- 9 Nisan 2014
- 4.505
- 9.802
- 158
- 33
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #202.061
kızlar menuler genel olarak facia,
inatettimolacak
doner donmez cezaları yazmaya baslıycam olmaz boyle valla
((

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hadi yaaabende 1.1 verdim ama hic farketmediler, kaptanlar kilo verince ciddiye alınmıyo sanırım :))))
canım listeye girdiginde her hafta aynı tartıda ac karnına tartılman gerekecek her cuma diyetisyende tartılabileceksen tamam ama eger tartılamayacaksan eve dijital saglam bir tartı al, onunla tartıl bildirim yap.
canım 3 haftayı tamamla en az level 1 le zorlugundan ziyade kas gelisimi acısından onemli oluyor, ben 1 ay yapmıstım 1i. ayrıca iki ve uc zor baya hevesini kacırmasın, benim hevesim kacıp geri bire dondugum olmustu, simdi 3 yapıyorum sadece ama 1 deki gibi karın calıstırmıyor bende 1 yapıcam ara sıra :) birde haftada en fazla 4 gun yap, diger uc gun sadece yuruyus yap yoksa cok sisersin bu onemli![]()
yani illa deniycem dersen artı gelmen cok yuksek ihtimal o yuzden carsamba bırak cuma artı gelmeHadi yaaabende tam kadının dediği gibi yapim demiştim.Ama benimde aklıma takılmadı değil hiç molasız spor garip geldi ama yinede ben bi deneyeyim.1 müsibet bin nasihattan iyidir mantığı
şişersem çok fena
![]()
Hoşgeldin tatlım :) özlemiştikgünaydın kızlar sonunda gelebildimbu dönemde biraz kilo almışım acil zayıflatan kürlerden yapmalıyım.
Çarşamba duruma bakarım ona göre karar veririm :)yani illa deniycem dersen artı gelmen cok yuksek ihtimal o yuzden carsamba bırak cuma artı gelme![]()
bende 1.1 verdim ama hic farketmediler, kaptanlar kilo verince ciddiye alınmıyo sanırım :))))
canım listeye girdiginde her hafta aynı tartıda ac karnına tartılman gerekecek her cuma diyetisyende tartılabileceksen tamam ama eger tartılamayacaksan eve dijital saglam bir tartı al, onunla tartıl bildirim yap.
canım 3 haftayı tamamla en az level 1 le zorlugundan ziyade kas gelisimi acısından onemli oluyor, ben 1 ay yapmıstım 1i. ayrıca iki ve uc zor baya hevesini kacırmasın, benim hevesim kacıp geri bire dondugum olmustu, simdi 3 yapıyorum sadece ama 1 deki gibi karın calıstırmıyor bende 1 yapıcam ara sıra :) birde haftada en fazla 4 gun yap, diger uc gun sadece yuruyus yap yoksa cok sisersin bu onemli![]()
yani illa deniycem dersen artı gelmen cok yuksek ihtimal o yuzden carsamba bırak cuma artı gelme![]()
Bilmiyorumki yaaKesinlikle artı geliniyor ya. Benim bacak kaslarını yatarken bile hissediyorum. Y Yuppiyayye biraz daha kilo verip incelme icon yapmak daha mantıklı
Bilmiyorumki yaahoşuma gitmişti benim aslında ama şişirecekse bırakmakmı lazımki.Ama şişirirsede kas yapar kas yapmak kötü bişey değil aynı zamanda yağ yakmakta lazım B blanche_ea sen ne dersin? Ne yapsakki biz
canım hamilelik için bende nilsup gibi takibi bırak derim stress ten olmuyor benim 2. cocuğumda aynı şey olmuştu 10 ay denedim yumurta günlerini vs yi hamile kalamadım artık olmuyor diye bıraktığım an hamile kaldım tavsiyemdirGebelik forumlarına da yazdım zaten baya
Yumurtam catlamıs, kacırdım galiba ona üzülüyorum![]()
haklısın kollotai cim takmıyorlar bizibende 1.1 verdim ama hic farketmediler, kaptanlar kilo verince ciddiye alınmıyo sanırım :))))
ayy maşallah ne tatlı bu sabah ankara buz gibiydi yahuuu üşüdüm resmen hoşuma gitti uzun süreden sonra böyle üşümekEki Görüntüle 1870627 Günaydın Kizlar
kücük seylerle mutlu olmak ne kadar guzel birsey. Oturdum onu izliyorum. Kocaman bir havuz da olsa minik bir leğen de olsa aldigi keyif ayni degismiyor...
günaydınlarrrrrrr
canım hamilelik için bende nilsup gibi takibi bırak derim stress ten olmuyor benim 2. cocuğumda aynı şey olmuştu 10 ay denedim yumurta günlerini vs yi hamile kalamadım artık olmuyor diye bıraktığım an hamile kaldım tavsiyemdir
haklısın kollotai cim takmıyorlar bizi
ayy maşallah ne tatlı bu sabah ankara buz gibiydi yahuuu üşüdüm resmen hoşuma gitti uzun süreden sonra böyle üşümek
bu arada sabah uyuyakalmışım işe zor yetiştik tartılamadım ama dün sabah tartılmıştım cumaya göre 200 gr fazlaydı o kadar turşu suyuna rağmen
Hep mutlu olur inşallah :)Günaydın Kizlar
kücük seylerle mutlu olmak ne kadar guzel birsey. Oturdum onu izliyorum. Kocaman bir havuz da olsa minik bir leğen de olsa aldigi keyif ayni degismiyor...
resmi sildim çünki yarı çıplak olunca rahatsız oldum
Hep mutlu olur inşallah :)
Aslında ideal kiloma uzağım ama hedefime yakın sayılırım.Son kilolar çok zor gidiyorKaptanım ya diyetime sadık kaldım ama hem büyük bir temizlik ve jillian olunca kilo vermedim hatta sistim. o yüzden bugün tartilmadim.hatta dün kaçamak yaptim