• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ben de yazayim menuyu bu arada
morordek morordek nilsub nilsub
Erkenden
1kayisi 1bardak su

Kahvalti
2parmak sosis 1yumurta omlet
Domates salatalik biraz telli peynir cay

Ogle
1minin kase z.yagli fasulye
4tane haslanmis patlican
1kase yogurt

Ara
2kuru kayisi
8-10tane fındık

Aksam bu sefer gece kaldi 7.30gibi yedim
1sk kiymali menemen

Su bugun pek icmedim 2,5anca yaparım yatana kadar
Spor ev isi yaptim seke seke :)
bende yarın tam başlıcam bakalım eksiklerimi aldım bugun

Salata yapan makine mi? Dograyıcı demiyorsun di mi? Yok julyen dogruyor, yok küp küp dogruyor falan eger onu diyorsan bence alma. Bana ev hediyesi geldi Tefal'in hic kullanıslı degil bence.

Hedef kilon 60'mıs zaten az kalmıs hedefine. Sıkı tut da mezun edelim madem seni

tam da onu diyorum hadi yaa ne güzel arkadaşların var öyle senin... arkadaşlıklarımı bir daha gözden geçiriciğim...

kullanışlı değil mi çok umutluydum oysaki....

http://www.evidea.com/blue-house-bh...-blender-seti-FBM095-outlet-OUTL3938/p/689908

outletten alcektim ucuz ucuz :))

hakkaten koycaktım içine havuçları havuç salatası çıkıcaktı o işler öyle değil mi çok çok üzüldüm... rendelemek hem çok vaktimi alıyor hem hep parmaklarım parçalanıyor.... nefret ediyorum rendeden...

tam da onu diyorum hadi yaa ne güzel arkadaşların var öyle senin... arkadaşlıklarımı bir daha gözden geçiriciğim...

kullanışlı değil mi çok umutluydum oysaki....

http://www.evidea.com/blue-house-bh...-blender-seti-FBM095-outlet-OUTL3938/p/689908

outletten alcektim ucuz ucuz :))

hakkaten koycaktım içine havuçları havuç salatası çıkıcaktı o işler öyle değil mi çok çok üzüldüm... rendelemek hem çok vaktimi alıyor hem hep parmaklarım parçalanıyor.... nefret ediyorum rendeden...
aman betul bir havuç için makinemi kurcan birde dünyanın bulaşığı çıkıcak...

Kizzz @fyzanur ve btlbetul btlbetul garularu nerelerdesiniz gözlerim sizi ariyo..gelin bakem napiyosunuz??

bütün gün temizlik yaptım kendimi de yıkadım ahanda daha yeni oturdum ayacıklarım belim kopuyo ağrıdan.... leslie yapınca bu kadar yrulmuyorum yeminle.... her yer buramburam çamaşaır suyu kokuyo... kafayı bulcam az sonra :))

Merhaba arkadaşlar, ben de artık bu gruptayım:KK37: ama ne paylaşıcam falan hiç bilmiyorum :KK46:
Ben de diger kurallari anlatayim.. hosgeldin oncelikle canim ilk sayfada gormussundir kaptan yardimcisiyim bende..baslangic kilonu ve hedef kilonu soyle kaydedelim morordek morordek cim kayit aliyoo..
Sonra hergun gunun menusunu suyunu sporunu topluca yazip k.yardm etiketliyoruz takip ediyoruz biz hergun.. vakit buldukca gel katil aramiza muhabbet edelim motivasyon sart.. hergun en az 5mesaj yazmak mecburi maksat iki laf edelim ;) cuma sabahlari da kilo bildirimi yapiyoruz.. 2hafta deneme suren olacak 3.hafta listeye girebilirsin canim ;)

hoş geldin şimdi boyun kilon mesleğin bize kendinden bahset canım birde 1. sayfamızdaki kuralları okuyup kabul ediyorum yazman lazım:)
Hoş buldum:KK200: 1.61 boyundayım, kilom 84-86 arası değişiyo bir haftadır net bilmiyorum:110: öğrenciyim. Her zaman 60lı kilolardayım hiç zayıf olmadım. Geçirdiğim ameliyat ve kullandığım ilaçlar sayesinde 96 kiloyu gördüm tartıda psikolojim alt üst oldu. Kendi çabamla 84e indim. Amacım yeniden 60lı kilolara dönmek. Şimdilik 70lere de razıyım.
Kuralları kabul ediyorum:KK49:

