• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Tamamdır okudum ve kabul ettim :halay: ben 18 yaşına girdim hiçbir zaman zayıf bir çocuk olmadım çok aşırı bir kilom da olmadı ama vücut tipi olarak yapılıyım ve belimde bazı sağlık sorunları yaşıyorum bu yüzden kilo vermem gerekiyor Boyum 1.62 cm kilom da 63 ten 61.5 e düştüm:halay:

ay bende yatıyorum kızlar yeni gelen arkadaşlar sabaha buyrun gelin bekliyoruzzzz.
malum yorucu bir alışveriş günüydü benim için para harcamak bile zor arkadaş çok yorgunum yatıyorum :uykucu:

Tamamdır okudum ve kabul ettim :halay: ben 18 yaşına girdim hiçbir zaman zayıf bir çocuk olmadım çok aşırı bir kilom da olmadı ama vücut tipi olarak yapılıyım ve belimde bazı sağlık sorunları yaşıyorum bu yüzden kilo vermem gerekiyor Boyum 1.62 cm kilom da 63 ten 61.5 e düştüm:halay:
ay bir bıdık daha tamam tatlım senin gibi çok genç arkadaşımız var sabaha görüşürüz...

Sabah kahve + 1kup seker
Öğle 1 dilim salam + 100 gr yoğurt
Aksam 200gram yağsızet + yesıl salata + 2 kucuk incir
Ya kusura bakmayın bugün hıc bakamadım buraya kuzenım evlenıyorda kınagecesi düğün falan :) cok yorucu ısler vala :( bu arada hepinize ıyı geceler dılerım canlar mağlum sabah erkenden kuaföre :/

Ya kızlar bi girmedim yeni yeni arkadaslar gelmis herkesler hosgelmis, ne oldu da oldu anlamadım :D

Merhaba arkadaşlar, ben de artık bu gruptayım:KK37: ama ne paylaşıcam falan hiç bilmiyorum :KK46:
Hosgeldin canım ben de kaptan yardımcısıyım, diger arkadaslar zaten bilgi vermisler sana.
Yarın sabah ac karnına tartılıp net kilonu yaz buraya baslangıc kilon olarak kaydedelim ;) Hedef kilonu da 60 olarak anladım yanlıssa düzelt lütfen :)
tam da onu diyorum hadi yaa ne güzel arkadaşların var öyle senin... arkadaşlıklarımı bir daha gözden geçiriciğim...

kullanışlı değil mi çok umutluydum oysaki....

http://www.evidea.com/blue-house-bh...-blender-seti-FBM095-outlet-OUTL3938/p/689908

outletten alcektim ucuz ucuz :))

hakkaten koycaktım içine havuçları havuç salatası çıkıcaktı o işler öyle değil mi çok çok üzüldüm... rendelemek hem çok vaktimi alıyor hem hep parmaklarım parçalanıyor.... nefret ediyorum rendeden...
Aaa bundansa al ya, benimki daha degisik bi sey ama hicbir ise yaramıyor. Bundan alsalar daha iyi olurmus

bende kaptan yardımcısıyım kuzum ben sadece lak lak yapıyorum :rapci:
İnsanın kendini bilmesi ne güzel :işsiz:

Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katildim
Seydaakova Seydaakova L Ladyyesim hosgeldiniz kızlar, sizler de ilk sayfadaki kuralları okuyup kabul ettiginizi yazar mısınız? Bir de kendinizden bahsedin biraz tanısalım :)
Ben kaptan yardımcısıyım, bu takımdan mezun oldum hala da buralardayım :) 27 yasında evliyim.
Şu anki kilolarınızı ve hedef kilolarınızı da yazar mısınız kaydedeyim?
Sabah kahve + 1kup seker
Öğle 1 dilim salam + 100 gr yoğurt
Aksam 200gram yağsızet + yesıl salata + 2 kucuk incir
Ya kusura bakmayın bugün hıc bakamadım buraya kuzenım evlenıyorda kınagecesi düğün falan :) cok yorucu ısler vala :KK43: bu arada hepinize ıyı geceler dılerım canlar mağlum sabah erkenden kuaföre :/
Canım yediklerine ek olarak günlük ictigin su miktarını ve yaptıgın sporu da yazarsan daha iyi olur ;)

21 yaşındayım. 75 kiloya insem daha ne isterim:dua: bir de şey, menüyü burda mı paylaşıyorum? Telefondan girdiğim için çok inceleyemedim çekmiyo da pek :110: hoş buldum bu arada:KK200:
Hosgeldın canım bende yenı katıldım ama ınan yıllardır tanısıyormuscasına sıcak ve samımı karşılandım herkes cok ıyı gercekten sımdıden fıghtıng canım ki bence verirsin üzülme bu kadar ınsallah hep beraber bol bolveririz neyse tekrardan hosgeldın canım :D :*

Back
X