• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Iyi geceler kızlar. ..ay sanki ben de bugun o motivasyonumu yakaladım tekrar. Ya da memeden kesiyorum oğlumu ya iştah gitti. Bugün misafirlikte kısır kek poğaça yapıldı. Yemedim hiç. Canim istemedi. Acikinca alırım dedim. Acikinca da 1 kase yoğurdun içine maydanoz pul biber limon sık tim yedim. Harika.
Akşam da
3 4 tane minik turşu
4 yk kuru fasulye
1 bardak ayran.

haftasonu da odemimi atayım diye iyi dikkat edicem

@ d_mndc canım çok çok. Iyi duruyorsun. Giden ödemin de maşallah ı var.
Temizlik konusunda da masallah in var ben 1 evi zor idare ediyorum. Sen 3 eve birden koşturuyorsun.

Aydın miii???:KK200::KK200:
Ben Aydinliyim aslen su anda Ankara'da yasiyor olsam da :) Aydin'in sebze, meyveleri gibisi var mi yaa miss miss :) Sen nerede yasiyorsun?
Bu arada organik dememin sebebi bizim Nilgun'un de bahcesi, tavuklari falan var cogu seyi kendi yetiştiriyor. Balikesir'de o da, o yuzden demiştim :)

evet aydın canım ben istanbuldayım, 1 günde geliyor kargo özel anlaşması var...

aa süper oradan organik tohum alabilir isterse yardımcı oluyor, bu bayan et vermiyor süt, yumurta, peynir, tereyağı var

B blanche_ea canım listeyi inceledim ve bayıldım. Hiç korkma di gözüm. Sadece gözüm yumurta aradı ama yoktu.. Neyse portakal suyu ve ıspanak mevsimi değil onun yerine alternatif var mı. Ispanak yerine semizotu geldi aklıma portakal suyu yerine şekersiz limonata yaparım olmaz mı ki. Ya da ayran. Aklıma takılan olurda sorarım sana canım

ay benim canım kısır istiyor :) yarın yapayım bari yağsız falan öğlen menüsüne yanına da ayran mis :) birinde bulgur gördüm sanırım direk kısır geldi aklıma :)

Kiz savurgan savurgan nasil oldun sen bi ses ver bakayim hatun
Nerdesinn. Aşkımmm burdayımmm aşkım olmuşşş kızzz:halay:çok hastayım şu karın ağrısı maf etti beni doktor reflüde olduğundan tetikliyor virüsü dedi yani ne istiyon ben gibi garibenden demi git midesi iyi olana musallat olsana müsibetttt virüs:KK12:boğazlarım felaket bide bademcik yok anacım nasıl bu hale geliyorsaaa:cry:evcek böyleyiz kemik ağrısı boğaz ishal kusma:cry:bugün daha iyiyim kuvvetli ilaç istedim doktordan oda verdi :KK36:gitgide daha iyi olurum umut ediyorum:KK72:

Kızlar ben çarşamba yola çıkıyorum türkiye yolcusu kalmasınEn Büyük TÜRKİYE:rolleyes::rolleyes:kardeşimin nişanı var gelmiyecem dedim ablam ne laflar saydı işede yeni girdim müdürle konuşdum kesinlikle kaybettim :mad:kardeşimden önemli değilyaaa yine bulurum:KK74: nott yalaaaaaannn heppp yalannn ailemede öyle dedim telefonda kapattıkdan sonra salya sümük ağladım kolaymı iş bulmak bide rahat bi yerde geberiyorum üzüntüden:KK61::KK61:

Kızlar ben çarşamba yola çıkıyorum türkiye yolcusu kalmasınEn Büyük TÜRKİYE:rolleyes::rolleyes:kardeşimin nişanı var gelmiyecem dedim ablam ne laflar saydı işede yeni girdim müdürle konuşdum kesinlikle kaybettim :mad:kardeşimden önemli değilyaaa yine bulurum:KK74: nott yalaaaaaannn heppp yalannn ailemede öyle dedim telefonda kapattıkdan sonra salya sümük ağladım kolaymı iş bulmak bide rahat bi yerde geberiyorum üzüntüden:KK61::KK61:
inşallah işine devam edebilirsin canım ,gidersen çıkaracakları kesin mi ?

Back
X