- 20 Şubat 2012
- 43
- 76
- 88
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #200.761
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben görüşemezsem sen ver son lafları (daha sarmamı sarıyo benim ortim hala gelemedi ya dersin)Sen de son mesajlarinda dalmissin birazbilemedim artik goriciiiz :) ortine haber ver de merak etmesin bari
![]()
etme merak etme ,arkamdan gelmeyinnnnçok merak ettim hangi konu bu :)
havalara bak havalara sanki o herkes banlansa kendi kalcaksallanırsada yıkılmaz tahtım ,tabularımı kendim yazdım![]()
bencede etme bacım biz yandık sen yanmaçok merak ettim hangi konu bu :)
ne dedim gııı ben haksızmıyım ama kadın çok kanıma dokunduhavalara bak havalara sanki o herkes banlansa kendi kalcak![]()
anam yok bacım senin yüzünden ordada hesabımızı kapatırlarşu facemi düzenleyim bari . facesi olan eklesin beni![]()
kimin facesi varsa beni eklet ben gidince ,tek başıma kalmak istemiyorumanam yok bacım senin yüzünden ordada hesabımızı kapatırlar![]()
bende face yok dicem yanlız kalda aklın başına gelsinkimin facesi varsa beni eklet ben gidince ,tek başıma kalmak istemiyorum![]()
hain kadın ben sana güvendim banlanırkenbende face yok dicem yanlız kalda aklın başına gelsin![]()
hayırda bana niye güvendinhain kadın ben sana güvendim banlanırken![]()
dahasını yazdım nedemek nereye ne yazdın ):):)hayırda bana niye güvendinorasını anlamadım?
msj düzelttim ek yaptımdahasını yazdım nedemek nereye ne yazdın ):):)
gördüm şimdi . aman yazacağımızı yazdık boşver o konuyu :)msj düzelttim ek yaptım
nasıl boşver senin yüzünden banlancam aaaaaaa şu rahatlığa bakgördüm şimdi . aman yazacağımızı yazdık boşver o konuyu :)
tutun dedim tutmadınız beninasıl boşver senin yüzünden banlancam aaaaaaa şu rahatlığa bak![]()
bende gidiyom ozamanay ben sıkıldım birazdan gelirim banlanmazsam![]()
inşallah canımolsun cumaya kadar geçer :)
sağol canjmAllah kurtarsın![]()
patates kızartması yemeyeydin iyiydi7 agustos kahvaltı öncesi kilom..61
kahvaltıda hiç ekmek yemedim. ama patates kızartması yedimyanında da beyaz peynir salatalık ve domates yedim.
4 bardak su içtim.
kahvaltıyı geç yaptığımdan acıkmadım şimdi bi şekersiz türk kahvesi içeceğim.
şimdilik benim menüm böylee![]()