- 6 Ağustos 2016
- 18
- 60
- 3
- 25
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #200.801
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biraz yeniyim de öğrenmiş oldum![]()
Valla ben bugün iyi gezdim sporumu da yaptım artık balkonun önünde yatıyorum belki biraz eser diyenapıyosun canım :)
ben açtım balkonun kapısını bir yandanda odanın kapısını ,belki ceryan yapar diye tık yokValla ben bugün iyi gezdim sporumu da yaptım artık balkonun önünde yatıyorum belki biraz eser diye![]()
spor olsa daha güzel olurmuş menün :)Kızlar hava çok sıcak yaaa
sabah
1 yoğurt içine 1 yk yulaf ezmesi, 1elma,1 yk pekmez, chai,tarçın. .. 1 kase oldu soğuk soğuk yedim.
ara
Bitki Çayı
2 ceviz içi
Öğlen.
1.5 yumurtadan sebzeli omlet
Salatalık domates
ara
1 kupa sütlü nescafe sekersiz
1 yk kuru üzüm çok çok az da leblebi
akşam
4 yk barbunya
1 kase pulbiberli yogurt
Su 3lt bitti
spor hala yok..
morordek menülerim senden özel yorum bekliyorum canimcim. Bide spora teşvik yap bana ya..
geldim şekerim:)
yavaş yavaş oturucaktır canım ama kendini çabuk toplamaya bak:)Sabah
-1 muz, 200 ml süt
Öğle
-1 tabak tam buğday makarna (salçalıydı ve içinde küp küp doğranmış sucuklar vardı), yoğurt
Ara
-Sütlü kahve, 6 çilek
Akşam
-1 muz
Su : şu an 2 litre ama 3e tamamlıcam. Spor : yokmarkete gidip gelicem yarım saat yürüyüş sadece
Bugün regl oldumcanım çook tatlı istiyodu o yüzden meyve yiyip durdum, öğlen makarnayı büyük tabak yediğim için de akşam yemek yemedim. Bugünlük böyle
![]()
çok güzel olmş canım:)İyi akşamlar herkese
Bugünkü menüm
Kalkar kalkmaz 3 fındık ve bir bardak ılık su
Kahvaltı:
1 domates
1 salatalık
9 yeşil zeytin
1 yumurta
1 peynirli krep
Öğle yemeği:
Izgara tavuk
Salata
3 kaşık makarna
Makarna yediğim için akşam yemeği yemedim zaten genelde 2 öğün yiyorum geç kalktığım için akşam bolca su içtim ve genelde yaptığım 20-30 dk lık egzersizimi yaptım yaklaşık 1 saat de yürüdüm.
ben yorum yapmıyım o zamanKızlar hava çok sıcak yaaa
sabah
1 yoğurt içine 1 yk yulaf ezmesi, 1elma,1 yk pekmez, chai,tarçın. .. 1 kase oldu soğuk soğuk yedim.
ara
Bitki Çayı
2 ceviz içi
Öğlen.
1.5 yumurtadan sebzeli omlet
Salatalık domates
ara
1 kupa sütlü nescafe sekersiz
1 yk kuru üzüm çok çok az da leblebi
akşam
4 yk barbunya
1 kase pulbiberli yogurt
Su 3lt bitti
spor hala yok..
morordek menülerim senden özel yorum bekliyorum canimcim. Bide spora teşvik yap bana ya..
gelme artık bu ne yaaaaaaaaaaaaa iyice boşladın biziHanimlar ev arkadasim geldi bugun gezmelerdeydik gelecem araniza birazdan..ozlediniz mi beni canlarimm![]()
ay kız öyle bir imkanın varsa ne duruyosun burda olsa ben hemen yazılırdım:)ben de geldimm :) neredeyse 1 aydir spor salonuna baslamak istiyorum. hatta konusmaya gittim. cok guzel sadece kadinlara özel. hersey hazir ama usengecligimden baslayamiyorum kizlar bana biraz motive verir misinizzz![]()
Eylülde ben de başlıcam sadece kadınlara özel bi yere. İlk defa gidicem spor salonunaben de geldimm :) neredeyse 1 aydir spor salonuna baslamak istiyorum. hatta konusmaya gittim. cok guzel sadece kadinlara özel. hersey hazir ama usengecligimden baslayamiyorum kizlar bana biraz motive verir misinizzz![]()
ahhaah seni tınlamamış,kaptan tardımcısı yerine koymamışben yorum yapmıyım o zamangamlı baykuş yapsın
![]()
böyle böyle oturcak canım :)Ay üstüne değil karıştırmışlardı valla napiyim
![]()