Hoş buldum:KK200: 1.61 boyundayım, kilom 84-86 arası değişiyo bir haftadır net bilmiyorum:110: öğrenciyim. Her zaman 60lı kilolardayım hiç zayıf olmadım. Geçirdiğim ameliyat ve kullandığım ilaçlar sayesinde 96 kiloyu gördüm tartıda psikolojim alt üst oldu. Kendi çabamla 84e indim. Amacım yeniden 60lı kilolara dönmek. Şimdilik 70lere de razıyım.
Kizz uzulme biz sana destek olariz evvelAllah ;) ben de ogrenciyim 91kiloya kadar ciktim bende..3ayda 15kilo verdim bile ama kizlarla birlikte..sen d yaparsin hatta daha iyisini yaparsin yeterki iste ;)
Kac yasindasin bi de tatlim??

yaşın kaç canım ?
bende kaptan yardımcısıyım kuzum ben sadece lak lak yapıyorum :rapci:
listeyi diğe arkadaşlarım tutuyor bende 84 kilo başladım şuan 75 kiloyum burdan ayrılmadıkça insan veriyor 32 yaşında 2 çocuk annesiyim tekrarda hoş geldin senin gibi bir sürü öğrencimiz var:KK50:

bütün gün temizlik yaptım kendimi de yıkadım ahanda daha yeni oturdum ayacıklarım belim kopuyo ağrıdan.... leslie yapınca bu kadar yrulmuyorum yeminle.... her yer buramburam çamaşaır suyu kokuyo... kafayı bulcam az sonra :))
Ayyu sorma bizde kombo yaptik bugun...camasir suyu,mutfak temizleyiciler,cif,camsil be varsa heryere sıktıkk tv de cifter cifter görüyorum harfleri :D :D

Ayyu sorma bizde kombo yaptik bugun...camasir suyu,mutfak temizleyiciler,cif,camsil be varsa heryere sıktıkk tv de cifter cifter görüyorum harfleri :KK70: :KK70:

ayyy aynen yaa genzim yanıyo kokudan camı da açınca kedi giriyo temizlikten ölcem burda :)))) halıları da yıkamaya verdim oyyşşş bu kadar temizlik bana fazla :)))

ha ha ha zindan edicem sana hayatı :KK62::KK62::KK62::KK70::KK70::KK70::KK70:

sen şekeri zehrediyorsun etmeee :)))

Kizz uzulme biz sana destek olariz evvelAllah :KK66: ben de ogrenciyim 91kiloya kadar ciktim bende..3ayda 15kilo verdim bile ama kizlarla birlikte..sen d yaparsin hatta daha iyisini yaparsin yeterki iste :KK66:
Kac yasindasin bi de tatlim??
Verebilirim umarım umudum var, çok teşekkür ederim:KK200: 21 yaşındayım

yaşın kaç canım ?
bende kaptan yardımcısıyım kuzum ben sadece lak lak yapıyorum :rapci:
listeyi diğe arkadaşlarım tutuyor bende 84 kilo başladım şuan 75 kiloyum burdan ayrılmadıkça insan veriyor 32 yaşında 2 çocuk annesiyim tekrarda hoş geldin senin gibi bir sürü öğrencimiz var:KK50:
21 yaşındayım. 75 kiloya insem daha ne isterim:dua: bir de şey, menüyü burda mı paylaşıyorum? Telefondan girdiğim için çok inceleyemedim çekmiyo da pek :110: hoş buldum bu arada:KK200:

Back
X