- 14 Mayıs 2012
- 10.215
- 25.460
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #201.161
ahahahah beğenmedin demigüle güle kullan canım ......

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ahahahah beğenmedin demigüle güle kullan canım ......
niye kız ben anlamadım sen bişeyimi kızdın?Bensiz napiyosunuz diye sesimi cikarmadan izliyorum. Bundan sonra gorevimi yapip cikacagim, menulere arti eksi veriyorum, cuma gunu de listeyi paylasirim. Gerek yok fazlasina![]()
sen girmezsen liste dağılır kim kızcak bunlara ben kızma işini beceremiyorum biliyosun herkes kilo olur sonraBensiz napiyosunuz diye sesimi cikarmadan izliyorum. Bundan sonra gorevimi yapip cikacagim, menulere arti eksi veriyorum, cuma gunu de listeyi paylasirim. Gerek yok fazlasina![]()
benim yazım kışım yok iştahım hep açık :)Hurma-yoğurt
Muz-süt
Bütün detoksları yaptım 3-4 ay önce. Ama yazın yedikçe yiyesim geliyo milletin yazın iştahı kapanır benim açılıyo![]()
bu işe görev gözüyle mi bakıyosun ,herkes eğlenerek zayıflamaya geliyor tatlım öyle düşünme . bir şeylere kırıldığınız da direk konuşarak çözünsene ... öyle ben görevimi yapıp çekilcem felan olmuyor ne sorunun varsa söyle . hatırlıyorum ben o konuşmayı sende nilgüne laklak yapıyorsun anca demiştin şakayla karşık oda ona kırılmıştır belki . dağ dağa küsmüş dağın haberi yok... ben abartttım yada bilemedim şimdiBensiz napiyosunuz diye sesimi cikarmadan izliyorum. Bundan sonra gorevimi yapip cikacagim, menulere arti eksi veriyorum, cuma gunu de listeyi paylasirim. Gerek yok fazlasina![]()
iyi fikir kopyacı bende erkek kardeşime yaptırmayı deneyimde yaparsa içeyimay ben bir sade türk kahvesi içeyim bari sersem gibiyim oğluşum azcık huysuz ...![]()
Bensiz napiyosunuz diye sesimi cikarmadan izliyorum. Bundan sonra gorevimi yapip cikacagim, menulere arti eksi veriyorum, cuma gunu de listeyi paylasirim. Gerek yok fazlasina![]()
sana pazartesiye kadar müddet geldin geldin gelmedin beklemeye devam ederim...Kizz ordekcim demis de ben dun gece yazmadan sizmisim menuyu.. bikacgundur pek giremiyom da..kizmis mor ordekcim morartacak bizi
Neyseee dünün menusu ordekcim ve orticimmorordek
nilsub
Sabah
1kayisi 1bardak su
Kahvalti
2parmak sosis 1yumurta omlet
Domates salatalik 1dl ekmek cay
Ogle-ikindi arasi
100gr doner salata 1kutu ayran
Ara
1sade turk kahvesi 1sade soda
Aksamustu
Cayin yanina 4tane sarma yedim
Su 3ltden fazla
Spor bol bol yuruyuz tum gun disardaydik hanimlar
Bi de bikacgun daha eskisi gibi pek girip yazamam hanimlar arkadaşla ilgileniyorum ama aklimdasiniz diyetimi de gözüm gibi koruyom merak etmeyinannemler benim yerime onu besliyolar
yi kizim bunu da yi diye diye patlacaklar yavrucumu
![]()
Evet ya :)Aa profil resmin anne boleyn mi?
ooo ne güzel olur inş tatlımSağolun kaptanım çıkın toplanın gelin sizede hazırlıyım:)
ok canım bi ara bana da tarii atsanabdv'ye konu ac o zaman.
proteinli kek sekersiz, unsuz kek kaptanim. Yuksek besin degeri iceren hafif tatli ekmek gibi dusun.
teşekkürler tatlımBen de onu diyorum herkes çok iyi sonuçlar almışgerçi ben hani dediğim gibi ne kadar uyarsam uyayim hormonlar problem çok da bir beklentim yoktu açıkçası ama herkese özenmiyor degilim
çok iyi vermişsin vala canım tebrik ederim
![]()
canımmm ordeğim ne oldu yapma böyle tatlım sensiz bu takım olmazBensiz napiyosunuz diye sesimi cikarmadan izliyorum. Bundan sonra gorevimi yapip cikacagim, menulere arti eksi veriyorum, cuma gunu de listeyi paylasirim. Gerek yok fazlasina![]()
ben konuyu anlamadım birisi anlatabilri mi
ay ben bir sade türk kahvesi içeyim bari sersem gibiyim oğluşum azcık huysuz ...![]()
ayyy o adamında almadığı kadın kalmamıştı ya ,alayına aşık oluyordu herif :Evet ya :)
The Tudors dizisini yeni bitirdim, öyle olunca bacımızın anısına onu koyayım dedim :)
kız ben ilk cnbc de vermişlerdi diziyi deli gibi izlemiştim tvden geç kalmışsın çok güzeldir birde the white queen oda güzeldir:)Evet ya :)
The Tudors dizisini yeni bitirdim, öyle olunca bacımızın anısına onu koyayım dedim :)
Kaptanım yanlıs anlasıldım sanırım, öyle kücük bir bozuldum, kadınız neticede hormonlar gel -git yapıyor :)) Bi sorun yok, burdayım :)canımmm ordeğim ne oldu yapma böyle tatlım sensiz bu takım olmaz
ama en çok oğlunun annesi sarışın kadını sevmişti bence ama kadın bu öldürmeden kendi öldüydü:)ayyy o adamında almadığı kadın kalmamıştı ya ,alayına aşık oluyordu herif :![]()