• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ha cin dizisi mi o? Bak oyle severim kesin. Sana da spartacus, rome, tudors falan onerirdim ama onlarda da cok acik sahneler oluyor ama cidden iyi dizilerdi.
kız ben hepsine başlıyorum sonra yarım bırakıyorum bilmiyorum beynimde öyle saçma sahneler kalsın istemiyorum :(

göğüslerinin ucu çok çirkin aslında bi flminde tamamen açmıştı :KK70:
Ya o surekli aciyor ki her filminde aciyor hatunun olayi o o yuzden millet ayilip bayiliyor ona o kadar; ya iri gogusleri ince olmasina ragmen ben severim iri gogus guzel fizigi kadinin cidden ben yuzunu cok begenmiyorum. O da soyle gercekte gorsem dibim duser de unluler arasinda degerlendirdim; ben daha masum hatli yuzleri begenirim ondan. Yoksa oyle Turk kizi modunda ay adriana lima mi ay cok cirkin gibilerinden davraniyormusum gibi anlasilmasin ahaha :)

Ha cin dizisi mi o? Bak oyle severim kesin. Sana da spartacus, rome, tudors falan onerirdim ama onlarda da cok acik sahneler oluyor ama cidden iyi dizilerdi.
o izleyemez öyle açık seçik dizileri hiç söyleme :D
Ahaha ya erkek erkegeyi ben de uzulerek izlemistim yani her turlu ozgurluge destekciyim ama josh uzdu beni ya; josh dedim bunu da mi yapacaktin bana :)
ben şok oldum o sahnede ya hiç beklemiyodum :)

o izleyemez öyle açık seçik dizileri hiç söyleme :KK70:

ben şok oldum o sahnede ya hiç beklemiyodum :)
Ya dorian gray'in olayidir o; bu arada dorian gray'in portresini okumadiysan kesinlikle tavsiye ederim cok etkileyici ve cok anlamli bir hikayesi var; ben elimden birakamamistim.

Back
X