- Konu Sahibi Cherry Mom
- #200.481
Haha yok ona daha var sanki :) 30 olmadan ins :)Ay ben de dügünüm eylülde diye okudum yaaa....
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haha yok ona daha var sanki :) 30 olmadan ins :)Ay ben de dügünüm eylülde diye okudum yaaa....
Salata yapan makine mi? Dograyıcı demiyorsun di mi? Yok julyen dogruyor, yok küp küp dogruyor falan eger onu diyorsan bence alma. Bana ev hediyesi geldi Tefal'in hic kullanıslı degil bence.kızlar blue house markasının ürünleri nasıl bu salata yapan zımbırtıdann alayım mı almayayım mı..... ucuza buldum da ? aliim miiihavucu koycam içine havuç salatası çıkçak ohhh mis....
Hedef kilon 60'mıs zaten az kalmıs hedefine. Sıkı tut da mezun edelim madem seniselam kızlar kusura bakmayın nete çok giremiyorum. sürekli bir koşturmaca içindeyim. kısmetse 1 hafta sonra bakıcımız başlayacak o Zaman biraz rahatlamış olurum. bu dönemde yediklerde de çok dikkat edemiyorum. menü yazmaya utanıyorum resmen.zaten almışım kırmızı kartımı![]()
kim yapıcak o dediklerini bana ha ha ha ben ondan büyüğüm şekerim hele bi denesin
ha ha bugun yoktum herkes kimse yok ya diye msj atmış çene çalmak içinde ben lazımımBi de kaptan yardımcısı olacak, anca çene çalsın
Ver ver valla, eline alsın sopayı herkes. Nota yedik zaten, bu hafta sıkı yönetimi geri getiriyorum.
tıp derken oyun olarak tıp dimi26 yaşındayım canım,1.üniversiteyi bıraktım,şimdi 2.ye başlıycam,benim ömrüm okumakla geçicek .çünkü 2sene sonrada tıp düşünüyorum :)
yarın başlıyorum bakalım:)Eki Görüntüle 1867062
Ara 1
1 bardak ayran elma
oglen yemegini hazirlarken 1 mercimekli kofte saati gecince aciktim da o yuzden
oglen yemeğime 1 dilim ekmek cekmeyi unuttum
Ara 2
1 cay bardagi nescafe sekersiz
su 3lt oldu bile
spor hala yok. Spor aşkim daha gelmedi.
nilsub bu hafta da senden resimli menuler bekliyorum
sen ben geldiğimden beri hiç 60,6 görmemiştin bu ne kızzzzzAbii neden kimse yooookkk
Menumu yazayim:
Sabah meyveli, yulafli yogurt
Ara 2 kayisi
Ara 1 kayisi
Oglen 20 g hindi fume, 1 kk peynir
Ara 1 protein bar
Aksam levrek, enginar puresi, 2 lokma zeytinli ekmek
Spor insallah leslie yapabilirim 5 miles yatmadan once :)
Su >2 litre
Abii neden kimse yooookkk
Menumu yazayim:
Ara 2 kayisi
Ara 1 kayisi
Ara 1 protein bar
Su >2 litre
Ay az yedim cok mutluyum artik mottom az yemek hafif yasamak :)
sen smotilerini nasıl yapıyorsun?Abii neden kimse yooookkk
Menumu yazayim:
Ara 2 kayisi
Ara 1 kayisi
Ara 1 protein bar
Su >2 litre
Orticim nedir bizim bu belden çektiklerimiz..hadi sen kaza gecirdin cok şükür iyi simdi benim bu genc yasimda cektigim nedir ya rebbimmmorordek
inatettimolacak
kahvaltı domates peynir 1 haş yumurta 1 dilim köy ekmeği
öğlen salata 1 biber dolma
akşam salata 2 yumurtadan çılbır
su 2 lt
spor 3 saat yürüyüş
belim tutuldu yürümekten![]()
ay kuzum okumakla geçse okurum sabahlara kadarOrticim nedir bizim bu belden çektiklerimiz..hadi sen kaza gecirdin cok şükür iyi simdi benim bu genc yasimda cektigim nedir ya rebbimmokuyup uflesen mi sen bizi orticim malum annesin ya sen duan kabul olur
![]()
hoş geldin şimdi boyun kilon mesleğin bize kendinden bahset canım birde 1. sayfamızdaki kuralları okuyup kabul ediyorum yazman lazım:)Merhaba arkadaşlar, ben de artık bu gruptayımama ne paylaşıcam falan hiç bilmiyorum
![]()