- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #200.541
yok o işlereayy neyse evimde missler gibiymiş maşallah tütütüthhh... missler gibi yatiim film izliim bari mucckkk öneriniz var mı gııı...

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok o işlereayy neyse evimde missler gibiymiş maşallah tütütüthhh... missler gibi yatiim film izliim bari mucckkk öneriniz var mı gııı...
he dediydin doğruymuş şansına küsbu durumda asla rendeleyici sahibi olamıcan yani
![]()
ne hatmış arkadaşfilm önerisi dicedim :)))hatlar karışmış...
ay bir bıdık daha tamam tatlım senin gibi çok genç arkadaşımız var sabaha görüşürüz...Tamamdır okudum ve kabul ettimben 18 yaşına girdim hiçbir zaman zayıf bir çocuk olmadım çok aşırı bir kilom da olmadı ama vücut tipi olarak yapılıyım ve belimde bazı sağlık sorunları yaşıyorum bu yüzden kilo vermem gerekiyor Boyum 1.62 cm kilom da 63 ten 61.5 e düştüm
![]()
kız motormu taktın? dinlen dinlennnKizlar anamla sarma saricaz biz..isim bitince anca gelirim..
Kizbtlbetul izlemediysen prestij guzel film..bi de ne tarz seviyosun bilemedim ama bu herkesin sevebilecegi bi film bence
![]()
hoş geldinnnn........ kendinden bahset canım yaşın boyun kilon kaç kilo hedefin birde 1. sayfadaki kuralları okuyup kabul ettiğini yazarsan takıma gelebilirsin ..Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katildim
kusura bakma canım kalıp sohbet etmek isterdim ama yorucu bir gün geçirdim sabaha bol bol konuşuruz iyi geceler:)Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katildim
Hoş geldiin, ben de yeniyim. Gruptakiler çok sıcakkanlı alıştım bileMerhaba arkadaşlar aranıza yeni katildim
Hosgeldin canım ben de kaptan yardımcısıyım, diger arkadaslar zaten bilgi vermisler sana.Merhaba arkadaşlar, ben de artık bu gruptayımama ne paylaşıcam falan hiç bilmiyorum
![]()
Aaa bundansa al ya, benimki daha degisik bi sey ama hicbir ise yaramıyor. Bundan alsalar daha iyi olurmustam da onu diyorum hadi yaa ne güzel arkadaşların var öyle senin... arkadaşlıklarımı bir daha gözden geçiriciğim...
kullanışlı değil mi çok umutluydum oysaki....
http://www.evidea.com/blue-house-bh...-blender-seti-FBM095-outlet-OUTL3938/p/689908
outletten alcektim ucuz ucuz :))
hakkaten koycaktım içine havuçları havuç salatası çıkıcaktı o işler öyle değil mi çok çok üzüldüm... rendelemek hem çok vaktimi alıyor hem hep parmaklarım parçalanıyor.... nefret ediyorum rendeden...
İnsanın kendini bilmesi ne güzelbende kaptan yardımcısıyım kuzum ben sadece lak lak yapıyorum![]()
Tamamdır okudum ve kabul ettimben 18 yaşına girdim hiçbir zaman zayıf bir çocuk olmadım çok aşırı bir kilom da olmadı ama vücut tipi olarak yapılıyım ve belimde bazı sağlık sorunları yaşıyorum bu yüzden kilo vermem gerekiyor Boyum 1.62 cm kilom da 63 ten 61.5 e düştüm
![]()
Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katildim
Canım yediklerine ek olarak günlük ictigin su miktarını ve yaptıgın sporu da yazarsan daha iyi olurSabah kahve + 1kup seker
Öğle 1 dilim salam + 100 gr yoğurt
Aksam 200gram yağsızet + yesıl salata + 2 kucuk incir
Ya kusura bakmayın bugün hıc bakamadım buraya kuzenım evlenıyorda kınagecesi düğün falan :) cok yorucu ısler valabu arada hepinize ıyı geceler dılerım canlar mağlum sabah erkenden kuaföre :/
Hosgeldın canım bende yenı katıldım ama ınan yıllardır tanısıyormuscasına sıcak ve samımı karşılandım herkes cok ıyı gercekten sımdıden fıghtıng canım ki bence verirsin üzülme bu kadar ınsallah hep beraber bol bolveririz neyse tekrardan hosgeldın canım21 yaşındayım. 75 kiloya insem daha ne isterimbir de şey, menüyü burda mı paylaşıyorum? Telefondan girdiğim için çok inceleyemedim çekmiyo da pek
hoş buldum bu arada
![]()