- 27 Ekim 2013
- 4.728
- 12.056
- 408
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #201.481
Kızlar bugün jillianın 2. Gününü sağ salim tamamladım
bugün daha iyiydi başlarken hala kaslarım ağrıyor olmasına rağmen.yapmam lazımmmm tamamlamam lazımmm 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya hep konuşuyoruz rakamlara çok takılma canım.Sen zaten inceydin ama iyice toparladın fotoğraflardan belli oluyor.Çok güzel ya valla kas oranın artıyo.Hastayım senin şu düzenine bi başlıyosun sonuna kadar gidiyosun helal olsun sana.Sendeki spor azminin yarısını kazansam daha ne isterimEvet cuma aksami gidip, pazartesi sabahi donecegim; full haftasonu diyelim :)
Evet canim ya benim bu hafta 10. haftam cok sıkı agırlık calısıyorum, her ne kadar gercekten incelmiş görünsem ve hatta son 3 senedir hiç bu kadar ince olmamış olsam da kilom 60'tan aşağı inmiyor, kas çizgilerim baya belirginleşti ama görünüyor hafif hafif. Kardiyolarımı yürüyüş ile devam ettiriyordum 9 haftadır ama bu haftadan itibaren bir süre leslie 5 mil takılacağım :) Belki kilom iner hani diye düşünüyorum, her ne kadar çok da önemli olmasa da.
notayı sildirmek lazım :)Bomba gibi dönmüşsün canım. Esip gürletiyorsun.![]()
hemen al hemen :)Tamamdir canım tempo olarak sporu hayatıma alayım bari
spor nerde, o dondurma neee!!! ııh olmaz bu menu
yaptıkca acılır vucudun sakın agrım var diye bırakma tutulursun :)Kızlar bugün jillianın 2. Gününü sağ salim tamamladımbugün daha iyiydi başlarken hala kaslarım ağrıyor olmasına rağmen.yapmam lazımmmm tamamlamam lazımmm
![]()
iyiyim canım msj'larını okuyorum sorma okul tatil olduğundan beri delirmekle delirmemek arasında git gel yapıyorum:)notayı sildirmek lazım :)
hemen al hemen :)
spor nerde, o dondurma neee!!! ııh olmaz bu menu
yaptıkca acılır vucudun sakın agrım var diye bırakma tutulursun :)
nilsub gorusemiyoruz canım aradım ulasamadım nasılsın?
Misafirliğe gittik tabakta bi tek dondurmayı yedim, daha börek kek falan vardı. Onu da yemesem teyze beni bıçaklıcaktı öyle bi ısrar ediyo ki sanki yemesem evi yancakspor nerde, o dondurma neee!!! ııh olmaz bu menu
ben kendimi durduramiyorum hep bi yemek yeme istegiDiğer menüleri görünce kendimi çok pisboğaz hissettim![]()
2 yıl önce ben de 61 kiloydumben kendimi durduramiyorum hep bi yemek yeme istegi![]()
evett olacaksin2 yıl önce ben de 61 kiloydumbakalım yine olabilcek miyim
![]()
Napim canim baya calistim, makale okumakla falan gecti gun. Aksam da arkadaslarla yemek yedik, yuruyus yaptik falan anca gelebildim. Senin piknik de cok guzel gorunuyordu :)sen ne yaptın bugun ?
Hisset bence ekmek kadayifi nedir?? Diyet grubundayiz, kilo alma grubunda degilDiğer menüleri görünce kendimi çok pisboğaz hissettim![]()
aradım kız seni cepteniyiyim canım msj'larını okuyorum sorma okul tatil olduğundan beri delirmekle delirmemek arasında git gel yapıyorum:)
onu da yemiycen tatlım midem rahatsız diyip geciceksinMisafirliğe gittik tabakta bi tek dondurmayı yedim, daha börek kek falan vardı. Onu da yemesem teyze beni bıçaklıcaktı öyle bi ısrar ediyo ki sanki yemesem evi yancak
Yazlıkta netim olmadığı için leslie falan yapamıyorum ama akşamları birer saat yürüyorum yazmayı unutmuşum![]()