- 9 Nisan 2014
- 4.505
- 9.802
- 158
- 33
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #198.701
kilom 65.8
btlbetul
garusu

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
valla dili papuç gibi uzadı çabuk gelde ez şunu neler dedi sana neler okurken ağladımkilom 65.8btlbetul garusu
kuzuuum yanlıs gormusum69-68,6=0,4 degil mi ben mi yanlis biliyorum?![]()
kızım bıraktın ilacları benim ölüm bile seni ezerkollontai hapçı oldu başımıza uyanamıyo geçmiş ondan artık... bitmiş ooo jillian felam yapamaz artık :))
ya ben onu ezicem böcük gibi meraklanmayınAyni böyle el sallican ona seni ezip gectiginde bebisimKiz
kollontai nin ölüsü bilem parca pincik eder seni.. anam bu kedi yürek yemis sanirim cesarete bak cay demle
![]()
cok konustu bu sefer acımak yok :)))valla dili papuç gibi uzadı çabuk gelde ez şunu neler dedi sana neler okurken ağladım![]()
gerçekten çok güzel gözüküyor doyurucu belli emzirenler bile yapabilirya canim baktim da ben akdeniz diyeti var onu da begendim; gondereyim sana sec sen icinden?
kushan'i biliyorsun zaten akdeniz de soyle, bu da kushan'in diyetlerinden zaten cok farkli degil ama ben icerigini daha cok begendim
AKDENİZ DİYETİ
2 hafta için de 8 kilo verdiren bir diyettir.
PAZARTESİ
Kahvaltı: 4adet tuzsuz zeytin, az yağlı beyaz peynir, arzu edildiği kadar domates ve salatalık, 5 fındık, 1 adet ceviz i.i, 1 küçük boy elma, 2 dilim lıght ekmek.
Öğle yemeği: 1 bardak tuzsuz ayran, simit ve arzu edildiği kadar domates ve salatalık.
Akşam yemeği: et sote ve bol yeşillikli az yağlı salata.
SALI
Kahvaltı: 2 dilim lıght ekmek, bir kibrit kutusu az yağlı beyaz peynir, istenildiği kadar domates ve salatalık, 3 badem, 2 ceviz ve 4 adet fındık içi, bitki çayı, 1 orta boy elma
Öğlen yemeği: 1 küçük boy simit, domates, salatalık, ayran ve ya yoğurt
Akşam yemeği: Bol salata ve etli fasulye
ÇARŞAMBA
Kahvaltı: 1 adet kivi, 3 adet badem, 5 adet fındık içi, bir ince dilim yağsız peynir, arzu edildiği kadar domates ve salatalık, 5 adet tuzsuz yeşil zeytin, 2 dilim kepekli ekmek.
Öğlen yemeği: küçük boy peynirli sandviç, portakal suyu, salatalık ve domates
Akşam yemeği: kıymalı ıspanak yemeği ve yoğurt.
PERŞEMBE
Kahvaltı: domates, salatalık, tuzsuz zeytin, yağsız peynir, 2 dilim lıght ekmek, orta boy 1 adet elma, ceviz içi.
Öğlen yemeği: bütün meyve çeşitlerinden
Akşam yemeği: sebzeli tavuk yemeği ve bol yeşillikli salata
CUMA
Kahvaltı: 1 dilim kepekli ekmek, domates, salatalık, ceviz, badem ve fındık içi, bitki çayı, domates, salatalık.
Öğle yemeği: yarım kilo kadar meyve
Akşam yemeği: mantar soslu makarna ve salata
CUMARTESİ
Kahvaltı: 4 adet tuzsuz zeytin, domates, salatalık, az yağlı beyaz peynir, 1 dilim kepekli ekmek 1 orta boy kivi.
Öğlen yemeği: peynirli omlet ve salata
Akşam yemeği: 1 balık ızgara ve salata
PAZAR
Kahvaltı: 2 dilim lıght ekmek, domates, peynir, salatalık, 4 tuzsuz zeytin,4 fındık ve 1 elma.
Öğlen yemeği: peynirli sandviç ve domates
Akşam yemeği: mantarlı güveç ve 4 yemek kaşığı pirinç pilavı, salata, ayran.
hazırım hazırım gel yamacımahazır mısıııın? are you reaaaadyyyyy iii iii iiii?
yakalarsam öpcem dehazırım hazırım gel yamacıma![]()
hakkatten çok kaşındın bu seferhazır mısıııın? are you reaaaadyyyyy iii iii iiii?
