Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

bende 1.1 verdim ama hic farketmediler, kaptanlar kilo verince ciddiye alınmıyo sanırım :))))

canım listeye girdiginde her hafta aynı tartıda ac karnına tartılman gerekecek her cuma diyetisyende tartılabileceksen tamam ama eger tartılamayacaksan eve dijital saglam bir tartı al, onunla tartıl bildirim yap.

canım 3 haftayı tamamla en az level 1 le zorlugundan ziyade kas gelisimi acısından onemli oluyor, ben 1 ay yapmıstım 1i. ayrıca iki ve uc zor baya hevesini kacırmasın, benim hevesim kacıp geri bire dondugum olmustu, simdi 3 yapıyorum sadece ama 1 deki gibi karın calıstırmıyor bende 1 yapıcam ara sıra :) birde haftada en fazla 4 gun yap, diger uc gun sadece yuruyus yap yoksa cok sisersin bu onemli :KK66:
Hadi yaaa :110: bende tam kadının dediği gibi yapim demiştim.Ama benimde aklıma takılmadı değil hiç molasız spor garip geldi ama yinede ben bi deneyeyim.1 müsibet bin nasihattan iyidir mantığı :KK70: şişersem çok fena :KK70::KK70:

Hadi yaaa :110: bende tam kadının dediği gibi yapim demiştim.Ama benimde aklıma takılmadı değil hiç molasız spor garip geldi ama yinede ben bi deneyeyim.1 müsibet bin nasihattan iyidir mantığı :KK70: şişersem çok fena :KK70::KK70:
yani illa deniycem dersen artı gelmen cok yuksek ihtimal o yuzden carsamba bırak cuma artı gelme ;)

Herkese iyi geceler :) bugün ki menüm
Sabah :salatalık domates 1 yumurta yarım simit 25 grm peynir yeşil çay
Ara ogün üç bisküvi
Öğle et yemeği 6 kaşık 1kase yoğurt iki dilim ekmek
Ara : çeyrek açma
Akşam patates yemeği 6 kaşık bir tane top şeklinde trüf yedim (yaklaşık olarak ceviz büyüklüğünde y)egenimin doğum günü diye bi catalda pastasından aldım ama sadece bi çatal
Ara : 3 bardak siyah çay şekersiz

Su miktarını olcemedim fakat az içtim bugün , spor 1 saat yürüdüm fazlasıyla merdiven indim çıktım sürekli olarak bu kadar :)

bende 1.1 verdim ama hic farketmediler, kaptanlar kilo verince ciddiye alınmıyo sanırım :))))

canım listeye girdiginde her hafta aynı tartıda ac karnına tartılman gerekecek her cuma diyetisyende tartılabileceksen tamam ama eger tartılamayacaksan eve dijital saglam bir tartı al, onunla tartıl bildirim yap.

canım 3 haftayı tamamla en az level 1 le zorlugundan ziyade kas gelisimi acısından onemli oluyor, ben 1 ay yapmıstım 1i. ayrıca iki ve uc zor baya hevesini kacırmasın, benim hevesim kacıp geri bire dondugum olmustu, simdi 3 yapıyorum sadece ama 1 deki gibi karın calıstırmıyor bende 1 yapıcam ara sıra :) birde haftada en fazla 4 gun yap, diger uc gun sadece yuruyus yap yoksa cok sisersin bu onemli :KK66:

Kaptanım ya diyetime sadık kaldım ama hem büyük bir temizlik ve jillian olunca kilo vermedim hatta sistim. o yüzden bugün tartilmadim.hatta dün kaçamak yaptim

Kesinlikle artı geliniyor ya. Benim bacak kaslarını yatarken bile hissediyorum. Y Yuppiyayye biraz daha kilo verip incelme icon yapmak daha mantıklı
Bilmiyorumki yaa :( hoşuma gitmişti benim aslında ama şişirecekse bırakmakmı lazımki.Ama şişirirsede kas yapar kas yapmak kötü bişey değil aynı zamanda yağ yakmakta lazım B blanche_ea sen ne dersin? Ne yapsakki biz

Günaydın Kizlar

kücük seylerle mutlu olmak ne kadar guzel birsey. Oturdum onu izliyorum. Kocaman bir havuz da olsa minik bir leğen de olsa aldigi keyif ayni degismiyor...

resmi sildim çünki yarı çıplak olunca rahatsız oldum

Son düzenleme:
Bilmiyorumki yaa :KK43: hoşuma gitmişti benim aslında ama şişirecekse bırakmakmı lazımki.Ama şişirirsede kas yapar kas yapmak kötü bişey değil aynı zamanda yağ yakmakta lazım B blanche_ea sen ne dersin? Ne yapsakki biz

Canim bence sen bırakma sen zaten ideal kilo na yaklaştın. Ben senin kilon da olsam birakmam . Yağları kasa çeviriyorsun ve bu dönemde kasları şu tutup artı çıkması normal ama çok güzel incelir.
Bence birakma

günaydınlarrrrrrr
Gebelik forumlarına da yazdım zaten baya :KK70:
Yumurtam catlamıs, kacırdım galiba ona üzülüyorum :KK70:
canım hamilelik için bende nilsup gibi takibi bırak derim stress ten olmuyor benim 2. cocuğumda aynı şey olmuştu 10 ay denedim yumurta günlerini vs yi hamile kalamadım artık olmuyor diye bıraktığım an hamile kaldım tavsiyemdir

haklısın kollotai cim takmıyorlar bizi
Eki Görüntüle 1870627 Günaydın Kizlar

kücük seylerle mutlu olmak ne kadar guzel birsey. Oturdum onu izliyorum. Kocaman bir havuz da olsa minik bir leğen de olsa aldigi keyif ayni degismiyor...
ayy maşallah ne tatlı bu sabah ankara buz gibiydi yahuuu üşüdüm resmen hoşuma gitti uzun süreden sonra böyle üşümek
bu arada sabah uyuyakalmışım işe zor yetiştik tartılamadım ama dün sabah tartılmıştım cumaya göre 200 gr fazlaydı o kadar turşu suyuna rağmen

günaydınlarrrrrrr

canım hamilelik için bende nilsup gibi takibi bırak derim stress ten olmuyor benim 2. cocuğumda aynı şey olmuştu 10 ay denedim yumurta günlerini vs yi hamile kalamadım artık olmuyor diye bıraktığım an hamile kaldım tavsiyemdir

haklısın kollotai cim takmıyorlar bizi

ayy maşallah ne tatlı bu sabah ankara buz gibiydi yahuuu üşüdüm resmen hoşuma gitti uzun süreden sonra böyle üşümek
bu arada sabah uyuyakalmışım işe zor yetiştik tartılamadım ama dün sabah tartılmıştım cumaya göre 200 gr fazlaydı o kadar turşu suyuna rağmen

Bizim buralar çok sıcak... ben de soğuk severim. Sıcagı pek sevmem. O ödemeler gittikçe Tebrikler yani. Ben de turşusu çok seviyorum. Kahvaltıda bile yerim ama korkuyorum yemeye

Back
X