Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Menum uzun yazıyım bende
morordek morordek inatettimolacak inatettimolacak nilsub nilsub
Sabah
3 dilim domates 5 dilim salatalık
1 kk peynir çok küçük parça peynirli omlet
Ara
Bir avuç sarı leblebi
Ödem atıcı çay
Aksam
İki dilim kavun
2 tane orta boy haşlanmsbaharatlı patates
1 bardak ayran

Su 2 litre (devam ediyorum ama)
Spor yok bugün çok halsizdim dün un yorgunluğu olsa gerek

kollontai kollontai morordek morordek nilsub nilsub inatettimolacak inatettimolacak

sabah 9. Da
1 kiymali yumurta
3 zeytin
Salatalık
süzme peynir
1 dilim ekmek

ara
1 dilim kavun
1 bardak tarçınlı süt

öğlen 13.00
1 kase pulbiberli yogurt
5 yk tava(kıyma biber domates sarımsak.)

ara
badem 10
fındık 10
Kuru üzüm 10

Akşam 19. 30 geç oldu eşimi bekledim
1 kase mercimek çorbası
2 kase cacik

Su 3 lt yi geçti
spor
jillian level 1 tamamlandı
50 dk yürüyüş

ebrusonmez ebrusonmez @blanche_ea elif liste nasıl baksana bir ebru dediğim liste bu şekerim

• 1. GÜN

Kahvaltı:
    1 dilim tam buğday ekmeği
    1 dilim az yağlı peynir
    3-4 adet zeytin, biber, maydanoz, domates
    Şekersiz çay

Ara:
    1 şeftali
    10 fındık

Öğlen:
    6 yemek kaşığı zeytinyağlı sebze
    1 kâse cacık
    Bol salata (1 tatlı kaşığı zeytinyağı ile)

Ara:
    1 dilim yağsız elmalı kek ya da kepekli yağsız tost

Akşam:
    Izgara balık
    Közde patlıcan ya da 3 yemek kaşığı deniz börülcesi

Ara:
    1 incir ya da 1 elma
    3 tam ceviz

2. GÜN

Kahvaltı:
    4 yemek kaşığı yulaf
    1 elma ya da yarım muz
    Az yağlı süt ve tarçın ya da şekersiz çay

Ara:
    10 badem
    2 kayısı

Öğlen:
    4 adet ızgara köfte (120 gr.)
    3 yemek kaşığı bulgur pilavı

Ara:
    1 dilim karpuz
    1 dilim peynir
    2 grisini

Aksam:
    5 yemek kaşığı barbunya
    Bol salata (1 tatlı kaşığı zeytinyağı)
    1 kâse yoğurt

Ara:
    1 şeftali ya da armut
    10 adet badem

3. GÜN

Kahvaltı:
    1 haşlanmış yumurta
    3-4 zeytin, biber, maydanoz, domates
    Şekersiz çay ya da 1 bardak az yağlı tarçınlı süt

Öğlen:
    Piliç şiş

Ara:
    Yarım simit
    1 dilim az yağlı peynir

Akşam:
    2 dilim az yağlı beyaz peynir

Ara:
    4 taze kayısı
    23 çekirdeksiz üzüm
tatlım seninde dediğin gibi liste yoğun.Araları bire indirsek ve ekmekleri çıkarsak süper menü

günaydın kılar kusura bakmayın telefonum olmadığı için bilgisayarı akşam eşimden alamadım uyuya kalmışım ben dünkü menümü yazayım
Sabah:kabaklı biberli kavurma iki kaşık yağla.
Öğlen:iki kaşık mantı yağsız ve bir çay tabağı fasulye turşusu,
Akşam:zeytin yağlı bamya yemeği ve yoğurt
3lt su, 1saat yürüyüş 20dk bisiklet

2 gündür yokum kimse bizi hatırlamamış :KK76:
Şaka bir yana kusura bakmayın yazamadım biz tatil dönüşün ailecek bi zehirlendik de 2 gündür zaten sadece meyve yiyorum ve su içiyorum bugün bir şeyler yiyebilirsem yazarım size de herkese mutlu ve sağlıklı günler :KK49:

