- 14 Mayıs 2012
- 10.215
- 25.460
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #201.041
akşama görüşürüz fıstıklar :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım ben yaklaşık 4 ay önce isveç 6 gün yaptım 3,5 kg vermiştim hatta şimdi gene bi 6 gün yapayım dedim ama gözüm yemediVala canım bende o yüzden 6 gün yapicam çünkü en büyük korkum verdiğimi geri almak açıkçası su an onu düşünüyorum böyle şeylerde genelde normal düzene dönünce kilo alınıyor bakalim bende artık gimicik yicem 13 gün yapmicam cevremdekiler metabolizman bozulur o kadar süre azıcık yemeye alışır az yesende kilo alırsın dediler bende ilk 6 günümü tamamlayıp daha da yapmam dediğin doğru canım yani gecmiste de bi diyet yüzünden kabaktan soğudum hala daha yiyemem normalde en sevdiğim sebze yemegiydi :)
canım geçmiş olsunKızlar ben oğluşumu uyutucam yanınada uzanıyorum başım çok ağrıyo öpüldünüz
Kalkınca gelirim...
Sorma bacım sabah aklımdaydı sonra unuttum bugun ama yarın sabah senin için tartılıp yazıcam..
sağol kaptanım cidi bir durum değilcanım ben yaklaşık 4 ay önce isveç 6 gün yaptım 3,5 kg vermiştim hatta şimdi gene bi 6 gün yapayım dedim ama gözüm yemedi
canım geçmiş olsun
bak ne kadarda sizi düşünüyorumay bize diyor kendi tartilmamis inanamiyorum :)
Kızlar ben oğluşumu uyutucam yanınada uzanıyorum başım çok ağrıyo öpüldünüz
Kalkınca gelirim...
başım ağrıyo ayağına gene uyucan yanee.... yat yat kavun karpuz yata yata büyürmüş :))
ay bu bıdık beni mi savunmuş gözlerim yaşardı
ahahah seni ne savuncam ben be ... ben ona gelince haber ver bişey göstercem yazdım ,sana vecap vermiş beni tınlamamış ,ona trip atıyorumay bu bıdık beni mi savunmuş gözlerim yaşardı![]()
Aaaaaaaa hain seni betuşun dediği gibi tam brütüsünahahah seni ne savuncam ben be ... ben ona gelince haber ver bişey göstercem yazdım ,sana vecap vermiş beni tınlamamış ,ona trip atıyorumD
![]()
neyim neyim anlamadımAaaaaaaa hain seni betuşun dediği gibi tam brütüsün![]()
Ne pişirdin bacım feyza gibi alevli kurabiyemiTamam canım. Allah im bir tatlı arayışına girdim anlatamam.bugun beslenme çok düzensiz oldu zaten.ama kaçamak yok tabı ki de ... ya bizimkilere yaptığım puding li bisküvi den yiyeceksin ya da birseyler yapmam lazım di bende girdim mutfağa yaptım bişeyler
Brutus 'sun anlamadında anlatıyım tel otamatik yazmış hemen gaza gelmeneyim neyim anlamadım![]()
Ne pişirdin bacım feyza gibi alevli kurabiyemi![]()
betüş ne zaman bana öyle dediBrutus 'sun anlamadında anlatıyım tel otamatik yazmış hemen gaza gelme![]()
Oooo senin haberin bile yok arada bul ne zaman dedibetüş ne zaman bana öyle dediD
:
Ne pişirdin bacım feyza gibi alevli kurabiyemi![]()
Bende çok unutkanım yaaa evdeki koku zor çıkar tencere nasıl temizlencek onu hesaplamıyorum bile kolay gelsin :)Alevli kurabiye değil kiz yedim güzeldi doyurd beni. Ama gel gör ki mercimek çorbası yapayım dedim. Unutmuşum ben diyeyim 1 saat sen de 2 saat öylece yanmis tencerem ev zehir gibi kokuyor...