Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Hurma-yoğurt
Muz-süt
Bütün detoksları yaptım 3-4 ay önce. Ama yazın yedikçe yiyesim geliyo milletin yazın iştahı kapanır benim açılıyo:KK53:

Bensiz napiyosunuz diye sesimi cikarmadan izliyorum. Bundan sonra gorevimi yapip cikacagim, menulere arti eksi veriyorum, cuma gunu de listeyi paylasirim. Gerek yok fazlasina :kahve:
sen girmezsen liste dağılır kim kızcak bunlara ben kızma işini beceremiyorum biliyosun herkes kilo olur sonra :KK15:

Bensiz napiyosunuz diye sesimi cikarmadan izliyorum. Bundan sonra gorevimi yapip cikacagim, menulere arti eksi veriyorum, cuma gunu de listeyi paylasirim. Gerek yok fazlasina :kahve:
bu işe görev gözüyle mi bakıyosun ,herkes eğlenerek zayıflamaya geliyor tatlım öyle düşünme . bir şeylere kırıldığınız da direk konuşarak çözünsene ... öyle ben görevimi yapıp çekilcem felan olmuyor ne sorunun varsa söyle . hatırlıyorum ben o konuşmayı sende nilgüne laklak yapıyorsun anca demiştin şakayla karşık oda ona kırılmıştır belki . dağ dağa küsmüş dağın haberi yok... ben abartttım yada bilemedim şimdi:KK22:

Kizz ordekcim demis de ben dun gece yazmadan sizmisim menuyu.. bikacgundur pek giremiyom da..kizmis mor ordekcim morartacak bizi :KK17:
Neyseee dünün menusu ordekcim ve orticim morordek morordek nilsub nilsub
Sabah
1kayisi 1bardak su

Kahvalti
2parmak sosis 1yumurta omlet
Domates salatalik 1dl ekmek cay

Ogle-ikindi arasi
100gr doner salata 1kutu ayran

Ara
1sade turk kahvesi 1sade soda

Aksamustu
Cayin yanina 4tane sarma yedim

Su 3ltden fazla
Spor bol bol yuruyuz tum gun disardaydik hanimlar

Bi de bikacgun daha eskisi gibi pek girip yazamam hanimlar arkadaşla ilgileniyorum ama aklimdasiniz diyetimi de gözüm gibi koruyom merak etmeyin ;) annemler benim yerime onu besliyolar :D yi kizim bunu da yi diye diye patlacaklar yavrucumu :D

Kizz ordekcim demis de ben dun gece yazmadan sizmisim menuyu.. bikacgundur pek giremiyom da..kizmis mor ordekcim morartacak bizi :KK17:
Neyseee dünün menusu ordekcim ve orticim morordek morordek nilsub nilsub
Sabah
1kayisi 1bardak su

Kahvalti
2parmak sosis 1yumurta omlet
Domates salatalik 1dl ekmek cay

Ogle-ikindi arasi
100gr doner salata 1kutu ayran

Ara
1sade turk kahvesi 1sade soda

Aksamustu
Cayin yanina 4tane sarma yedim

Su 3ltden fazla
Spor bol bol yuruyuz tum gun disardaydik hanimlar

Bi de bikacgun daha eskisi gibi pek girip yazamam hanimlar arkadaşla ilgileniyorum ama aklimdasiniz diyetimi de gözüm gibi koruyom merak etmeyin :KK66: annemler benim yerime onu besliyolar :KK70: yi kizim bunu da yi diye diye patlacaklar yavrucumu :KK70:
sana pazartesiye kadar müddet geldin geldin gelmedin beklemeye devam ederim...:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Sağolun kaptanım çıkın toplanın gelin sizede hazırlıyım:)
ooo ne güzel olur inş tatlım
bdv'ye konu ac o zaman.

proteinli kek sekersiz, unsuz kek kaptanim. Yuksek besin degeri iceren hafif tatli ekmek gibi dusun.
ok canım bi ara bana da tarii atsana
biz geliriz, @denhizx ile bir tur duzenleriz, toplight toplight da katilir.

Ben de onu diyorum herkes çok iyi sonuçlar almış :KK43: gerçi ben hani dediğim gibi ne kadar uyarsam uyayim hormonlar problem çok da bir beklentim yoktu açıkçası ama herkese özenmiyor degilim :KK43: çok iyi vermişsin vala canım tebrik ederim :KK70:
teşekkürler tatlım
canımmm ordeğim ne oldu yapma böyle tatlım sensiz bu takım olmaz
fyzanur fyzanur canim yeni gelen arkadasa da bizi etiketlemissin ama toplight toplight kaptani yonlendirsen daha kolay bi çözüm bulur sanirim o daha hakim bu konulara
ben konuyu anlamadım birisi anlatabilri mi

Back
X