• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Selvi boylu mu : D ay hic güleceğim yoktu kız:KK70: benim sadıcım 182 cm ben kendimi kısacık hissediyorum kızın yanında ..hele hele eşlerle dışarı çıktığımızda daha vahim durum onun eşi 189 cm .benim esimle boyum ayni disariya cocuklarini dolaştırıyorlarmış gibi diyorum..hele yuruyelim şöyle dediğimizde biz koşuyoruz peşlerinden adımlarını yakalıycaz diye :-) boyum çok uzun değil ayrıca yanlış biliyormuşum Dr da kemik ölçümü yaptırmıştım 3 hafta önce.. kemiklerim oturmuş 3 cm kısalmışım 166 yım şuan :olamaz:[/QUO

Yaa 169 gayet iyi bir boyda ondan yazmıştım :) fotodada gayet iyi duruyo boyun.demekki seninde vücut yapından dolayı kilon belli olmuyor.ayrıca o ne ya öyle 183 kadınmı olurmuş azcık minyon olacak kadın dediğin :KK70:benimki kedi.ciğer meselesi gibi oldu :KK70:

Hmmm gun icinde yurumelerini bi nebze hareketten sayabiliriz ama ne bileyim her gün menu geliyor "spor: yok". Dedim azicik hareketlensin bu hatun biliyorum hem usendigini :) hafta sonu yaparsin iste hareket berekettir :p
Ya zaten bi düzenli spor yapsam çoktan istediğim kiloya ulaşmıştımda üfff tembellik yapıyorum yaa :(

Kızlar ben çarşamba yola çıkıyorum türkiye yolcusu kalmasınEn Büyük TÜRKİYE:rolleyes::rolleyes:kardeşimin nişanı var gelmiyecem dedim ablam ne laflar saydı işede yeni girdim müdürle konuşdum kesinlikle kaybettim :mad:kardeşimden önemli değilyaaa yine bulurum:KK74: nott yalaaaaaannn heppp yalannn ailemede öyle dedim telefonda kapattıkdan sonra salya sümük ağladım kolaymı iş bulmak bide rahat bi yerde geberiyorum üzüntüden:KK61::KK61:
Ah be canım tamam kardeşinin güzel gününde yanında olman iyi olurda, kendi hayatını düzenini niye böyle bozuyosun.Nişanmış sonuçta düğüne giderdin.Valla bu dünyada kardeşinde olsa bu kadar verici olmamak lazım, yeri gelince herkes kendi hayatına odaklanıp seni yalnız bırakıyor çünkü.Seni anlamayıp kızanlarıda kafana takmasaydın keşke.

niye o kadar geç yattın ve o kadar erken uyandın ?

neden okadar az uyudun canım ?

Ablamla telefonda konuştuk biraz. Babamızı cekistirdik. Bayağı vakit geçmiş. Sabah namazina da 4.30 da kalktim. Eşim de 10 gündür gündüze gidiyor. Sabah kahvaltı hazırlayamıyordum. Poğaça yaptım götürüp is yerinde arkadaşları ile yesin diye. Saat 6.30 da yatayim tekrar dedim. Meme diye ağlayan oğlum sayesinde hepimiz uyandik. Erken kalktığım gün öğlen cocuklarla uyuyoruz iyi geliyor

2016-07-30 08.47.43.webp
Kızlar Sabah kahvaltim. Geceki açliktan sonra cok iyi geldi bana.
Ayy akdeniz diyetinde yumurta yok. Pazartesiye kadar stok yapayim vucuduma dimi ama...
bu kahvalti beni cok uzun sure tok tutuyor

Ablamla telefonda konuştuk biraz. Babamızı cekistirdik. Bayağı vakit geçmiş. Sabah namazina da 4.30 da kalktim. Eşim de 10 gündür gündüze gidiyor. Sabah kahvaltı hazırlayamıyordum. Poğaça yaptım götürüp is yerinde arkadaşları ile yesin diye. Saat 6.30 da yatayim tekrar dedim. Meme diye ağlayan oğlum sayesinde hepimiz uyandik. Erken kalktığım gün öğlen cocuklarla uyuyoruz iyi geliyor
öğlen uykusu güzel oluyor :)

Back
X