• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

WP_20160807_006.webp

Bana afiyet olsun...
Beceriksiz betul le feyza daha uğraşıyonuz mu:D

Kızlar 1patlıcanı 1kabağı yuvarlak doğradım tost makinesine yağlı kağıt arasına koydum küçük bir tencereye 2domates 2yeşil biber 2 diş sarımsak koyup pişirdim üzerine 1yk zeytinyağı koydum tuzunu karabiberini pulbiberini koydum sos pişerken makinede pişen sebzeleri üzerine koydum bir taşım tıngırdattım ay lezzetli olmuş tavsiye ederim :)

Günaydın herkese mutlu günler :KK200: kilomu sormuşsunuz sanırım şu an tartıldım 60.9 hedef kilom 55 :KK16::KK16:
kilomu ve hedefimiz aynı gibi canım ben bir kilo az im şu an senden

aslında fikir çok güzel ama sunumun u biraz daha güzel yapsaydın canım tabaği çikolata ve meyvelerle süsleyip yaptığın pastadan bir dilim koysaydin diğer ikisi sıradan ama senin ki farkli geldi

Selaaam, ben anca gelebildim gene döktürmüssünüz :)
Hafta sonu kahvaltı gec oluyor, sonra keyif falan derken ne telefona ne de bilgisayara bakıyorum ya :) Anca girebildim
Seninki de cok güzel ama bu baya iyi süslemis, iste ben de bu süsleme islerini beceremiyorum :işsiz:
mune ablaya mesaj attım sil diyede daha uyanmadı , o bölümü silemez sanırım ama bi şansımı denedim bekliyorum :)
Silme yaa bosver deneyim oldu iste, bi sonrakine daha tecrübeli girersin :KK66:
Ay ben bi de bi şeyi çok merak ettim. Kaçamaklara ceza falan oluyo mu:KK53:
Ben kendimi çok kasınca biraz kilo vereyim, yiyeceklere saldırıyorum o yüzden kilo vereceğim zaman az az yiyorum tamamen kısmıyorum. Sorayım dedim:hamarat:
Sen ceza iste yeter ki sekerim :KK70:
Saldıracaksan cuma kilo bildiriminden sonra saldır ki hafta ici toparlarsın. Persembe falan saldırırsan ben de sana saldırırım ona göre :sopa:
1.sayfadaki kurallara ek olarak her takım kendi bünyesinde takımın durumuna göre kaptan ve yardımcıları ek kurallar koyabiliyor tatlı herşey yasak kuzum şekerli kurabiyeler kıdaca diyete uymayan herşey yasak ama kuru incir kuru kayısı hurma gibi şeyler yasak değil mesela ben biraz önce sade kahvemin yanında 1tane kuru incir yedim sabah uyanınca 2kayısı 1bardak limonlu su içtim gibi canım zamanla öğrenirsin :KK66:
Bu hatuna da bakmayın ya sekerli seyler yasak bilmem ne diye habire kuru kayısı hurmaları götürüyor, utanmasa 1 kg kuruyemis yiyecek günde

Hafta sonu kahvaltı gec oluyor, sonra keyif falan derken ne telefona ne de bilgisayara bakıyorum ya :) Anca girebildim

Seninki de cok güzel ama bu baya iyi süslemis, iste ben de bu süsleme islerini beceremiyorum :işsiz:

Saldıracaksan cuma kilo bildiriminden sonra saldır ki hafta ici toparlarsın. Persembe falan saldırırsan ben de sana saldırırım ona göre :sopa:

Bu hatuna da bakmayın ya sekerli seyler yasak bilmem ne diye habire kuru kayısı hurmaları götürüyor, utanmasa 1 kg kuruyemis yiyecek günde
Ben mi yok canım çok fenasın;[

Bu arada ben kahvaltıdan sonra tartıldım, sabah ac karnına unuttum cunku. 60,7 geldim tok karnına

Görün görün bu ordek benden de zalim kızlar siz bana kotu davranıyonuz ama sizi en iyi ben anlarım bu gamlı baykuşa kalsa açlık kampına sokcak bizi :D yaşayıp direnen zayıflar kalanlar ölür o kadar zalim:(

Görün görün bu ordek benden de zalim kızlar siz bana kotu davranıyonuz ama sizi en iyi ben anlarım bu gamlı baykuşa kalsa açlık kampına sokcak bizi :KK70: yaşayıp direnen zayıflar kalanlar ölür o kadar zalim:KK43:
:oha:
Ben bi kere ac kalıp kilo verme taraftarı degilim, az az sık yenebilir bence. Mesela sizin yaptıgınız gibi aksam 5'ten sonra hicbir sey yememek asla bana göre degil, geberiyorum aclıktan.
Mesela dün aksam acıktım, sütün icine seftali karıstırıp yedim.

:oha:
Ben bi kere ac kalıp kilo verme taraftarı degilim, az az sık yenebilir bence. Mesela sizin yaptıgınız gibi aksam 5'ten sonra hicbir sey yememek asla bana göre degil, geberiyorum aclıktan.
Mesela dün aksam acıktım, sütün icine seftali karıstırıp yedim.
Kız bakma sen bende çok zorlanıyorum akşam 5 ten sonra bişey yemefim mi zor oluyor

Back
X