: sizi gidi btlbetul btlbetul ve fyzanur fyzanur cenebazlar anca laaff öbür hatunda arti gelmis zatiii betus de kedicik haline bakmadan kaplan kaptana kafa tutmusss :KK70: ay kollontai gelsin ezsin seni cooohhhhh eğlenecuuuuukkk :KK48::süslü::KK39:
kız boşver alttan al şimdi kendini adriana lima zannediyor yarın heniball zanneder gelir yer bizi bu :KK70::KK70::KK70:

Hala benim ortimle mi uğraşıyorsunuz siz..bi gun girmedim hemen cullanmissiniz hatunun üstüne :p topitop canavari haline bakmadan bize laf ediyiiiii pabucumun pisicik kedisi :63: ahahaha burhan altintop geldi aklima pabucumun satanisti sahnesi var ya :KK70: :KK70: :KK70: bu hafta ezdik gectik ya seni grup olarak nabeeerrr :KK50: sizi gidi btlbetul btlbetul ve fyzanur fyzanur cenebazlar anca laaff öbür hatunda arti gelmis zatiii betus de kedicik haline bakmadan kaplan kaptana kafa tutmusss :KK70: ay kollontai gelsin ezsin seni cooohhhhh eğlenecuuuuukkk :KK48::süslü::KK39:
nerde artı çıkmışım ödem o ödem :süslü:

kollontai kollontai hapçı oldu başımıza uyanamıyo geçmiş ondan artık... bitmiş ooo jillian felam yapamaz artık :))

kız boşver alttan al şimdi kendini adriana lima zannediyor yarın heniball zanneder gelir yer bizi bu :KK70::KK70::KK70:
Ben de onu yerim :P ay bu o zaman bile zarar verir bize kilo yapar :D
Bi cocuk vine yapmis kavgada biz diye surekli ayni seyleri soyluyo.
Şşşttt olumm biz trabzonliyizzs haa.. ssss akilli olun bakaymm.. kimsin sen hee gel bakaym teketek atlay misin diye yardiriyo :D
Benim garibim bilem korkuyo benden bigun cekip furabilirim diye :D

Ben de onu yerim :p ay bu o zaman bile zarar verir bize kilo yapar :KK70:
Bi cocuk vine yapmis kavgada biz diye surekli ayni seyleri soyluyo.
Şşşttt olumm biz trabzonliyizzs haa.. ssss akilli olun bakaymm.. kimsin sen hee gel bakaym teketek atlay misin diye yardiriyo :KK70:
Benim garibim bilem korkuyo benden bigun cekip furabilirim diye :KK70:
vur kız vur topuğundan yanlış yaparsa enişte :KK70::KK70::KK70:

kollontai kollontai hapçı oldu başımıza uyanamıyo geçmiş ondan artık... bitmiş ooo jillian felam yapamaz artık :))
Ayni böyle el sallican ona seni ezip gectiginde bebisim :cry: Kiz kollontai kollontai nin ölüsü bilem parca pincik eder seni.. anam bu kedi yürek yemis sanirim cesarete bak cay demle :D

vur kız vur topuğundan yanlış yaparsa enişte :KK70::KK70::KK70:
Belli olmaz nerden vuracagim yanlisin boyutuna bagli olarak :D bizim buralardan bikac anekdot anlattiktan sonra eee seyy ben senden bir miktar tirsiyorum dediydi ya ay cok gulmustum :D anneme anlattim akilli olsun ona gore diyo o da :D milletin anasi der ki kiz yapma kaçıracan adami diye benimki benden deli :deli: :D

Back
X