Canım sen onu niye bekliyorsun yahu sen başla elif zaten ideal kilosunda aaa kızarım bak birde artımı geldin aaa tambağım ne güzel 79 ları gormuştun inanki çok üzüldüm şimdi![]()
ya canim baktim da ben akdeniz diyeti var onu da begendim; gondereyim sana sec sen icinden?
kushan'i biliyorsun zaten akdeniz de soyle, bu da kushan'in diyetlerinden zaten cok farkli degil ama ben icerigini daha cok begendim
AKDENİZ DİYETİ
2 hafta için de 8 kilo verdiren bir diyettir.
PAZARTESİ
Kahvaltı: 4adet tuzsuz zeytin, az yağlı beyaz peynir, arzu edildiği kadar domates ve salatalık, 5 fındık, 1 adet ceviz i.i, 1 küçük boy elma, 2 dilim lıght ekmek.
Öğle yemeği: 1 bardak tuzsuz ayran, simit ve arzu edildiği kadar domates ve salatalık.
Akşam yemeği: et sote ve bol yeşillikli az yağlı salata.
SALI
Kahvaltı: 2 dilim lıght ekmek, bir kibrit kutusu az yağlı beyaz peynir, istenildiği kadar domates ve salatalık, 3 badem, 2 ceviz ve 4 adet fındık içi, bitki çayı, 1 orta boy elma
Öğlen yemeği: 1 küçük boy simit, domates, salatalık, ayran ve ya yoğurt
Akşam yemeği: Bol salata ve etli fasulye
ÇARŞAMBA
Kahvaltı: 1 adet kivi, 3 adet badem, 5 adet fındık içi, bir ince dilim yağsız peynir, arzu edildiği kadar domates ve salatalık, 5 adet tuzsuz yeşil zeytin, 2 dilim kepekli ekmek.
Öğlen yemeği: küçük boy peynirli sandviç, portakal suyu, salatalık ve domates
Akşam yemeği: kıymalı ıspanak yemeği ve yoğurt.
PERŞEMBE
Kahvaltı: domates, salatalık, tuzsuz zeytin, yağsız peynir, 2 dilim lıght ekmek, orta boy 1 adet elma, ceviz içi.
Öğlen yemeği: bütün meyve çeşitlerinden
Akşam yemeği: sebzeli tavuk yemeği ve bol yeşillikli salata
CUMA
Kahvaltı: 1 dilim kepekli ekmek, domates, salatalık, ceviz, badem ve fındık içi, bitki çayı, domates, salatalık.
Öğle yemeği: yarım kilo kadar meyve
Akşam yemeği: mantar soslu makarna ve salata
CUMARTESİ
Kahvaltı: 4 adet tuzsuz zeytin, domates, salatalık, az yağlı beyaz peynir, 1 dilim kepekli ekmek 1 orta boy kivi.
Öğlen yemeği: peynirli omlet ve salata
Akşam yemeği: 1 balık ızgara ve salata
PAZAR
Kahvaltı: 2 dilim lıght ekmek, domates, peynir, salatalık, 4 tuzsuz zeytin,4 fındık ve 1 elma.
Öğlen yemeği: peynirli sandviç ve domates
Akşam yemeği: mantarlı güveç ve 4 yemek kaşığı pirinç pilavı, salata, ayran.
Bence deAy daha güzel bu canım.. 2 hafta bozmadan devam ederim. Pazartesi tartılıp 2 hafta sonraki farkı yazarım oOhh Ohh heyecana geldim
bikere daha emzirenlere faydalı dersen 2.kattan atlıycamgerçekten çok güzel gözüküyor doyurucu belli emzirenler bile yapabilir
bu kiz cok gaza geldi yaw, aferin sana bakiyimhazır mısıııın? are you reaaaadyyyyy iii iii iiii?
tatlım diyince canım tatlı çekti yaaaTatlım yediğim için artı dayım azcık dikkat etsem hemen gidecek. Kndime spor videoları indiriyorum başlayacağım bugün
Bence deSadece pazar aksami pirinc pilavi yerine bulgur pilavi olsun bence
![]()
bu kiz cok gaza geldi yaw, aferin sana bakiyim![]()
tatlım diyince canım tatlı çekti yaaa![]()
bu kiz cok gaza geldi yaw, aferin sana bakiyim![]()
tatlım diyince canım tatlı çekti yaaa![]()
gel bunu asi bünyeme anlat :Çekmesin kiz.... cıssss ooi
gururmu hani nerde59 oliimde görün... bu alay ettiğiniz günleri size hatırlaticiğim..... bir zamanlar tombul ama gururlu bir kız vardı diyiciğim....
benim hiç aklımdan çıkmıyor ki :))