Gunaydin hanimlarr..dun kilo bildirip kacmis herkes herhalde.. kimsecikler yazmamiss.. kiz fyzanur fyzanur ortimi caldin da okey de misiniz yine yoksa bana bazi kuslar oyle dedi.. morbaykuslara benzer kusla mesela :KK70:
Neyse dün ölümüne kosturmaca icindeydim giremedim pek. Ev arkadasim tatile geldi bize pazartesi dönüyoruz evime duzenime kavusicimmm :KK36: dun kahvaltida biraz biberli yumurta yedim cay peynir filan bi daha da gun boyu yemek yemeye firsat bulamadim. Arada meyve attim bikactane.dolastik tum gun.aksam da kina vardi tum gece de orda döktürdükkkk oooohh bi iyi geldi anlatamam.. keske bu kosturmaca persembeden olaydi dun derece yapardim son vurus olurdu valla.. :KK70:
Bu aralar mesgul oldugumu morordek morordek ve nilsub nilsub biliyodu anlayisiniz icin tesekkurler kizlar kollontai kollontai de gelmis haftaya cene yarislari baslar artik..
Not: Hanimlar bu da demek oluyor ki haftaya 4kisi pusuya yatıp beklicek sizi.. kaptan da geldi o basar minis seylere bile cezayi.. menuleri de beklicem saat 8de nirdeee diye cirlicam :D nilguncum orticim gunduz nobetini devralir guzel guzel tarifler verir size.. ordekcim de herseyin takibinde benden size soylemesiiii ;)

Gunaydin hanimlarr..dun kilo bildirip kacmis herkes herhalde.. kimsecikler yazmamiss.. kiz fyzanur fyzanur ortimi caldin da okey de misiniz yine yoksa bana bazi kuslar oyle dedi.. morbaykuslara benzer kusla mesela :KK70:
Neyse dün ölümüne kosturmaca icindeydim giremedim pek. Ev arkadasim tatile geldi bize pazartesi dönüyoruz evime duzenime kavusicimmm :KK36: dun kahvaltida biraz biberli yumurta yedim cay peynir filan bi daha da gun boyu yemek yemeye firsat bulamadim. Arada meyve attim bikactane.dolastik tum gun.aksam da kina vardi tum gece de orda döktürdükkkk oooohh bi iyi geldi anlatamam.. keske bu kosturmaca persembeden olaydi dun derece yapardim son vurus olurdu valla.. :KK70:
Bu aralar mesgul oldugumu morordek morordek ve nilsub nilsub biliyodu anlayisiniz icin tesekkurler kizlar kollontai kollontai de gelmis haftaya cene yarislari baslar artik..
Not: Hanimlar bu da demek oluyor ki haftaya 4kisi pusuya yatıp beklicek sizi.. kaptan da geldi o basar minis seylere bile cezayi.. menuleri de beklicem saat 8de nirdeee diye cirlicam :KK70: nilguncum orticim gunduz nobetini devralir guzel guzel tarifler verir size.. ordekcim de herseyin takibinde benden size soylemesiiii :KK66:
hahahahahh çaldım valla :D artık nilsub nilsub benim kölemmm :dondurma::dondurma:

Gunaydinlaaar

kollontai kollontai morordek morordek nilsub nilsub inatettimolacak inatettimolacak

sabah 9. Da
1 kiymali yumurta
3 zeytin
Salatalık
süzme peynir
1 dilim ekmek

ara
1 dilim kavun
1 bardak tarçınlı süt

öğlen 13.00
1 kase pulbiberli yogurt
5 yk tava(kıyma biber domates sarımsak.)

ara
badem 10
fındık 10
Kuru üzüm 10

Akşam 19. 30 geç oldu eşimi bekledim
1 kase mercimek çorbası
2 kase cacik

Su 3 lt yi geçti
spor
jillian level 1 tamamlandı
50 dk yürüyüş
Vaaay sen de jillianci olmussun :)
2 gündür yokum kimse bizi hatırlamamış :KK76:
Şaka bir yana kusura bakmayın yazamadım biz tatil dönüşün ailecek bi zehirlendik de 2 gündür zaten sadece meyve yiyorum ve su içiyorum bugün bir şeyler yiyebilirsem yazarım size de herkese mutlu ve sağlıklı günler :KK49:
Canim aslinda girmeyenleri etiketlemistim ama seni unuttum demek ki... Oncelikle gecmis olsun insallah daha iyisinizdir. Cuma gunleri oglen 12'ye kadar kilo bildirmemiz gerekiyor. Senin tabi saglik problemin varmis ama sana da hatirlatayim dedim ;) gunluk menulerini de yazmaya devam et

Çok kızacaksınız ama ben yinede dünkü menümü yazayım da bir daha yapmayayım.
Kahvaltı
2 yumurta 1 mini biber 1 mini domatesten unsuz omlet
Öğle
1 küçük tavuk but
Yarım domates
Ara: 1 kuru incir
Akşam
1 parça haşlama et
1 içliköfte haşlanmış
2 mini magnum
2 çatal karpuz
Su: 2 olmuştur 1 bardak kahve 1 b. Yeşil çay