• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kızlar hava çok sıcak yaaa

sabah
1 yoğurt içine 1 yk yulaf ezmesi, 1elma,1 yk pekmez, chai,tarçın. .. 1 kase oldu soğuk soğuk yedim.

ara
Bitki Çayı
2 ceviz içi

Öğlen.
1.5 yumurtadan sebzeli omlet
Salatalık domates

ara
1 kupa sütlü nescafe sekersiz
1 yk kuru üzüm çok çok az da leblebi

akşam
4 yk barbunya
1 kase pulbiberli yogurt

Su 3lt bitti
spor hala yok..

morordek morordek menülerim senden özel yorum bekliyorum canimcim. Bide spora teşvik yap bana ya..

sabah
1 yoğurt içine 1 yk yulaf ezmesi, 1elma,1 yk pekmez, chai,tarçın. .. 1 kase oldu soğuk soğuk yedim.

ara
Bitki Çayı
2 ceviz içi

Öğlen.
Salatalık domates

ara

akşam
4 yk barbunya
1 kase pulbiberli yogurt

Su 3lt bitti
spor hala yok..

morordek morordek menülerim senden özel yorum bekliyorum canimcim. Bide spora teşvik yap bana ya..
spor olsa daha güzel olurmuş menün :)

Sabah
-1 muz, 200 ml süt
Öğle
-1 tabak tam buğday makarna (salçalıydı ve içinde küp küp doğranmış sucuklar vardı), yoğurt
Ara
-Sütlü kahve, 6 çilek
Akşam
-1 muz

Su : şu an 2 litre ama 3e tamamlıcam. Spor : yok :KK53: markete gidip gelicem yarım saat yürüyüş sadece:oha:
Bugün regl oldum:kızgın: canım çook tatlı istiyodu o yüzden meyve yiyip durdum, öğlen makarnayı büyük tabak yediğim için de akşam yemek yemedim. Bugünlük böyle:KK51:
yavaş yavaş oturucaktır canım ama kendini çabuk toplamaya bak:)

İyi akşamlar herkese :KK49:
Bugünkü menüm
Kalkar kalkmaz 3 fındık ve bir bardak ılık su
Kahvaltı:
1 domates
1 salatalık
9 yeşil zeytin
1 yumurta
1 peynirli krep
Öğle yemeği:
Izgara tavuk
Salata
3 kaşık makarna
Makarna yediğim için akşam yemeği yemedim zaten genelde 2 öğün yiyorum geç kalktığım için akşam bolca su içtim ve genelde yaptığım 20-30 dk lık egzersizimi yaptım yaklaşık 1 saat de yürüdüm.
çok güzel olmş canım:)

ben de geldimm :) neredeyse 1 aydir spor salonuna baslamak istiyorum. hatta konusmaya gittim. cok guzel sadece kadinlara özel. hersey hazir ama usengecligimden baslayamiyorum kizlar bana biraz motive verir misinizzz:KK68:

sabah

ara
Bitki Çayı
2 ceviz içi

Öğlen.
Salatalık domates

ara

akşam
4 yk barbunya
1 kase pulbiberli yogurt

Su 3lt bitti
spor hala yok..

ben yorum yapmıyım o zaman :KK12: gamlı baykuş yapsın:63:

ben de geldimm :) neredeyse 1 aydir spor salonuna baslamak istiyorum. hatta konusmaya gittim. cok guzel sadece kadinlara özel. hersey hazir ama usengecligimden baslayamiyorum kizlar bana biraz motive verir misinizzz:KK68:
Eylülde ben de başlıcam sadece kadınlara özel bi yere. İlk defa gidicem spor salonuna :spor:

Back
X