• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

sarmısak sür çabuk uzatıyormuş :KK48:
Terramycin sürdüm, o da iyi geliyor dediler. Cok dökülüyor bir de kaşlarım :(
morordek morordek panor parisli cemil ozlem cok guzel aliyor, bir de next level paris kuafor'de ulku baya guzel aliyor. Ben ikisine de gidiyorum ikisi de baya basarili ozellikle ozlem sagolsun kasim onun sayesinde iyi oldu ya :)

Uzak olmasa bir de yasamkent'te var sema&esma nailart var ama sana daha yakın galiba orada da sema çok iyi alıyor ya bak instagramda'da videoları var kalıcı da yapıyorlar
Beybi senden iyi iş çıkar diye düsünüyordum zaten yanılmamısım :)

Yaşamkent'teki bana yakın aslında dedigin gibi, Sema'yı bi deneyeyim bari bir sonraki sefere ;)

Terramycin sürdüm, o da iyi geliyor dediler. Cok dökülüyor bir de kaşlarım :KK43:

Beybi senden iyi iş çıkar diye düsünüyordum zaten yanılmamısım :)

Yaşamkent'teki bana yakın aslında dedigin gibi, Sema'yı bi deneyeyim bari bir sonraki sefere :KK66:
en çabuk çıkaran sarımsak ve tatlı badem yağı canım .

Kızlar merhabalar ..bu hafta arka arkaya iki gün halıydı perdeydi yıkayarak kendimi sakatlanmış bulunuyorum .. :KK43:
Belinden dolayı tüm gün yattım feci ağrıyor..evde iki büklüm dolandım :KK43: kilom bu hafta listede değil ama ben söyleyeyim geçen cuma 77,8 bu hafta 73,2 odem falan vardı onları falan attım vücudumdan

Kızlar merhabalar ..bu hafta arka arkaya iki gün halıydı perdeydi yıkayarak kendimi sakatlanmış bulunuyorum .. :KK43:
Belinden dolayı tüm gün yattım feci ağrıyor..evde iki büklüm dolandım :KK43: kilomuzu bu hafta listede değil ama ben söyleyeyim gecen cuma 77,8 bu hafta 73,2odem falan vardı onları falan attım vücudumdan
Gecmis olsun Duygucum ya nasılsın simdi iyi misin biraz daha?
Ayrıca o ne ödemmiş kız öyle 5 kilo ödem mi olur :) Sen yanlıslıkla bi organını falan düsürmedin di mi bi yerde? :)

Belinden dolayı tüm gün yattım feci ağrıyor..evde iki büklüm dolandım :KK43: kilom bu hafta listede değil ama ben söyleyeyim geçen cuma 77,8 bu hafta 73,2 odem falan vardı onları falan attım vücudumdan
geçmiş olsun canım yaaaa dikkat etsene hepsini birden niye yapıyosun :(
hayalimdeki ödem bir atıyosun ödemi 55 kilo olmuşum :KK70:

Back
X