- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #198.881
ben the orjinals seviyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sende yinede bi anormallik varay iyi hem fikir olduğumuz bir şey çıktı bende bendemi anormallik var demeye başladıydım nasıl manyaklaş tırdıysanız beni![]()
onu bende izledim ara verdi oda pöfffben the orjinals seviyorum
haha sapık sen normalmisinsende yinede bi anormallik var![]()
Terramycin sürdüm, o da iyi geliyor dediler. Cok dökülüyor bir de kaşlarımsarmısak sür çabuk uzatıyormuş![]()
Beybi senden iyi iş çıkar diye düsünüyordum zaten yanılmamısım :)morordek panor parisli cemil ozlem cok guzel aliyor, bir de next level paris kuafor'de ulku baya guzel aliyor. Ben ikisine de gidiyorum ikisi de baya basarili ozellikle ozlem sagolsun kasim onun sayesinde iyi oldu ya :)
Uzak olmasa bir de yasamkent'te var sema&esma nailart var ama sana daha yakın galiba orada da sema çok iyi alıyor ya bak instagramda'da videoları var kalıcı da yapıyorlar
bende :) elijah hayranıyımonu bende izledim ara verdi oda pöfffvampirli hiç bir diziyi kaçırmam :)
adamlar yapmış izliyorum flimleri dizileri ben mi yapıyorumda sapık oluyorumhaha sapık sen normalmisin![]()
en çabuk çıkaran sarımsak ve tatlı badem yağı canım .Terramycin sürdüm, o da iyi geliyor dediler. Cok dökülüyor bir de kaşlarım
Beybi senden iyi iş çıkar diye düsünüyordum zaten yanılmamısım :)
Yaşamkent'teki bana yakın aslında dedigin gibi, Sema'yı bi deneyeyim bari bir sonraki sefere![]()
talep varki yapıyolar sapık dolu memleket annen biliyormu ver bakem sen anneciğinin tel nosunu seni bir şikeyet edeyimadamlar yapmış izliyorum flimleri dizileri ben mi yapıyorumda sapık oluyorum![]()
bak bi zevkimiz daha uyuştubende :) elijah hayranıyım
annem tvde yayınlananları izlerken bile bu sapıkları mı izliyosun tuuuuu diyortalep varki yapıyolar sapık dolu memleket annen biliyormu ver bakem sen anneciğinin tel nosunu seni bir şikeyet edeyim![]()
Badem yagını denemistim, sürmedigim zaman anında yine başladı dökülmeler.en çabuk çıkaran sarımsak ve tatlı badem yağı canım .
tam benlikmiş bunları izlediği bilse yüreğine iner kadıncağızınannem tvde yayınlananları izlerken bile bu sapıkları mı izliyosun tuuuuu diyor![]()
Gecmis olsun Duygucum ya nasılsın simdi iyi misin biraz daha?Kızlar merhabalar ..bu hafta arka arkaya iki gün halıydı perdeydi yıkayarak kendimi sakatlanmış bulunuyorum ..
Belinden dolayı tüm gün yattım feci ağrıyor..evde iki büklüm dolandımkilomuzu bu hafta listede değil ama ben söyleyeyim gecen cuma 77,8 bu hafta 73,2odem falan vardı onları falan attım vücudumdan
benim az çıktığı için çok araştırmıştım en etkilisi bu ikisiydiBadem yagını denemistim, sürmedigim zaman anında yine başladı dökülmeler.
Sarımsagı da kokusundan dolayı tercih etmemistim ama sanırım mecbur kalacagım bu gidisle![]()
geçmiş olsun canım yaaaa dikkat etsene hepsini birden niye yapıyosunKızlar merhabalar ..bu hafta arka arkaya iki gün halıydı perdeydi yıkayarak kendimi sakatlanmış bulunuyorum ..
Belinden dolayı tüm gün yattım feci ağrıyor..evde iki büklüm dolandımkilom bu hafta listede değil ama ben söyleyeyim geçen cuma 77,8 bu hafta 73,2 odem falan vardı onları falan attım vücudumdan
bende senin attığını izliycem birazdan,altta doluyor :)hadi ben dizi izlemeye kaçar