Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

teşekkür ederim kızlar az önce de diş randevum vardı kaplamanın provası yapıldı öğleyin yürüyemiyecem diye yürüyerek gittim geldim 3,5 km ama pestilim çıktı çok sıcak dışarısı yaaaa

Yaa benimde kaplama kırıldı. Ama çok korkuyorum disciden

denize girceem bikini giyceeem

Nee 6 aymı :skandal: ben 6 gün yaparsam iyi :KK48: şaka maka bugün kol kaslarım ve göbek kaslarım ağrıyo.Akşam yapabilirsem iyi.1 ayda benimde toparlamam lazım baya bakalım ne kadar etkisi olacak
az level 3 u yaptım hamlamamısım hala, bi ay yap zaten sonra bırakamazsın ne yaparsam yapayım jillian gibi etkili olmuyo :((

yaa benim kadar değildir tambağım kadın doğum bile daha rahattır benim için o derece korkarım dişçiden ama sorun olmadı
gecmis olsun ablacım yaa, benimde dort tane 20lik disim bekliyo, cekilecek hepsi pfff

Ahahah sen cevap yazınca farkettim yalnız karın kaslarına göbek kasları demişim :KK70: düşün sen nasıl bir göbek var :KK70::KK70:
ahahaahaa ay ne guldum yaaaa

az level 3 u yaptım hamlamamısım hala, bi ay yap zaten sonra bırakamazsın ne yaparsam yapayım jillian gibi etkili olmuyo :KK43:(

gecmis olsun ablacım yaa, benimde dort tane 20lik disim bekliyo, cekilecek hepsi pfff

hııı hadi bakalım o zaman.... ben dondurma yedim :(

az level 3 u yaptım hamlamamısım hala, bi ay yap zaten sonra bırakamazsın ne yaparsam yapayım jillian gibi etkili olmuyo :KK43:(

bende denize gircem ,bikini giycem, beachlerde salıncam diye jilliana başladım ama ölmezsem iyi.Şimdide musalla taşı sundurması işini verdiler onu yapıyorum.Üstünde ''Sende birgün buraya geleceksin'' yazıyor bu bana bir sinyalmi acaba :KK70:

Ama bak taaa geçen pazartesiden beri kaçamaksız düzenli ve sağlıklı besleniyorum ve hep menüleri mi de yazdım yani... Bugün 79.2 idim...
Sağlıklı beslenme nin zevkine vardım birakirmiyim hiç.
Cuma yap bildirimini bakalım, zaten kollontai de gelmis o karar verir artık :)
Bende vakit kaybetmeden yazayım.
Dünün menüsü
Kahvaltı bi limonlu maden suyu
Öğle: 2 yumurta
Akşam: fırında but patates
1 avuç leblebi
2 bardak şalgam

Biliyorum çok kötü bi menü
Ama seninde desteklerinle toparlayacağım
Cidden ne sacma bi menü olmus rakibem, neyse bugunden itibaren toparlayalım seni de :)
yeni gelen arkadaslar ben takım kaptanı kollontai 25 yasındayım esimden yeni ayrıldım cocugum yok, 65.8 kiloyum suan, uzunca bir suredi takımla ilgilenemiyorm bundan sonra buralardayım hep beraber tıg gibim olacagız insallah :)))
Ben sana yeni gelenlerin bilgilerini vereyim:
Pirayesu - başlangıç tarihi: 4 Agustos, başlangıç kilosu: 75, hedefi: 65
bahar98 - başlangıç tarihi: 4 Agustos, başlangıç kilosu: 61, hedefi: 54
Nanelibal - başlangıç tarihi: 6 Agustos, başlangıç kilosu: 85.8, hedefi: 60
Seydaakova - başlangıç tarihi: 6 Agustos, başlangıç kilosu: 60.9, hedefi: 55
Pinking Tree - başlangıç tarihi: 10 Agustos, başlangıç kilosu: henüz vermedi, hedefi: 65

İzne ayrılanlar:
parkbyull 477. etapta 91 kg ile izne ayrıldı
savurgan 477. etapta 68,4 kg ile izne ayrıldı
d_mndc 474. etapta 75 kg ile izne ayrıldı
tatlitambak 475. etapta 80 kg ile izne ayrıldı, bu hafta dönmek istiyormus karar verirsin dönüp dönmeyecegine.
umutlayasasen de bu cuma izne ayrılacak.

bende denize gircem ,bikini giycem, beachlerde salıncam diye jilliana başladım ama ölmezsem iyi.Şimdide musalla taşı sundurması işini verdiler onu yapıyorum.Üstünde ''Sende birgün buraya geleceksin'' yazıyor bu bana bir sinyalmi acaba :KK70:

tovbe :) ya ben de bu haftasonu gidiyorum kizlar holley! ama merak etmeyin bu sefer kacamak yok hedefim her gun gram gram vermek, + olmamak esas tatilim 8 eylul'de; 8 eylul'de 55-56 olayim ya :)
bugun oglen iyi yedim; bugun ve yarin aksam yemeklerini pas gececegim ya da bir yogurt atarim :)

Back
X