Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Yorgunluktan ölüyorum.Halılarımı yıkamaya vermiştim. Geldiler.Şimdi evi silip süpürdüm. Halılarımı seriyorum.

Ay hali deme bana deli oldum iki tane yikamistim dün akşam. koca ile iş yaparsan öyle olur. Yeter yeter deyip durdu. Temiz oldu durulandi yeter dedi. Eee noldu tam durulanmadigi için sapsarı oldu bazı yerleri. Şimdi kurmak üzere olan halılar tekrar yikanacak

Evet kızlar menümü yazayım
Sabah
2 yumurtadan sebzeli omlet
1 dilim ekmek
1 yk kaymak
1 tk ayva reçeli

Ara
10 uzum
yesilcay
1 yulaf lu kurabiye

Ogle
5 yk barbunya
1 kase yoğurt sarımsaklı pulbiberli azcikta zeytinyağlı

Ara
1 yk leblebi
1 yk kuru üzüm
1 bardak ttarçınlı süt

akşam
Balık
salata

Su 3lt
Spor cam silme hali yıkama koltuk silme
jillian halt etmiş yaninda:)
morordek morordek nilsub nilsub @inatettimolacak @kollontai
Biraz dolu dolu olmuş ama göze batan bisey yok.
Afiyet olsun.

Evet kızlar menümü yazayım
Sabah
2 yumurtadan sebzeli omlet
1 dilim ekmek
1 yk kaymak
1 tk ayva reçeli

Ara
10 uzum
yesilcay
1 yulaf lu kurabiye

Ogle
5 yk barbunya
1 kase yoğurt sarımsaklı pulbiberli azcikta zeytinyağlı

Ara
1 yk leblebi
1 yk kuru üzüm
1 bardak ttarçınlı süt

akşam
Balık
salata

Su 3lt
Spor cam silme hali yıkama koltuk silme
jillian halt etmiş yaninda:)
morordek morordek nilsub nilsub @inatettimolacak @kollontai
Biraz dolu dolu olmuş ama bence göze batan bisey yok.
Afiyet olsun.

Ay hali deme bana deli oldum iki tane yikamistim dün akşam. koca ile iş yaparsan öyle olur. Yeter yeter deyip durdu. Temiz oldu durulandi yeter dedi. Eee noldu tam durulanmadigi için sapsarı oldu bazı yerleri. Şimdi kurmak üzere olan halılar tekrar yikanacak
Ayy canım ya üzüldüm.
Kolay gelsin. Benimkilerde idare eder durumda temiz olmuşlar ama pek iyi kokmuyorlar. Ama benim evde yıkayacak yer yok. Birinci katta oturuyorum. Bi balkon var orada zaten yere yapışık küçüçük. Banyoma da sığmaz mecbur olanla yetineceğim.

WP_20160810_002.webp

Kızlar gittiğimiz yer buraya yakın kocaman bir dere kenarı doğanın içi süper mis gibi bir yer:) içimiz açıldı ;)

Ayyy süper :) haftasonu içinmi sadece.Bende bayramda dolaşcam şöyle bi
Evet cuma aksami gidip, pazartesi sabahi donecegim; full haftasonu diyelim :)

5 mil mi? Çok iyi gidiyorsun.
Evet canim ya benim bu hafta 10. haftam cok sıkı agırlık calısıyorum, her ne kadar gercekten incelmiş görünsem ve hatta son 3 senedir hiç bu kadar ince olmamış olsam da kilom 60'tan aşağı inmiyor, kas çizgilerim baya belirginleşti ama görünüyor hafif hafif. Kardiyolarımı yürüyüş ile devam ettiriyordum 9 haftadır ama bu haftadan itibaren bir süre leslie 5 mil takılacağım :) Belki kilom iner hani diye düşünüyorum, her ne kadar çok da önemli olmasa da.

Back
X