• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Hala benim ortimle mi uğraşıyorsunuz siz..bi gun girmedim hemen cullanmissiniz hatunun üstüne :P topitop canavari haline bakmadan bize laf ediyiiiii pabucumun pisicik kedisi :63: ahahaha burhan altintop geldi aklima pabucumun satanisti sahnesi var ya :D :D :D bu hafta ezdik gectik ya seni grup olarak nabeeerrr :KK50: sizi gidi btlbetul btlbetul ve fyzanur fyzanur cenebazlar anca laaff öbür hatunda arti gelmis zatiii betus de kedicik haline bakmadan kaplan kaptana kafa tutmusss :D ay kollontai gelsin ezsin seni cooohhhhh eğlenecuuuuukkk :KK48::süslü::KK39:

kızlar en güzel kalori yakan merdiven çıkmakmış 15 dk 150 kalori diyor ben bugun step tahtamı yükseltip inip çıkıyım bari :KK76:
Kiz ben istanbuldayken 9kati inip cikiyodum burda yok o kadar mesafe :D zati evden de cikmiyom insan gormemek icin kafa izni malum ;)

Hala benim ortimle mi uğraşıyorsunuz siz..bi gun girmedim hemen cullanmissiniz hatunun üstüne :p topitop canavari haline bakmadan bize laf ediyiiiii pabucumun pisicik kedisi :63: ahahaha burhan altintop geldi aklima pabucumun satanisti sahnesi var ya :KK70: :KK70: :KK70: bu hafta ezdik gectik ya seni grup olarak nabeeerrr :KK50: sizi gidi btlbetul btlbetul ve fyzanur fyzanur cenebazlar anca laaff öbür hatunda arti gelmis zatiii betus de kedicik haline bakmadan kaplan kaptana kafa tutmusss :KK70: ay kollontai gelsin ezsin seni cooohhhhh eğlenecuuuuukkk :KK48::süslü::KK39:
kız boşver alttan al şimdi kendini adriana lima zannediyor yarın heniball zanneder gelir yer bizi bu :KK70::KK70::KK70:

Hala benim ortimle mi uğraşıyorsunuz siz..bi gun girmedim hemen cullanmissiniz hatunun üstüne :p topitop canavari haline bakmadan bize laf ediyiiiii pabucumun pisicik kedisi :63: ahahaha burhan altintop geldi aklima pabucumun satanisti sahnesi var ya :KK70: :KK70: :KK70: bu hafta ezdik gectik ya seni grup olarak nabeeerrr :KK50: sizi gidi btlbetul btlbetul ve fyzanur fyzanur cenebazlar anca laaff öbür hatunda arti gelmis zatiii betus de kedicik haline bakmadan kaplan kaptana kafa tutmusss :KK70: ay kollontai gelsin ezsin seni cooohhhhh eğlenecuuuuukkk :KK48::süslü::KK39:
nerde artı çıkmışım ödem o ödem :süslü:

kollontai kollontai hapçı oldu başımıza uyanamıyo geçmiş ondan artık... bitmiş ooo jillian felam yapamaz artık :))

kız boşver alttan al şimdi kendini adriana lima zannediyor yarın heniball zanneder gelir yer bizi bu :KK70::KK70::KK70:
Ben de onu yerim :P ay bu o zaman bile zarar verir bize kilo yapar :D
Bi cocuk vine yapmis kavgada biz diye surekli ayni seyleri soyluyo.
Şşşttt olumm biz trabzonliyizzs haa.. ssss akilli olun bakaymm.. kimsin sen hee gel bakaym teketek atlay misin diye yardiriyo :D
Benim garibim bilem korkuyo benden bigun cekip furabilirim diye :D

Ben de onu yerim :p ay bu o zaman bile zarar verir bize kilo yapar :KK70:
Bi cocuk vine yapmis kavgada biz diye surekli ayni seyleri soyluyo.
Şşşttt olumm biz trabzonliyizzs haa.. ssss akilli olun bakaymm.. kimsin sen hee gel bakaym teketek atlay misin diye yardiriyo :KK70:
Benim garibim bilem korkuyo benden bigun cekip furabilirim diye :KK70:
vur kız vur topuğundan yanlış yaparsa enişte :KK70::KK70::KK70:

kollontai kollontai hapçı oldu başımıza uyanamıyo geçmiş ondan artık... bitmiş ooo jillian felam yapamaz artık :))
Ayni böyle el sallican ona seni ezip gectiginde bebisim :cry: Kiz kollontai kollontai nin ölüsü bilem parca pincik eder seni.. anam bu kedi yürek yemis sanirim cesarete bak cay demle :D

vur kız vur topuğundan yanlış yaparsa enişte :KK70::KK70::KK70:
Belli olmaz nerden vuracagim yanlisin boyutuna bagli olarak :D bizim buralardan bikac anekdot anlattiktan sonra eee seyy ben senden bir miktar tirsiyorum dediydi ya ay cok gulmustum :D anneme anlattim akilli olsun ona gore diyo o da :D milletin anasi der ki kiz yapma kaçıracan adami diye benimki benden deli :deli: :D

Back
X